رفتن به مطلب

صفحه سیاه برای ۱ تا ۲ ثانیه هرچند دقیقه یکبار

arvin393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

نمیدونم چرا جدیدنا دو سه روزه هرچند دقیقه یک بار برای یکی دو ثانیه صفحه مانیتور سیاه میشه

gtx 970

core i5 2310

8gb ram 1333

pa65 ud3b3

درایور کارت گرافیک رو از safe boot با ddu پاک کردم دوباره اینستال کردم بازم درست نشد 

تو ذهنم نمیاد جدیدنا برنامه ای نصب کرده باشم بجز برنامه samsung magician که یه بار یه گزینه over provisioning رو غیر فعال دوباره فعال کردم البته قبلش برنامشو اپدیت کرده بودم ،الان کامل این برنامه رو پاک کردم بازم درست نشده 

یه بازی pt  رو دانلود کردم که اصلا نصبی نداره 

انتی ویروس هم خاموش کردم فرقی نکرد ،با دوتا انتی ویروس کاسپر اسکای و نورتون چک کردم ویروسی نباشه سیستم 

اپدیت ویندوز هم فعاله مرتب اپدیت میشه 

لینک به دیدگاه

سلام.

به احتمال زیاد مشکل از مانیتوره.

مدل لطفا

چند وقته مانیتور رو دارید.

گارانتی داره؟

ویرایش شده توسط PCG
لینک به دیدگاه

سیستمتون رو با یه مانیتور دیگه یا بالعکس امتحان کنید. احتمال داره از کابل کشی باشه. اگه درست نشد احتمال داره خازن هاش نشت کرده باشن.

لینک به دیدگاه

در کل هر کاری از دستتون بر میاد بکنید تا از خرج اضافی جلوگیری شه. بایوس رو ریست کنید. قطعات رو دوباره جا بزنید یا هرچی.

لینک به دیدگاه

با کابل hdmi وصله یا d-sub؟اگر با hdmi وصله،احتمالش هست که از کابل باشه

هم چنین اگر مادربرد گرافیک آنبرد داره،با گرافیک آنبرد هم تست کنید ببینید وضعیت به چه صورته؟

لینک به دیدگاه

از همگی معذرت میخوام یه بار برگشت زدم دوتا تاپیک ایجاد شد

در 1 ساعت قبل، PCG گفته است :

سلام.

به احتمال زیاد مشکل از مانیتوره.

مدل لطفا

چند وقته مانیتور رو دارید.

گارانتی داره؟

حدود ۷ ۸ سال میشه مانیتور ۱۹ اینچ سامسونگ s20r310b

در 38 دقیقه قبل، mohammad7966 گفته است :

با کابل hdmi وصله یا d-sub؟اگر با hdmi وصله،احتمالش هست که از کابل باشه

هم چنین اگر مادربرد گرافیک آنبرد داره،با گرافیک آنبرد هم تست کنید ببینید وضعیت به چه صورته؟

گرافیک انبورد ندارم ،از کابل dvi استفاده میکنم ،پورت hdmi نداره مانیتورم ولی یه کابل vga دارم حالا امتحانش میکنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، arvin393 گفته است :

از همگی معذرت میخوام یه بار برگشت زدم دوتا تاپیک ایجاد شد

حدود ۷ ۸ سال میشه مانیتور ۱۹ اینچ سامسونگ s20r310b

گرافیک انبورد ندارم ،از کابل dvi استفاده میکنم ،پورت hdmi نداره مانیتورم ولی یه کابل vga دارم حالا امتحانش میکنم

من یه syncmaster933 داشتم همین مشکل براش پیش اومد. باید سرویس بشه اینورترش که شما نمیتونین انجام بدین. اگه نتیجه نگرفتین بدیدش تعمیرگاه. 

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، PCG گفته است :

من یه syncmaster933 داشتم همین مشکل براش پیش اومد. باید سرویس بشه اینورترش که شما نمیتونین انجام بدین. اگه نتیجه نگرفتین بدیدش تعمیرگاه. 

