رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ups

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

هرچی رشته کرده بودم پنبه شد

میخوام یه UPS بگیرم ، Ups خوبی که بتونه چند ساعت برق سیستم و متعلقاتش تو مواقع قطعی برق تامین کنه . چی پیشنهاد میدین ؟

ایا روش های دیگه ای هم هستن؟

ممنون میشم راهنمایی کنین .

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Hamed75m گفته است :

سلام دوستان

میخوام یه UPS بگیرم ، Ups خوبی که بتونه چند ساعت برق سیستم و متعلقاتش تو مواقع قطعی برق تامین کنه . چی پیشنهاد میدین ؟

مشخصات سیستم رو می فرماید به همراه متعلقات .

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Hamed75m گفته است :

سلام دوستان

چند ساعت تقریبا میشه گفت محاله 

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۱/۲۲ در 14:33، HEGMATANE گفته است :

مشخصات سیستم رو می فرماید به همراه متعلقات .

در حال حاضر  سیستمی ک باهاش اسیر شدم 

i7-4960x

32گیگ رم

مادربرد p9x79 deluxe

rx580

3 تا هارد 4 ترا با یدونه اس اس 500

با فن و کیت واترکول و ...

پاور روش 585 

میخوام حداقل یه مانیتور 24 با یه کیس کامل رو برای چند ساعتی ک برق میره به هر دلیلی ... بتونه روشن نگه داره 

در در ۱۳۹۹/۱/۲۲ در 14:43، Alirezatha گفته است :

چند ساعت تقریبا میشه گفت محاله 

فکر نکنم محال باشه!

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Hamed75m گفته است :

در حال حاضر  سیستمی ک باهاش اسیر شدم 

i7-4960x

32گیگ رم

مادربرد p9x79 deluxe

rx580

3 تا هارد 4 ترا با یدونه اس اس 500

با فن و کیت واترکول و ...

پاور روش 585 

میخوام حداقل یه مانیتور 24 با یه کیس کامل رو برای چند ساعتی ک برق میره به هر دلیلی ... بتونه روشن نگه داره 

سلام فردا به شما میگم چه ظرفیتی باید خرید کنید

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام فردا به شما میگم چه ظرفیتی باید خرید کنید

ممنون، فقط اینکه من این سیستم رو چند وقت دیگه با یه سیستم جدید جایگزین میکنم سیستم جدید 1400 وات هستش ، پیشنهادتون رو بر مبنای این سیستم بزارین

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hamed75m گفته است :

ممنون، فقط اینکه من این سیستم رو چند وقت دیگه با یه سیستم جدید جایگزین میکنم سیستم جدید 1400 وات هستش ، پیشنهادتون رو بر مبنای این سیستم بزارین

چند ساعت احتیاج دارید؟ اگر می خوای نتیجه بهتری داشته باشی بهتر است حودا آمپر مصرفی رو حساب کنید .

لینک به دیدگاه

در در ۱۳۹۹/۱/۲۲ در 19:31، HEGMATANE گفته است :

چند ساعت احتیاج دارید؟ اگر می خوای نتیجه بهتری داشته باشی بهتر است حودا آمپر مصرفی رو حساب کنید .

فکر نکنم قطعی برقی بیشتر از دوساعت طول بکشه 

حدود امپر رو هم حساب میکنم 

در در ۱۳۹۹/۱/۲۲ در 19:31، HEGMATANE گفته است :

حودا آمپر مصرفی رو حساب کنید .

حدودا با این کیس 4.5 امپر بود 

احتمالا با کیس دیگه 8الی 9 آمپر بشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه ups با توان 1950Wوات به بالاتر تهیه کنید

توجه کنید بیشتر upsها که نگاه کردم نوشتن مثلا1800VA درواقع این توان ظاهری هست نه واقعی که معمولا ما در 0.8 ضرب میکنیم که به توان واقعی میرسیم(توان ظاهری  .  ضرب در 0.8)...(البته چون UPSهست میشه 1 هم درنظر گرفت ولی اگر براتون  کاری که میکنید خیلی مهمه ضریب رو 0.8 بگیرید)

