رفتن به مطلب

مشکل در نصب ویندوز

AniuS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

یه مشکلی پیش اومده در نصب ویندوز

الان ویندوزم 7 64 بیت هست میخوام 32 بیت ایکس پی نصب کنم واسه چند ساعتی که کارم اوکی شه

موقع نصب اجازه نمیده و پیغام زیر رو میده گفتم 1 عکس با گوشی بگیرم قرار بدم که راحت تر دوستان کمکم کنند

ممنون

post-8921-0-26687500-1329987916_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

فکر نکنم بدون اینکه 7 رو پاک کنی ، بتونی XP نصب کنی . بهت اجازه نمیده . احتیاج به نرم افزار خاصی داری که اسمش رو نمیدونم . ولی دوستان دیگه میدونن و کمکت میکنن .

لینک به دیدگاه

تو عکس که مشخصا به قطعه خاصی اشاره نشده که بشه دلیل اصلی رو تشخیص دارد. اما عموما این موارد به خاطر ایراد سخت افزاری هست.

این ایراد و پیغام در چه مرحله ای مشاهده میشه. منظورم اوایل کار هست یا اینکه وقتی به موقع نصب درایور ها میرسید ؟

اما کلا راه ساه تر برای حل مشکلتون این بود که از windows xp mode در محیط ویندوز سون استفاده میکردید

لینک به دیدگاه

البته بازگشت به قبل از سون کار جالبی نیست ولی

اگر موقع نصب این شرایط رو رعایت کریده اید :

1- انتخاب درایو جدا برای ویندوز

2- نصب از طریق boot

اصولا نیابد این ارور رو بده .

در ضمن به نظر می آید می خواهید تو محیط ویندوز سون ، ویندوز نصب کنید که اشتباه هست .

اون کاری که گفتم انجام بدید ، اگر درست نشد دوباره بفرمایید ...

موفق باشید

لینک به دیدگاه

این لینک رو نگاه کنید ، روش کار نصب xp mode در ویندوز 7 را تو ضیح داده

http://www.sevenforums.com/tutorials/8247-windows-xp-mode-install-setup.html

لینک به دیدگاه

تو عکس که مشخصا به قطعه خاصی اشاره نشده که بشه دلیل اصلی رو تشخیص دارد. اما عموما این موارد به خاطر ایراد سخت افزاری هست.

این ایراد و پیغام در چه مرحله ای مشاهده میشه. منظورم اوایل کار هست یا اینکه وقتی به موقع نصب درایور ها میرسید ؟

اما کلا راه ساه تر برای حل مشکلتون این بود که از windows xp mode در محیط ویندوز سون استفاده میکردید

این پیغام رو موقعی میده که من میخوام درایو رو مشخص کنم که تو چه درایوی ریخته شه (یعنی مرحله 2 میشه مرحله 1 که شروع به چک کردن سیستم میکنه و بعد از تمام شدن این رو میده)

البته بازگشت به قبل از سون کار جالبی نیست ولی

اگر موقع نصب این شرایط رو رعایت کریده اید :

1- انتخاب درایو جدا برای ویندوز

2- نصب از طریق boot

اصولا نیابد این ارور رو بده .

در ضمن به نظر می آید می خواهید تو محیط ویندوز سون ، ویندوز نصب کنید که اشتباه هست .

اون کاری که گفتم انجام بدید ، اگر درست نشد دوباره بفرمایید ...

موفق باشید

برای چند ساعتی باید بیام تو ایکس پی 32 بیت اجباریه

از طریق بوت هم ویندوز رو عوض میکنم و این پیغام رو میده از خود ویندوز این کار رو نمیکنم در مورد انتخاب درایو منو اصلآ نمیذاره به مرحله انتخاب درایو برسم و تو همون مرحله اررور میده

یه مسئله ای هم که هست اینه دوستان اگه بخوام 7 رو نصب کنم ایرادی نمیگیره و به مرحله انتخاب درایو میره و تو نصب ایکس پی 32 بیت این حالت پیش میاد

لینک به دیدگاه

این لینک رو نگاه کنید ، روش کار نصب xp mode در ویندوز 7 را تو ضیح داده

http://www.sevenforu...tall-setup.html

مکسل جان من تا حالا از محیط خود ویندوز ,ویندوز عوض نکردم و همیشه بوت بوده

اینی که الان لطف کردی دادی میشه 1 توضیح کوتاه بفرمایی که اصلآ چی هست؟ :huh:

سپاس :wub:

ویرایش شده توسط AniuS
لینک به دیدگاه

کلیات موضوع این هست که شما با دانلود و نصب windows xp mode و virtual pc در خود ویندوز سون (مثل نصب یک نرم افزار عمل میکنه مثلا فوتو شاپ) یک سیستم عامل مجازی ویندوز xp در درون ویندوز 7 ایجاد میکنی.

یعنی اول کامپیوتر رو روشن میکنی. بعد که سیستم بالا اومد، xp mode را مثل نرم افزار های دیگه اجرا میکند. بعد از اون یک پنجره درون ویندوز باز میشه عین ویندوز xp حال میتونی داخل اون نرم افزار ویندوز xp را نصب و اجرا کنی

من 6 ماه پیش یکبار نصب کردم . الان جزیات دقیقش یادم نیست. ولی xp mode دقیقا برای این منظور طراحی شده که مشکلات مثل مشکل شما را حل کنه.

لینک به دیدگاه

مسعود جان من یاد نیست ، ولی فکر کنم روی سیستمت SSD بوداااااااا !!!!!!!