فکر کنم درست شد ،یکم کابل برق و آداپتورشو دستکاری کردم آداپتورش رو زمین رو موکت بود خیلی داغ میکرد از لبه میز اویزونش کردم هوا بخوره ،کابل dvi هم برعکسش کردم اون سریش که تو مانیتور بود زدم توی کیس یکی دو ساعت کار کردم دیگه صفحه سیاه نشد ،فعلا درسته

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، arvin393 گفته است :

فکر کنم درست شد ،یکم کابل برق و آداپتورشو دستکاری کردم آداپتورش رو زمین رو موکت بود خیلی داغ میکرد از لبه میز اویزونش کردم هوا بخوره ،کابل dvi هم برعکسش کردم اون سریش که تو مانیتور بود زدم توی کیس یکی دو ساعت کار کردم دیگه صفحه سیاه نشد ،فعلا درسته

خدا رو شکر. من یه هفته منتظر بودم مانیتورم تعمیر شه و خدایی زندگی زجر آور بود. امیدوارم دوباره سیاه نشه که تا بخوای تعمیرش کنی زندگیت سیاه میشه😂

لینک به دیدگاه

در در 25 فروردین 1399 در 21:05، PCG گفته است :

خدا رو شکر. من یه هفته منتظر بودم مانیتورم تعمیر شه و خدایی زندگی زجر آور بود. امیدوارم دوباره سیاه نشه که تا بخوای تعمیرش کنی زندگیت سیاه میشه1f602.png

خیلی رو اعصاب بود چند روز همش یه دفعه برا چند ثانیه صفحه سیاه میشد ،فکر کنم مشکل از کابلا بود ولی خداروشکر درست شد 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 25 فروردین 1399 در 16:54، PCG گفته است :

سیستمتون رو با یه مانیتور دیگه یا بالعکس امتحان کنید. احتمال داره از کابل کشی باشه. اگه درست نشد احتمال داره خازن هاش نشت کرده باشن.

خازن های مانیتور؟

سیستمم باز صفحش سیاه میشه

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، arvin393 گفته است :

خازن های مانیتور؟

سیستمم باز صفحش سیاه میشه

با یه مانیتور دیگه یا حتی تلویزیون تست کنین نتیجه رو بگید. به غیر از این برای مطمئن شدن راهی به ذهنم نمی رسه.

لینک به دیدگاه

در در 29 فروردین 1399 در 17:58، arvin393 گفته است :

خیلی رو اعصاب بود چند روز همش یه دفعه برا چند ثانیه صفحه سیاه میشد ،فکر کنم مشکل از کابلا بود ولی خداروشکر درست شد 

برای منم پیش اومده قبلا مشکل کابل بود البته مال منhdmi بود . علارغم ثابت بودن کابل  دائما یا مشکل شما رو داشتم یا نقاط رنگی رنگی روی تصویر. فکر میکنم عمر کابلت رو به پایانه . ترجیحا اگه کابل گرفتی اصلا نذار روی وزن خودش آویزون بشه .

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز ،ولی اون قسمتی که گفتید نزارید رو وزن خودش آویزون باشه رو متوجه نشدم

لینک به دیدگاه

این خاموشی بیشتر از آداپتور مانیتور هست

برای بنده هم هینطوری شد با مانیتور lg 

اوایل 1 یا 2 ثانیه بعد شد 5 تا 6 ثانیه 

و همینطور هی زیادتر شد تا اینکه دیگه مانیتور روشن نشد

شما باید آداپتور مانیتور رو تعویض کنی ..اگه آداپتور صدای خاصی میده یا زیادی داغ میکنه مشکل داره..

اداپتور بی کیفیت هم نخر من 60 تومنی خریدم بعد از 2 هفته انقدر داغ کرد که ترکید (واقعا ترکید.. اتصالی کرد بووم)

دوباره رفتم 120 تومن یکی بهتر خریدم از دیجی...که خداروشکر بعد چندماه عالی داره کار میکنه

اگه تونستی یه اداپتور تست کن روی مانیتور بعد یکی بخر.... به من هم خیلی ها گفتن مشکل از ای سی تغذیه یا خازن مانیتور هست ولی قبلش اداپتور رو تست کردم دیدم بعله اداپتوره الکی نزدیک بود 200 یا 300 بدم تعمیرکار بیخودی مانیتور رو باز کنه گند بزنه به همه چی ...

/////

درضمن توی این خاموشی ایا مانیتور چراغش هم خاموش روشن میشه ؟ ایا لوگوی برند مانیتور رو نمایش میده ؟ مثال وقتی برای من خاموش و روشن میشد lg رو نشون میداد بعد تصویر میومد که نشون میداد مانیتور خاموش و روشن شده و سیستم کاری نداره 

ویرایش شده توسط Mr.jalilpour
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...