بستگی به توان خروجی دست گاه زمان شارژ دهی فرق میکنه و فکر نمیکنم اینطوری با محاسبه بشه بگی دقیقا 2ساعت 30 دقیقه به شما شارژ میده که شما بشینید پشت کامپیوتر بعد از قطع برق...فقط راهش تست کردن و تجربه هست

ولی اگر بر اساس همین فرمول ساده ای که گفتم حساب کنید یه 30تا40 درصدم از توان مدنظر بالاتر بگیرید و دستگاه رو بخرید بدون مشکل تا چند ساعت شمارو ساپورت میکنه

ولی اگر بودجتون هم نمیرسه همون فرمول رو فقط مد نظر قرار بدید

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز شما یک ups 1000

لاینینگ ترکتیو سینوسی احتیاج دارد به همراه دو عدد باتری 26 آمپر نزدیک 4600تا 4700 قیمت دارد.خواست در خدمت هستم خودم برات ارسال کنم برند ولتا مکس بالاتر هم میشه استفاده کرد

بابت تاخیر معذرت می خواهم

ویرایش شده توسط HEGMATANE
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان 

متاسفانه همانطور كه همه مطلع هستيم برق كشور اصلا پايدار نيست و روزي ٢ الي ٤ بار قطع ميشه

و اين اصلا براي يك كامپيوتر روشن جالب نيست كه يكهو خاموش بشه چندين بار در طول روز 

من يك محافظ سارا از ليون خريدم نمي دونم براي حفاظت دستگاه من در برابر آسيب هاي احتمالي در خصوص خاموشي ناگهاني كفايت مي كنه يا نه

مشخصات سيستم 

Core i9 9900k

z390 tomahak

gskill trident z 16bg 2x8gb 3200mhz cl16

wd 1tb black

samsung 850 pro 256gb 

Samsung 970 evo m.2

gtx 1080 ti founders

Asus pg258q

Green gp1235b

يك مدل ups تا 6 مليون تومان پيشنهاد دهيد كه بعد قطعي برق من فرصت كنم سيستم را خاموش كنم 

لینک به دیدگاه

با این قیمت ها بری خونه رو پنل خورشیدی بزنی به صرفه تر نیست یا یه ups  عادی و یه موتور برق

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام وقت بخیر :90_wave:

با توجه به پاورتون باید یو پی اس لاین اینتراکتیو سینوسی تهیه کنید هم می تونید 1.5 کاوا و یا 2 کاوا مناسب هست 

https://www.upskaran.com/product-category/ups/lineinteractive-ups/

علاوه بر پاور فکتور دستگاه که باید در نظر بگیرید همیشه یو پی اس رو بیشتر از توان مورد نیازتون در نظر بگیرید تا در صورتیکه در آینده ارتقاء سیستم داشتید و یا خواستید وسیله کوچک دیگه ای رو هم به یو پی اس متصل کنید به مشکل بر نخورید

یو پی اس های باتری داخلی عموما بخاطر اینکه باتری داخلی 7 آمپر یا 9 آمپر دارند نهایتا 20 دقیقه تا نیم ساعت بک آپ تایم دارند، در صورتیکه نیاز به چند ساعت بک آپ دارید ترجیحا از یو پی اس های باتری خارجی استفاده کنید که بتونید باتری با آمپر های بالاتر مثلا 18 آمپر یا 28 آمپر متصل کنید. 

همچنین در نظر داشته باشید که برای تایم های بالا  مثلا 2- 3 ساعت در این توان که شما نیاز دارید هزینه باتری از خود یو پی اس بیشتر می شه 
یو پی اس های فاراتل خیلی مدل های قدیمی ای هست و اصلا روی جدید کردن تکنولوژی خودش کار نمی کنه ( شاید چون نیازی نداره مثل ایران خودرو ) 

در حال حاضر بقیه برندها یو پی اس های بدون برند چین رو برند می زنند و تفاوتی با هم ندارن که کسی بگه برند الف از برند ب بهتر هست و همه فقط گارانتی رو انجام می دن 

در صورتیکه نیاز به مشاوره بیشتر داشتید با همکاران ما در یو پی اس کاران تماس بگیرید. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...