رفتن به مطلب

فروش یک عدد (Galaxy Tab 10.1 16-3G (P7500

اشتراک گذاری

Recommended Posts

قصد فروش یک عدد گاکسی تب 10.1 اینج سامسونگ با حافظه ی 16 گیگ و قابلیت 3G رو دارم.حدود یک هفته است خریداری شده و گارانتی آن تا 91/12/5 می باشد که بیشتر از یک سال است.در حد دو بار شارژ کامل با آن کار شده و به طور کلی نو به حساب میاد.همراه با آن کیف مخصوص خود تبلت که تحت تایید خودسامسونگ هم میباشد به فروش می رسد.قیمت امروز که از پاساژ موبایل ایران داشتم 1,120,000 تومان است و قیمت کیف مخصوصش 60,000 تومان

دلیل فروشمم به خاطر گرفتن پروژه سنگین 3D هستش که قصد خرید دو عدد کارت گرافیک سری Quadro FX 4000 رو دارم و باید به سرعت پول مورد نظر مو تهیه کنم .

همچنین اگر خریدار ، vga مورد نظر من رو داشته باشه حاظر به معاوضه و پرداخت ماالتفاوت آن هستم . تاکید میکنم از تاریخ گارانتی تبلت مشخص هست که از آن استفاده ای نشده و به دلیل اینکه از نمایندگی اصلی مایکروتل خریداری کردم گارانتی آن 5-6 روز جلوتر از موعد خرید صار شده ...

مجموع قیمت حال حاضر تبلت با کیف و تبدیل کابل یو اس بی (که 12000 تومان قیمت دارد) 1،190،000تومان است .

من قیمت پایه رو 880،000 تومان میزارم ، عکس های ارسالی موید این هستند که تبلت در حد آکبند میباشد ، حتی بر چسب پشت تبلت هنوز کنده نشده است.زیز قیمت ذکر شده به هیج وجه نمیفروشم.

(در سایت هات اورکلاک هم برای فروش گذاشته ام)

لینک عکس ها :

14sji24m1q2g9vw4zpjj.jpg

bybknt5vwbmn7hz9ktxb.jpg

7j6hhjjvxb67eigeteg.jpg

oq3syuw41aj88zoyjg6q.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...