رفتن به مطلب

درخواست کمک برای ویرایش محتویات فایل با پسوند KRM

Black Boy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

نمیدونم این تاپیک در جای مناسب هست یا خیر, اگر نیست ببخشید.

بنده یک فایل با پسوند KRM دارم که مربوط به فیرمویر ضبط خودرو کنوود هست.

پردازنده این مدل STA1080H هست که در توضیحات پردازنده اشاره ای به لینوکس شده اما بنا به دلایل مشخص جزییاتی در مورد فرمت فایل و غیره نیست.

موردی که هست اینه که داخل تنظیمات این مدل ضبط قسمت استفاده اکولایزر به صورت فرکانسی نوشته نشده و به صورت BAND0-BAND13 نوشته شده که اگر فایل رو با HexViewer در ویندوز باز کنیم می بینیم که به صورت متنی نوشته شده.

من می خواستم به جای عدد باند, فرکانس رو جایگزین کنم که موقع تنظیم بدونم چه فرکانسی رو تغییر می دم.

ولی وقتی فایل رو داخل هکس ویوور ویرایش می کنم ضبط در زمان فلش تا 99 درصد پیش میره و بعد از اون ری استارت می شه و سیستم عاملش غیر قابل استفاده می شه تا زمانی که با فایل درست مجددا فلش بشه.

حالا نمی دونم آیا فایل امضای به خصوصی داره که با ویرایش از طریق هکس از بین می یا قضیه دیگه ای هست. چون تا 99 درصد پیش می ره و مشخصا عملیات فلش انجام می شه اما احساس می کنم آخرش بسته نمی شه که سیستم بالا نمیاد.

ممنوم می شویم اگر کسی اطلاعی در این مورد داره و کمک کنه.

KW.krm

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...