رفتن به مطلب

مشکل با google play games

silvermanHHH
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

برای بازی هایی که میخام به اکانت گوگل وصل شم دکمه رو میزنم بعد ارم گوگل گیمز میاد یکم لود میشه بعد لاگین نمیشه،تو خوده برنامه زده که اتوماتیک وصل بشه به اکانت ولی نت وصله حتی چیز شکنم وصله ،اما اول بازی پیامی نمیاد

ورژنای قدیمی تر گوگل پلی گیمز هم نصب کردم فرقی نکرده

تو برنامه های google pay games,play store play service هم رفتم و دیتا و کش رو حذف کردم فرقی نکرده کلا هیچ بازی جدیدی هم اون صفحه اتوماتیک لاگین نمیاد نمیدونم چشه

گوشی xiaomi mi max 

android 9

لینک به دیدگاه

سلام ، کلا همه سرویس ها و برنامه ها مربوط بهش رو پاک کن و بعد نصب کن باز. واسه منم اینجوری بود درست شد.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام ، کلا همه سرویس ها و برنامه ها مربوط بهش رو پاک کن و بعد نصب کن باز. واسه منم اینجوری بود درست شد.

الان گوگل پلی،سرویس و پلی گیمز که فایل سیستمی هم بودن حذف کردم،از نو نصب کردم،میرفتی تو برنامه هاش،صفحه سفید بود جواب نمیدادن کلا،با برنامه دیگه ای،این سه برنامه رو سیستمی کردم ،برگشت همون حالت قبلش ولی بازم لاگین نمیشه،با دوتا اکانتم چک کردم 

نمیدونم چشه 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

الان گوگل پلی،سرویس و پلی گیمز که فایل سیستمی هم بودن حذف کردم،از نو نصب کردم،میرفتی تو برنامه هاش،صفحه سفید بود جواب نمیدادن کلا،با برنامه دیگه ای،این سه برنامه رو سیستمی کردم ،برگشت همون حالت قبلش ولی بازم لاگین نمیشه،با دوتا اکانتم چک کردم 

نمیدونم چشه 

من یبار که اینجوری بود دلیلش اپدیت ورژن اندرویدم بود و به مشکل خورده بود. گوشی رو ریست کنی درست میشه اگه اخر نشد با این روش ها.

لینک به دیدگاه

سلام

دیگه واقعا نمی‌دونم چیکارش کنم!

تا الان سه تا رام متفاوت فلش زدم ،هر بار هم گوشیرو کامل فرمت کردم اولی که lineage os16

بعد lineage os 14.1 بعد زدم purenexus!

همه کاستوم رام 

خسته شدم از این گوگل اشغالی،با این نرم افزاراش

چرا درست نمیشه

ادیت:یه چیز عجیب !

همینطور تستی بازی کلش آف کلنزو 8ball pool رو نصب کردم،به جیمیل وصل شد!

دوستان اگه کسی میتونه بازی infinitode 2 رو بگیره(۱۱مگه)تست بزنه ببینه وصل میشه یا نه،ممنون 

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...