رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم رندرینگ تا 20 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان از اونجایی که توی تاپیک خرید و فروش قطعات کامپیوتر درخواست دادم اگر کسی از دوستان سیستم استوک رندرینگ در حد 20 میلیون جهت فروش دارند ارائه بدند و به نتیجه ی خاصی نرسیدم مجبورم قطعات رو آک برداردم، راهنمایی بفرمائید.

خودم یه لیست درست کردم:

2143197651_screenshot20m.thumb.png.d83f9d1dc472f6c74c7c9f2ec9e9ca1e.png

قیمت ماوس و کیبرد و هارد اینترنال خارج از این لیست هست.

قراره از این سیستم با نرم افزارهای شرکت Autodesk مثل اتوکد و 3dsMax استفاده بشه.

اول قرار بود با 15 تومن جمع بشه، ولی اینقدر قیمت ها فضایی شده هرچی بودجه رو افزایش میدی به جایی نمیرسی. 

لینک به دیدگاه

سلام آقا ابراهیم عزیز

راستش به دلیل فضایی شدن قیمت نسل 3 رایزن، من کلا این پلتفرم رو پیشنهاد نمیدم (این پردازنده ای که انتخاب کردید 200 دلاره!)

پیشنهاد من اینتل یا رایزن نسل 2 هست.

در خصوص استوک هم خصوصی یه جارو معرفی میکنم خدمتتون.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Arthur گفته است :

سلام آقا ابراهیم عزیز

راستش به دلیل فضایی شدن قیمت نسل 3 رایزن، من کلا این پلتفرم رو پیشنهاد نمیدم (این پردازنده ای که انتخاب کردید 200 دلاره!)

پیشنهاد من اینتل یا رایزن نسل 2 هست.

در خصوص استوک هم خصوصی یه جارو معرفی میکنم خدمتتون.

ممنون داداش، واقعاً رایزن 3 با این قیمتش توی ایران اصلاً معقول نیست، برادرم یه چند روز برای خریدش بهم فرصت داده، سعی میکنم بهترین قطعات رو با توجه به قیمت به کارایی انتخاب کنم که شرمندش نشم.

به عقل خودم اون لیست بالا می رسید که با توجه به قیمت ها پردازنده معقول نیست تا اینجا اونم رایزن 3.

لینک به دیدگاه

سلام. پاور 750 خیلی زیاده 650 هم بردارید بازم جا برا ارتقا دارید.رم هم میتونید مدل ارزون تر بردارید این مدل واسه زیبایی و کیس گیمینگ هست فرکانس پایین تر هم باشه مهم نیست. ولی اگه قطعات جدا از هم دست دوم بخرید حتی فقط cpu میتونید سیستم خیلی قوی تر جمع کنید مثلا 3800x.3700x.i7 8700k.i7 9700k در کل با این بودجه اینتل خیلی بهتره و یه cpu cooler خیلی خوب چون cpu تمام مدت زیر فشاره

لینک به دیدگاه

به جای اون گرافیک یه مدل کارکرده بالاتر بردارید به نظرم بهتره

ویرایش شده توسط Gintama
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام

به نظرم به جای پردازنده/رم/کیس/مادربوردی که انتخاب کردید میشه اینارو برداشت البته حدود 500 تومن گرونتر در میاد ولی بنظرم ارزشش رو داره :

sm.thumb.PNG.56e414017273e9aeca9910e11598e86f.PNG

مادربورد رو هم ترجیحاً m-a برندارید چون هیت سینک vrm نداره.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

بنده با بودجه حدود 20ملیون این سیستم رو بهتون پیشنهاد میدم

البته میتونید گرافیک روهم یه بهتر انتخاب کنید

تمام یطعات نو هستند فقط جلوی بعضی از قطعات نوشتم used که دست دوم میتونید تهیه کنید

20200402_145214.jpg

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام

بعضی از قطعات خرج اضافی دارند

مثل رم:

بهتره اینو بخرید:

https://www.digikala.com/product/dkp-2332484/رم-دسکتاپ-ddr4-دو-کاناله-2400-مگاهرتز-cl16-کورسیر-مدل-vengeance-lpx-ظرفیت-32-گیگابایت

خیلی از رم مورد نظرتون بهتره حتی ظرفیت کلی اش دو برابر رم مورد نظر شماست.

دلیل گرانی اون رم هم فرکانس و rgb هست . که با گذشتن از این دو میشه یک رم بهتر خرید.

بعدی هم کیسه:

https://www.digikala.com/product/dkp-1479296/کیس-کامپیوتر-گرین-مدل-oraman-plus

حدود 100 تومن هم ارزون تره.

من نمی دونم که رندرینگ به گرافیک قوی نیاز داره یا نه؟ ولی اگر نیاز نداره توصیه میشه که گرافیک نخرید و از گرافیک خود CPU AMD استفاده کنید. و پول گرافیک رو اول برای cpu خرج کنید و باقی مانده رو برای کولینگ cpu و باز اگر باقی ماند برای مادربرد خرج کنید.

توصیه میشه حتما واتر کولر تهیه کنید که cpu به فنا نره.

پاور هم گرین بخرید تا خرج کمتر بشه.

ویرایش شده توسط Wall Breaker
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...