رفتن به مطلب

راهنمایی جهت خریدن فن RGB و کیت نور پردازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان...

من کیسم Z6 گرین هست و خودش 5 تا فن ARGB روش داره با کنترل و غیره!

الان با توجه به این که گرین این ست فن های داخل کیس رو جداگونه نمیفروشه چطور فنی بخرم برای پایین کیس سه تا جا داره برای برای سایز 120...که کمترین اختلاف در شبیه سازی نور ها رو با فن های اوریج خود کیس داشته باشه، مثلا من زدم یک طرح که رنگ ها رو قاطی پاتی کرد، همون طر رو اون سه فن متفاوت هم همون طوری نشون بده...من دیگه زیاد سر از  این سیستم در نمیارم ولی میخوام هیچ مشکلی نداشته باشه در مورت پورت فن ها و غیره XD

یک مورد دیگه هم اینه، میخوام یک عدد دیگه فن RGB برای فن کولر CPU بخرم با توجه به این که مادبرد پورت ARGB نداره و به همون کنترل گرین وصل میکنم ایا این فن هم موقعه خاموشی کل فن ها با کنترل هم همراهشون خاموش میشه؟ این یکی خیلی مهمه اگر نه چطوری انجامش بدم که این یکی خاموش نشه😐 فکر کنم این یکی خیلی سخت شد...

یک مورد دیگه هم اینه میخوام از این کیت های ELD بخرم اینو دقیقا به کجا وصل کنم که مثل همون فن ها همزمان طرح ها رو اجرا کنه و اختلافی بینشون نباشه.

و در اخر چه برندی بخرم که حدقل 3-4 سال پشت سرم روشن بمونه مشکلی براش پیش نیاد ...لطفا توجه کنید محدوده قیمت 500 تومن هست و از این دیگه بالاتر نمیتونم برم :///

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...