برای نصب ویندوز XP روی SSD باید بری توی بایوس ، توی قسمت Sata configuration و ساتا هات رو از حالت AHCI مود بگذاری روی IDE Mode .

اگر SSD نبود ، که فکر کنم بود ، ... و اگر از سلامت CD ویندوز XP خودت مطمئن هستی ، یک CD ویندوز 7 جور کن ، بگذار توی سیستم ، بوت کن ، قبل از نصب ویندوز 7 یک بخش مربوط به پارتیشن بندی به نام Drive Option داری . برو داخلش ، روی درایو ویندوزت (که همون درایو C هست) کلیک کن ، بعد اون پایین دکمه Format رو بزن . یک خورده وایسا تا فرمت کنه . بعدش ریست کن ، CD ویندوز XP بگذار و ادامه داستان ... @};- :x

لینک به دیدگاه

همه روشهایی که دوستان فرمودند انجام شد ولی متاسفانه مشکل حل نشد ویندوز ویستا و 7 راحت نصب میشه ولی xp نه!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

آقا پوریا توضیحات کاملی در رابطه با نصب xp دادند . اگر تمامی روش ها را به درستی انجام دادید و باز هم در نصب وبندوز مشکل دارید من یک پیشهادی دارم البته ممکنه امکاناتش برای شما وجود نداشته باشه.

به نظر من اگر شما یک هارد کم ظرفیت 80 یا 160 موجود دارید یا اینکه می توانید امانت بگیرید، هارد os سیستم فعلیتون رو جدا کنید و این هارد 80 یا 160 را فرمت کنید و به سیستمتون وصل کنید و ویندوز xp را روی آن نصب کنید. اگر در حین نصب باز هم به مشکل برخوردید ، دیگه حتما باید برید سراغ xp mode

برای نصب xp mode هم در داخل بازار و در بسیاری از پک های ویندوز سون که فروش میره، xp mode را موجود دارن بنابراین احتیاجی به دانلودش هم نیست.اگرهم تهران هستید و حال و حوصله دارید، با من هماهنگ کنید تا dvd را در اختیارتون بگذارم.

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من این مشکل خیلی شایع هست وبرام عجیبه بقیه دوستان این مشکل رو تا حالا ندیدند.رو پلتفورم سندی بریج چه دکستاپ و چه لبتاپ هر وقت خواستم ویندوز XP نصب کنم دقیقا همین مشکل بوده.تنها راه حلی هم که من برای چندتاشون تست کردم و جواب داده این جمله پوریا هست.

"توی قسمت Sata configuration و ساتا هات رو از حالت AHCI مود بگذاری روی IDE Mode ."

موفق باشید

لینک به دیدگاه

تو همون درایو که وین سون نصب کردی ایکس پی رو هم نصب کن به گمونم حل بشه..

لینک به دیدگاه

سپاس از همگی دوستان

Hex عزیز این گزینه ها کجاست ؟(شرمنده دیگه بیسوادیمون مورد اذیت شده :wacko: )

لینک به دیدگاه

این گزینه تو بایوس هست . مثلا بایوس asus که من استفاده می کنم به همون صفحه اول گزینه یکی مونده به آخری نوشته storage configuration یا sata con... . وقتی وارد می شی ، اونجا مشخص کرده که در چه حالتی باشه . بقیه اش رو متخصصین توضیح دادن.

لینک به دیدگاه

اولش اینکه اگه بخوای رو سیستم سون xp نصب کنی همچین مشکلی پیش میاد

با پردازنده های اینتل من که همیشه باهاشون این مشکلو داشتم

شما یه سر برو تو بایوس و توی قسمت پردازنده یه گزینه هست که اسمشو یادم نیست اونو باید انیبل کنی

ویرایش شده توسط enigmatic
لینک به دیدگاه

توی بایوس پیداش کردم چند تا گزینه داشت Sata configuration که اونی که گفته شد گذاشتم اون ارور قبلی نمیومد و ارور دیگه ای میاد که 2 تا نیم خط هست

کلآ بی خیال شدم قسمت نبود

سپاس از همگی دوستان

لینک به دیدگاه

این همه خودت رو اذیت کردی برای چی؟

یه VMWare نصب می کردی، روش همه جور سیستم عاملی میشه نصب کرد.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

عید 92 مبارکتون باشه انشاا...

روی سیستم وبندوز ایکس پی دارم / سیستم رو ریستارت کردم و ویندوز 8 رو زدم رو نصب و درایو D رو فرمت کردم و انتخاب کردم برا نصب / امد بالا دیدم زده رو درایو C همون جایی که ایکس پی داره روش / گفتم حالا شده موردی نیست / رفتم هرچی بود زدم آپدیت شد / الان رفتم سراغ سی دی رام  دیدم نیستش / توی کنترل پانل هم دیده میشه و اکتیو هستش ولی نشون نمیده / ریستارت کردم که بیام روی ایکس پی ببینم هست یا نه / توی منوی انتخاب ویندوز ، ایکس پی رو زدم سیستم ریستارت شد و موقع بالا اومدن با ایکس پی اومد بالا ( چرا اینجوری شده ؟؟ ریستارت میشه بعد با ایکس پی میاد ؟؟؟ ) ایکس پی سی دی رام مشکل ندارم

ممنون راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

** SOLVED  **

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0×00000001

For 2 CD-Roms

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0×00000001

Then

reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0×00000002

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...