رفتن به مطلب

فریز شدن بدون هیچگونه اخطار

mohammadha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر مهندسین عزیز

سیستمم گاهی بصورت ناخداگاه فریز میشه و موس و صفحه کلید از کار میفته و با ریستارت کردن و قطع کردن برق کیس و... هم سیستم روشن میشه ولی تصویری موجود نیست.. و با تعویض قطعات هم درست نشده و بعضی اوقات با درآوردن و جا زدن cpu یا رم سیستم درست میشه و مدتی کار میکنه. از هر حدودا 10 بار فریز شدن، یکبار موقع فریز، اسپیکر هم روی یک صدای جرجر قفل میکنه. راه حل؟ 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، mohammadha گفته است :

سلام بر مهندسین عزیز

سیستمم گاهی بصورت ناخداگاه فریز میشه و موس و صفحه کلید از کار میفته و با ریستارت کردن و قطع کردن برق کیس و... هم سیستم روشن میشه ولی تصویری موجود نیست.. و با تعویض قطعات هم درست نشده و بعضی اوقات با درآوردن و جا زدن cpu یا رم سیستم درست میشه و مدتی کار میکنه. از هر حدودا 10 بار فریز شدن، یکبار موقع فریز، اسپیکر هم روی یک صدای جرجر قفل میکنه. راه حل؟ 

مشخصات کامل سیستم را بفرمایید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی بازی فریز میشه یا فرقی نداره استفاده معمولی باشه وبگردی فیلم ، در چه حالتی فریز میشه ؟ اگه در حال گیم باشه احتمالا میتونه از گرافیک باشه

لینک به دیدگاه

بنده هم یه چنین مشکلی داشتم، با یه کم تفاوت البته ولی کم و بیش همین داستان بود.

برای پی بردن به اینکه مشکل از چیه، گرافیک رو باز کردم و چند روزی با اون کار کردم و مشکلی نبود، که متوجه شدم مشکل از گرافیکه

بردم گارانتی، و گفتن که مشکل از چیپ های مموری گرافیکه و ...

شما هم با آنبورد یه تست بفرمایید، ببینید چطور میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این مشکل فریز شدن ممکنه از هر قطعه ای باشه

از مشکل دار بودن پاور تا خراب بودن رم

شما میگید تمام قطعات رو تعویض کردین و مشکل پا برجا بوده

توی این جابجا کردن قطعات کدوم قطعه ثابت بوده ؟

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، WINNER گفته است :

این مشکل فریز شدن ممکنه از هر قطعه ای باشه

از مشکل دار بودن پاور تا خراب بودن رم

شما میگید تمام قطعات رو تعویض کردین و مشکل پا برجا بوده

توی این جابجا کردن قطعات کدوم قطعه ثابت بوده ؟

رم و cpu رو تعویض کردم و نو انداختم. وقتی چنین مشکلی پیش میاد با یه پاور دیگم تست میکنم مشکل پابرجاست. گرافیکم که عوض کردم بازم بعد یه مدت فریز میشه 

در 13 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

توی بازی فریز میشه یا فرقی نداره استفاده معمولی باشه وبگردی فیلم ، در چه حالتی فریز میشه ؟ اگه در حال گیم باشه احتمالا میتونه از گرافیک باشه

اصن بازی نمیکنم باهاش. توی هر لحظه ای. تایم خاصی نیست. گاهی وسط وبگردی، گاهی به محض روشن شدن و موقع وارد کردن پسورد ورود به ویندوز و....

در 12 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

برای پی بردن به اینکه مشکل از چیه، گرافیک رو باز کردم و چند روزی با اون کار کردم و مشکلی نبود، که متوجه شدم مشکل از گرافیکه

متاسفانه با آنبورد اصلا تصویر ندارم. حتی کارت گرافیکم که خارج میکنم 

در 17 ساعت قبل، Tereysi گفته است :

مشخصات کامل سیستم را بفرمایید.

motherboard : MCP61-M3
display : Nvidia GeForce 9800 GT
ram : 4G ddr3 1333mhz kingston
cpu : Phenom || x2-B59
hard : 500 G seagate + 4T segate

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام ، احتمال زیاد مشکل از رم هست. 

