رفتن به مطلب

فریز شدن و صفحه سیاه در سیستم

fernas
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.چند ماهی هست که یه سیستم جدید خریدم  اما متاسفانه یه خطایی هست که تا الان هم درست نشده و فروم های خارجی و داخلی رو مطالعه کردم نتونستم راه حلی پیدا کنم و کلافه م کرده.اونم اینه که بعضی وقتا که سیستم رو از حالت اسلیپ روشن میکنم صفحه مانیتور سیاه میشه و تصویری نمیاد درحالی که فن های گرافیک می چرخه اما دکمه ای کار نمیکنه و باید از طریق دکمه پاور از این حالت خارج بشم که بعد از زدن پاور هم دوباره از همون قسمت log off شروع میشه.و خطای تعمیر درایو هم در قسمت نوتیفیکیشن ظاهر میشه که اوایل که repare رو میزدم و رستارت میشد دیگه سیستم بالا نمیومد و مجبور به تغییر نصب ویندوز میشدم. الانم دیگه بعضی وقتا که خاموش میکنم میکنم درست میشه دیگه.(البته وقتی درایو c رو از نظر خطا اسکن میکنم خطا رو پیدا میکنه ولی دیگه نمیزنم تعمیر شه بعدش میبینم تعمیر شده)

یکی دو بار این خطا اومده که نمیدونم علتش چیه.درایور گرافیک هم اپ میکنم باز برطرف نشده.

3.thumb.png.67bee76acea2da30d59c7cd1bb496473.png

وقتی که از اسلیپ روشن میکنم و خطا میده بعد از رستارت این خطا رو می نویسه.

55.thumb.jpg.8faef56a159f8784bacce74338575d65.jpg

سیستمم هم اینه:

پردازنده :i5 9400f                گرافیک:rtx 2060              رم:geil 2400 16g     مادربرد:asus tuf b360 pro gaming

بایوس رو هم اپدیت کردم اما باز تغییری حاصل نشد.

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

مشکل از هارده

دوتا هارد دارم اونی که ویندوز روش نصبه ssd هستش که بعد از نیومدن تصویر خطا میده اما بعدش درست میشه.با یه نرم افزاری هم تست کردم هردو هارد رو سلامتیش رو ۱۰۰درصد نوشت .

لینک به دیدگاه

من همین مشکل رو با لپ تاپم داشتم ، بعد از اپدیت ویندوز 8.1 اینطوری شد ، قبلش اوکی بود ، وقتی سیستم میره روی حالت اسلیپ بعد که میزدم که بالا بیاد صدای فن می اومد و ثابت شدن چراغ پاور انجام میشد اما تصویر دو سه دقیقه بعد می اومد ، چند وقت بعدش یک اپدیت اومد که اون رو انجام دادم و خیلی خیلی بهتر شد و خیلی کم پیش میاد الان 

به نظرم اول ویندوز رو اپدیت کنید 

اگر نشد ویندوز عوض کنید و بیاین روی 8.1 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، فرـشاد گفته است :

من همین مشکل رو با لپ تاپم داشتم ، بعد از اپدیت ویندوز 8.1 اینطوری شد ، قبلش اوکی بود ، وقتی سیستم میره روی حالت اسلیپ بعد که میزدم که بالا بیاد صدای فن می اومد و ثابت شدن چراغ پاور انجام میشد اما تصویر دو سه دقیقه بعد می اومد ، چند وقت بعدش یک اپدیت اومد که اون رو انجام دادم و خیلی خیلی بهتر شد و خیلی کم پیش میاد الان 

به نظرم اول ویندوز رو اپدیت کنید 

اگر نشد ویندوز عوض کنید و بیاین روی 8.1 

منم چند ماهی هست که پرس وجو می کنم هر راهی هم امتحان کردم جواب نداده.همیشه هم اینجوری نمیشه ولی خب گاهی تصویر نمیاد.من خودم منتظر هم موندم اما تصویر نیومد.لپ تاپ شما ایسوسه؟

ویندوزم که همیشه اپدیت می کنم .تعویض ویندوز تعویض درایور گرافیک هیچکدوم جواب نداده.اگه فقط تصویر نیومدن باشه یه چیزی اخه بعدشم اکثر اوقات میگه درایو رو اسکن کن برای خطا و تعمیر کن یعنی درایور ویندوزم خطا میده .من که کلافه شدم.

شما میگید کم پیش میاد پس کامل برطرف نشده درسته؟

تا حالا ویندوز 8 نصب نکردم اما اکثرا میگن برای گیم ویندوز 10 مناسبه.البته اینم بگم اگه مشکل نرم افزاری باشه خیلی نگران نمیشم میترسم سخت افزاری باشه اونم چون نمیدونم از کدوم قطعه هست اینش بده چون اگه میدونستم میبردم گارانتیش.

لینک به دیدگاه

خب به نظرم اگر یک ویندوز دیگه نصب کنید و ببینید که روی اون هم این مشکل هست یا نه ، تکلیف مشخص میشه ، اگر مشکل نبود که ایراد روی این ویندوز نرم افزاری بوده 

اگر مشکل پابرجا بود مشکل سخت افزاری هستش 

البته من برای خودم نتونستم این راه رو تست کنم چون نرم افزار اموزشی حسابداری رو سیستمم دارم که دیتاهاش رو نمیشه بکاپ گرفت ، البته بعد از اپدیت اخری خیلی کم پیش میاد این حالت 

لینک به دیدگاه

راستی اینم بگم که من از خود گرافیک داخلی پردازنده استفاده میکنم ، و گرافیک مجزا لپ تاپم رو غیرفعال کردم چون زیاد باتری مصرف میکرد ، شما هم یک کار دیگه میتونی بکنی ، کابل مانیتور رو به گرافیک داخلی سیستم بزن ، اگه سیستم پشتیبانی میکنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...