رفتن به مطلب

رم مورد نیاز بازی و vram

Recommended Posts

سلام دوستان ببخشید من ۳تا سوال برام پیش اومده

من  گرافیگamd hd8500m با ۲گیگ رم اختصاصی و ۸گیگ هم مموری باi3 4150 دارم

۱_ایا این سیستم من برای بازی های پیشرو قابل استفاده هست یا نیازمند یه آپگرید هست(ناگفته نمونه با این سیستم بازی های امروزی رو روی mediumانجام دادم)

۲_اینکه درسته که بعد اینکه vramکارت گرافیگ پر بشه از حافظه مموری استفاده میشه؟؟(اینو پرسیدم برای اینکه چون لپتاپ دارم و نمیشه گرافیگ رو ارتقا داد همون رم رو ارتقا بدم)

۳_حافظه رم چه قدر تاثیر در بازی ها داره؟

ممنون میشم جواب بدید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

۱.برای بازی های اینده پردازنده ۴ هسته ای با فرکانس حد اقل ۴ گیگاهرتز الزامی هست و گرافیک هم ۴ گیگ حداقل.

۲.بله وقتی پر بشه از مموری استفاده میشه ولی مموری سرعتش فرق داره و نمیتونه جایگزین vram بشه و کمی کمک میکنه. در نهایت vram مهمتره و مقدار رم در اولویت نیست.

۳. اگه منظورتون vram هست اصلی ترین چیز‌ مقدار این حافظه هست و بعد کلاک گرافیک و هرچقدر کیفیت texture ها بیشتر میشه مقدار مصرف بیشتر میشه و رم کامپیوتر هم الان دیگه باید حد اقل ۱۲ گیگ باشه برای بازی های جدید.

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، S1lent.exe گفته است :

سلام دوستان ببخشید من ۳تا سوال برام پیش اومده

من  گرافیگamd hd8500m با ۲گیگ رم اختصاصی و ۸گیگ هم مموری باi3 4150 دارم

۱_ایا این سیستم من برای بازی های پیشرو قابل استفاده هست یا نیازمند یه آپگرید هست(ناگفته نمونه با این سیستم بازی های امروزی رو روی mediumانجام دادم)

۲_اینکه درسته که بعد اینکه vramکارت گرافیگ پر بشه از حافظه مموری استفاده میشه؟؟(اینو پرسیدم برای اینکه چون لپتاپ دارم و نمیشه گرافیگ رو ارتقا داد همون رم رو ارتقا بدم)

۳_حافظه رم چه قدر تاثیر در بازی ها داره؟

ممنون میشم جواب بدید

2-بله ولی پهنای باند رم خیلی خیلی کمتر از vram هست و اصلا شاید نتونه به خوبی از پسش بربیاد

3-الان بازی ها 10گیگی مصرف دارن دیگه باید رم 12 باشه و vram هم دیگه 4حداقلشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...