رفتن به مطلب

صدای هارد

Lord_Cruel
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من هارد Toshiba X300 4TB 7200rpm 128MB Buffer دارم و احساس میکنم موقع کار یه خر خر ریز میکنه، بعضی موقع ها هم تق تق! لرزش هم داره و کامل احساس میشه

البته نه همیشه! وقتی یه کاری میکنی با سیستم. خواستم بدونم طبیعیه؟ زیادی حساس هستم؟ مشکلی داره؟ چون گارانتی تا 06.01.99 داره و معلوم نیست همین الانش هم قبول کنن! فوقش بخاطر کرونا قبول کنن! بفرستم یا نه؟

ویرایش شده توسط Lord_Cruel
لینک به دیدگاه

تمامی هارد ها این صدا رو دارن حالا سری وسترن خیلی کمه یه چیزی حدود 37 دسی بل و به ترتیب سیگیت و بعد از اون برند های دیگه مثل توشیبا صداهای بیشتری دارن.

------------------------------------------------------------------------------

برای اینکه وضعیت هاردتون مشخص بشه با نرم افزار hd tune از تب health تصویر پیوست کنید.همینطور نرم افزار hard disk sentinel

لینک به دیدگاه

زیاد متوجه نمیشم چی میگه! ولی فک کنم وضعیت SSD بدتره :))

حالا وضعیت هارد چطوره؟با توجه به اینکه گارانتیش تقریبا تمومه و این آخرین فرصته، بفرستم گارانتی؟

HDD.jpg

HDD2.jpg

SSD.jpg

لینک به دیدگاه

هارددیسک اوکی هستش و مشکلی نداره دماش یکم بالاست که یه عدد فن جلو هارددیسک قرار بدین تا دما رو کاهش بده.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، masooyan گفته است :

هارددیسک اوکی هستش و مشکلی نداره دماش یکم بالاست که یه عدد فن جلو هارددیسک قرار بدین تا دما رو کاهش بده.

پس از کارکردش خیالم راحت باشه؟ صداها مشکلی ندارن؟ گارانتی نفرستم؟

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Lord_Cruel گفته است :

پس از کارکردش خیالم راحت باشه؟ صداها مشکلی ندارن؟ گارانتی نفرستم؟

توشیبا کلا هارد سایلنتی نیس،بنظر بنده نیازی نیست.ولی اگر هم قرار شد بفرستین گارانتی ترجیحا خودتون تحویل بدین:D

ویرایش شده توسط masooyan
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، masooyan گفته است :

توشیبا کلا هارد سایلنتی نیس،بنظر بنده نیازی نیست.ولی اگر هم قرار شد بفرستین گارانتی ترجیحا خودتون تحویل بدین:D

ممنونم از راهنمایی! مرسی!😍

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...