رم نو هم انداختم بازم گاهی فریز میشه. چرا فک میکنید از رم هست احتمالا؟ 

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، mohammadha گفته است :

رم و cpu رو تعویض کردم و نو انداختم. وقتی چنین مشکلی پیش میاد با یه پاور دیگم تست میکنم مشکل پابرجاست. گرافیکم که عوض کردم بازم بعد یه مدت فریز میشه 

اصن بازی نمیکنم باهاش. توی هر لحظه ای. تایم خاصی نیست. گاهی وسط وبگردی، گاهی به محض روشن شدن و موقع وارد کردن پسورد ورود به ویندوز و....

متاسفانه با آنبورد اصلا تصویر ندارم. حتی کارت گرافیکم که خارج میکنم 

motherboard : MCP61-M3
display : Nvidia GeForce 9800 GT
ram : 4G ddr3 1333mhz kingston
cpu : Phenom || x2-B59
hard : 500 G seagate + 4T segate

بایوس رو اپدیت کنید به اخرین ورژن و خمیر سلیکون مرغوب بزنید کولر خوب بندازید تست کنید.

با مانیتور دیگه هم تست کنید.

ویرایش شده توسط Tereysi
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Tereysi گفته است :

بایوس رو اپدیت کنید به اخرین ورژن و خمیر سلیکون مرغوب بزنید کولر خوب بندازید تست کنید.

بایوس رو با eBlu تست زدم میگه که آخرین ورژن رو دارم و آپدیت جدید نشون نمیده. از دمای cpu که مطمانم نیست. چون گاهی سیستم بعد از یک روز خاموشی کامل و به محض روشن شدن چنین مشکلی رو داره و گاهی با سنگین ترین فعالیت ها هم فریز نمیشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من احتمال خراب بودن مادربرد رو میدم

لینک به دیدگاه

در در 5 فروردین 1399 در 10:51، ali_8114 گفته است :

با گرافیک آنبور بعد از 5 دقیقه روشن بودن فریز شد و تصویر این شکلی شد

IMG_20200326_132847.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان هروقت که اینجوری فریز میشه، حتی من سیستم رو کلا از برق بکشم و دوباره وصل کنم و روشن کنم، بازم فریزه و حتی گاهی رمم در بیارم، بازم کیس روشن میشه در حالت فریز و هیچگونه اخطاری هم مبنی بر خارج بودن رم نمیده 😐 ینی ناجور قفل میکنه هااا

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، mohammadha گفته است :

با گرافیک آنبور بعد از 5 دقیقه روشن بودن فریز شد و تصویر این شکلی شد

IMG_20200326_132847.jpg

خب پس ... مشکل گرافیک نیست، الباقی قطعات رو باید تست کنید.

ریست کردن بایوس رو تست کردید؟

یه تست سلامت از هاردتون هم بگیرید بد نیست

چون وقتی که این مدلی میشه، سیستم بدون مشکل بوت شده و احتمالا مشکل از پردازنده و رم نیست.

بنده پاور رو هم مشکوک میبینم، اون رو هم اگه مقدوره تست کنید، یا با یه پاور دیگه تست کنید

لینک به دیدگاه

دوستان الان یه یک ساعتی روی حالت safe mode کار کردم فریز نشده. ولی روی حالت normal فریز میشه. با تعویض ویندوزم حل نشده. به نظرتون مشکل کجاست؟ 

در 4 ساعت قبل، ali_8114 گفته است :

خب پس ... مشکل گرافیک نیست، الباقی قطعات رو باید تست کنید.

ریست کردن بایوس رو تست کردید؟

یه تست سلامت از هاردتون هم بگیرید بد نیست

چون وقتی که این مدلی میشه، سیستم بدون مشکل بوت شده و احتمالا مشکل از پردازنده و رم نیست.

