رفتن به مطلب

کمک فوری در مورد مشکل ویندوز

PCG
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان؛

من کامپیوترم رو خاموش کردم و بعد یه ساعت رفتم سرش و وقتی خواستم روشنش کنم ویندوز (۷ هستش) بالا نیومد و ویندوز استارت نشد. ری استارت کردم و توی پنجره windows recovery error کیبوردم قطع شد و کاری نتونستم انجام بدم و start up repair هم خودکار بالا اومد که ارور میده و نور الانور. فایل های مهمی توش دارم و از عزیزان می خوام که کمک کنن. کیبورد هم سالمه امتحان کردم. لطفاً زودتر جواب بدید.

لینک به دیدگاه

مشخصات سيستمتون رو بگيد

كارهايى كه ميگمو انجام بدين

1. بهتره يه دستى به سيستم بكشيد و خصوصاً پردازنده اگه خميرش خشك شده تعويض كنيد (خصوصاً اگه اينتل هست دقت كنيد پايه هاى خنك كننده در نرفته باشن و محكم گرفته باشه پردازنده رو)

2. جاهاى رمها رو تعويض كنيد ، جاهاى كابلهاى ساتا رو جا به جا كنيد خصوصاً اگه امكان داره كلا كابلشون رو هم تعويض كنيد

3. اگه هارد يا درايو ديگه اى داريد اونا رو قطع كنيد و فقط خود هارد رو متصل كنيد تا فايلهاتون رو بالا بياره و اگه ميتونيد تو تنظيمات بايوس هم بوت رو دستى روى هاردتون يبار ديگه قراربدين و قبلش رو حالت ديفالت هم بزارين تنظيمات رو

4. در سيستمهاى قديمى معمولا با اتصالات USB مشكل ايجاد ميشه براى همين اتصالات PS2 استفاده كنيد (يعنى كيبوردى كه با اين كابل وصل ميشه)

5. ميتونيد سيستم رو ريپير كنيد كه زمان خيلى زيادى ميبره خصوصاً اگه سيستم عتيقه باشه ولى در آخر چيزى حذف نميشه همون دسكتاب بالا مياد البته در بعضى وقتى هيچ اتفاقى هم در نهايت نميوفته شانسه ديگه

4. اگه اين راهها نشد ميتونيد هاردتون رو جدا كنيد و به سيستم ديگه وصل كنيد و فايلهاتون رو برداريد

يا على....

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...