رفتن به مطلب

سیاه شد صفحه هر چند دقیقه به مدت ۱ ت ۲ ثانیه

arvin393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

نمیدونم چرا جدیدنا دو سه روزه هرچند دقیقه یک بار برای یکی دو ثانیه صفحه مانیتور سیاه میشه

gtx 970

core i5 2310

8gb ram 1333

pa65 ud3b3

درایور کارت گرافیک رو از safe boot با ddu پاک کردم دوباره اینستال کردم بازم درست نشد 

تو ذهنم نمیاد جدیدنا برنامه ای نصب کرده باشم بجز برنامه samsung magician که یه بار یه گزینه over provisioning رو غیر فعال دوباره فعال کردم البته قبلش برنامشو اپدیت کرده بودم ،الان کامل این برنامه رو پاک کردم بازم درست نشده 

یه بازی pt  رو دانلود کردم که اصلا نصبی نداره 

انتی ویروس هم خاموش کردم فرقی نکرد ،با دوتا انتی ویروس کاسپر اسکای و نورتون چک کردم ویروسی نباشه سیستم 

اپدیت ویندوز هم فعاله مرتب اپدیت میشه 

دمای گرافیک به مدت ۵۰ دقیقه از ۳۳ درجه بالاتر نرفت دمای پردازنده هم مثل همیشه رو ۴۰ حداکثر ۵۰ درجه

لینک به دیدگاه

کابل و پورت استفاده شده مانیور چیه؟vga  dvi  hdmi?

ببین وقتی فندک برقی فرگاز خونتون رو استفاده میکنن تصویر سیاه میشه یا مثلا موقع روشن خاموش کردن چراغهای خونه? ولو اتاقهای دیگه؟

لینک به دیدگاه

کابل dvi استفاده میکنم مانیتورم پورت hdmi نداره 

برق خونه رو فکر نکنم چون که دیشب ساعت ۵ صبح هم که همه خواب بودن امتحان کردم اینجوری میشد بازم ،از یه محافظ هم واسه برق کامپیوتر استفاده میکنم

الان با نورتون یه فول اسکن زدم چندتایی تورجان و ویروس پیدا کرد، حدود ۴۰ دقیقه میشه که صفحه سیاه نشده دیگه،امروزو استفاده میکنم بازم اگه مشکل پیش اومد همینجا مطرح میکنم

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Elderado گفته است :

ببین وقتی فندک برقی فرگاز خونتون رو استفاده میکنن تصویر سیاه میشه یا مثلا موقع روشن خاموش کردن چراغهای خونه? ولو اتاقهای دیگه؟

همین الان باز صفحه سیاه شد

ویرایش شده توسط arvin393
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 25 فروردین 1399 در 17:35، Elderado گفته است :

ممکنه از این محافظ برقی باشه که استفاده میکنم ؟ از ایناست که ۴ تا جای پریز داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...