بنده پاور رو هم مشکوک میبینم، اون رو هم اگه مقدوره تست کنید، یا با یه پاور دیگه تست کنید

بایوس رو ریست کردم 

هاردهم دوتا وصله که جفتش سلامت صددرصد دارن و بدسکتور هم ندارن

با پاور دیگم تست زدم بازم مشکل بوده

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mohammadha گفته است :

دوستان الان یه یک ساعتی روی حالت safe mode کار کردم فریز نشده. ولی روی حالت normal فریز میشه. با تعویض ویندوزم حل نشده. به نظرتون مشکل کجاست؟ 

بایوس رو ریست کردم 

هاردهم دوتا وصله که جفتش سلامت صددرصد دارن و بدسکتور هم ندارن

با پاور دیگم تست زدم بازم مشکل بوده

گرامی بنظرم مشکل از مانیتور است مانیتورتون قدیمی و عمرش را کرده است با مانیتور دیگه تست کنید.

لینک به دیدگاه

در در 5 فروردین 1399 در 10:39، Hassan.SK گفته است :

با اجازه از صاحب تاپیک

درود حسن جا من تازه متوجه شدم هر بازی که دانلود میکنم وارد میشه(البته همشون فیت گرل بوده) اما به محظ تغییرات گرافیکی یا کلا گیر میکنه یا از بازی میاد بیرون( یا کلا قبل تنظیمات و بالا اومدن کامل بازی گیر میکنه) سیستم هم طبق مشخصات باید بازیو بیاره

با برنامه passmark سخت افزار رو تحت بررسی قرار دادم که فقط رم ارور داد الان نمیدونم مشکل از چیه

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 43 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

با اجازه از صاحب تاپیک

درود حسن جا من تازه متوجه شدم هر بازی که دانلود میکنم وارد میشه(البته همشون فیت گرل بوده) اما به محظ تغییرات گرافیکی یا کلا گیر میکنه یا از بازی میاد بیرون( یا کلا قبل تنظیمات و بالا اومدن کامل بازی گیر میکنه) سیستم هم طبق مشخصات باید بازیو بیاره

با برنامه passmark سخت افزار رو تحت بررسی قرار دادم که فقط رم ارور داد الان نمیدونم مشکل از چیه

احتمالا ویندوزت مشکل پیدا کرده اگه امکانشو داری یه نو نصب کن ، گرافیکت اگه مشکل داشت فریز میشد سیستم

گیر کردن بازی علت دیگه ای داره سیستمت ویروسی نیست؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

احتمالا ویندوزت مشکل پیدا کرده اگه امکانشو داری یه نو نصب کن ، گرافیکت اگه مشکل داشت فریز میشد سیستم

گیر کردن بازی علت دیگه ای داره سیستمت ویروسی نیست؟

با ویندوز دفندر اپدیت شده اسکن کردم چیزی نشون نداد 

قسمت view reliability دایره قرمز زیاد داره پس همون کرش یا فریز کرده

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

دقیقا مشکل شمارو داشتم و ایراد از هارد سیستم بود.

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Tereysi گفته است :

گرامی بنظرم مشکل از مانیتور است مانیتورتون قدیمی و عمرش را کرده است با مانیتور دیگه تست کنید.

ممنونم. ولی مانیتور اصلیم LED 24 هستش که با اونم مشکل پابرجاست. این مانیتور قدیمی رو صرفا برای تست وصل کردم

در 12 ساعت قبل، Nezami گفته است :

دقیقا مشکل شمارو داشتم و ایراد از هارد سیستم بود.

خب از من فریز که میشه، حتی تموم قطعات از جمله هارد روهم که قطع میکنم بازم سیستم تصویر نمیده و کلا قفله. حتی تموم قطعات رو هم که جدا میکنم، کیس بدون هیچ گونه بوق زدن و خطایی روشن میشه و نمی‌فهمه که مثلا رم رو خارج کردم! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...