رفتن به مطلب

5D Mark IV Canon یا sony a7 iii

اشتراک گذاری

Recommended Posts

برای کار عکاسی طبعیت و ساخت کلیپ های کوتاه و مستند دوربین میخاییم تا 40 تومن

کدومش رو پیشنهاد می کنید ؟

لینک به دیدگاه

درود

اگه تمرکزتون بیشتر روی عکاسی هست سری R رو بخرید بهتره

برای سونی میتونید a7R III رو بگیرید که 42 مگاپیکسل هست اما a7 III معمولی 24مگاپیکسله

برای کانن 5DSR میتونید بگیرید که 50مگاپیکسل هست ولی 5D Mark IV سنسور 30مگاپیکسلی داره

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Yosef Faraji گفته است :

درود

اگه تمرکزتون بیشتر روی عکاسی هست سری R رو بخرید بهتره

برای سونی میتونید a7R III رو بگیرید که 42 مگاپیکسل هست اما a7 III معمولی 24مگاپیکسله

برای کانن 5DSR میتونید بگیرید که 50مگاپیکسل هست ولی 5D Mark IV سنسور 30مگاپیکسلی داره

درسته بودجه بنده محدوده و اگه بخوام بدنه دوربین همراه با لنز رو بخرم بیشتر از 40 تومن میشه

لینک به دیدگاه

بر اساس تجربم سونی رو بهتون پیشنهاد میدم به دلیل میرور لس یا بدون آینه بودن 

که هم در محیط های تاریک عملکرد بهتری داره هم وزن کمتری داره ک خیلی مهم هست این گزینه چون ممکنه ساعت ها دوربین دستتون باشه

اما نمیشه گفت ک کودوم بهتره سونی از تکنولوژی جدیدتری استفاده کرده

از بین این دوتا جفتشون خوب هستن و از نظر امکانات و کارایی در یه سطح هستن جفتشون فول فریم هستن و... اما سونی به دلیل میرور لس بودن کمی امکانات بیشتری در اختیار داره اما گذشته از دوربین مسیله مهم تر لنز هست

سعی کنین بادی رو تنها بگیرین و باقی بودجتون رو بزارید برای لنز طبیعتا باید یه لنز واید بگیرین که زوم هم داشته باشه

معمولا کیت لنز هایی ک همراه خود دوربین هستن کیفیت اپتیکال پایین تری دارن و چون جوری انتخاب میشن که بتونن همه نوع عکاسی رو پشتیبانی کنن اون کارایی که انتظار دارین ازش رو نمیتونن داشته باشن

ویرایش شده توسط Mohamad.rzaj
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Mohamad.rzaj گفته است :

بر اساس تجربم سونی رو بهتون پیشنهاد میدم به دلیل میرور لس یا بدون آینه بودن 

که هم در محیط های تاریک عملکرد بهتری داره هم وزن کمتری داره ک خیلی مهم هست این گزینه چون ممکنه ساعت ها دوربین دستتون باشه

اما نمیشه گفت ک کودوم بهتره سونی از تکنولوژی جدیدتری استفاده کرده

از بین این دوتا جفتشون خوب هستن و از نظر امکانات و کارایی در یه سطح هستن جفتشون فول فریم هستن و... اما سونی به دلیل میرور لس بودن کمی امکانات بیشتری در اختیار داره اما گذشته از دوربین مسیله مهم تر لنز هست

سعی کنین بادی رو تنها بگیرین و باقی بودجتون رو بزارید برای لنز طبیعتا باید یه لنز واید بگیرین که زوم هم داشته باشه

معمولا کیت لنز هایی ک همراه خود دوربین هستن کیفیت اپتیکال پایین تری دارن و چون جوری انتخاب میشن که بتونن همه نوع عکاسی رو پشتیبانی کنن اون کارایی که انتظار دارین ازش رو نمیتونن داشته باشن

کم دنبال اینم لنز 24-105 برای این دوربین بگیرم

لینک به دیدگاه

من از تجربه خودم به این نتیجه رسیدم که بدوم آینه ها، جای DSLR هارو نمیگیره! البته برای کسی که عکاسی میکنه...

بدون اینه گرفتم، سر 3 ماه فروختم!😑

احساس میکردم با موبایل دارم عکاسی میکنم و تجربه جالبی نبود...

و اینم برای لوازم دوربین هم بودجه در نظر بگیر! یعنی فقط دوربین و لنزش رو بگیری، تقریبا هیچ کاری نمیتونی بکنی که حرفه ای بنظر بیاد.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، babak1388 گفته است :

من از تجربه خودم به این نتیجه رسیدم که بدوم آینه ها، جای DSLR هارو نمیگیره! البته برای کسی که عکاسی میکنه...

بدون اینه گرفتم، سر 3 ماه فروختم!1f611.png

احساس میکردم با موبایل دارم عکاسی میکنم و تجربه جالبی نبود...

و اینم برای لوازم دوربین هم بودجه در نظر بگیر! یعنی فقط دوربین و لنزش رو بگیری، تقریبا هیچ کاری نمیتونی بکنی که حرفه ای بنظر بیاد.

منظورتون گیمبال هست؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Zarathustra گفته است :

منظورتون گیمبال هست؟

کلا همه چی! از سه پایه و گیمبال گرفته تا انواع فیلتر و لنز و ...

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، babak1388 گفته است :

کلا همه چی! از سه پایه و گیمبال گرفته تا انواع فیلتر و لنز و ...

اینا خورده هزینه هستن. سه پایه هم دارم. لنز هم برام همون 24-105 کارمو راه میندازه. فیلتر هم میخریم. یدونه میمونه گیمبال که درست می کنم با چوب

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...