رفتن به مطلب

خرید کیس X3 یا X5 ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر لیونی ها

دوستان بنده میخواستم یک فروند کیس بخرم بین X3 و X5 دوچار

دوگانگی شدم.

برای یه سیستم میخوام که باهاش انیمیشن کار میکنم.

کدوم خنک کنندگیش بیشتره؟

در ضمن کولر سی پی یوم هم Zalman 10X Performa هستش تو هر دو شون جا میشه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

با سلام

من از کیس گرین ایکس 3 استفاده میکنم کاملا ازش راضی هستم ظاهرا تفاوت قیمت در بین این دو ارایه پوت های جانبی هست و شاید پنل

پیشنهاد من x3هست البته فکر کنم گرون شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من اگرX3 هم خواستید بگیرید حتما V2 بگیرید.چون ورژن 1 یه سری مشکلات کوچکی داشت که ظاهرا رفع کردن تو ورژن 2

لینک به دیدگاه

من شخصا از این مدلها استفاده نکردم . ولی X5 کیس مناسبتریه به نظر من . کیس خنکتریه . امکانات بیشتری هم داره . مثل پورت USB3 و eSata . اما من اگر بخوام بگیرم تو این رنج ، ترجیح میدم X7 رو بردارم . خیلی کیس خوبیه . امکانات خیلی خوبی هم داره .

لینک به دیدگاه

ممنون

یه سوال دیگه در کیس X3 کولر بنده جا میشود؟

لینک به دیدگاه

ممکنه جا نشه . چون تو مشخصاتش نوشته قابلیت نصب فن CPU تا ارتفاع 140 میل بدون نیاز به برداشتن فن کناری . اگر فن کناری رو برداری صد در صد جا میشه . X5 کمی وضعیت بهتری داره و به احتمال 99 درصد جا میشه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا X3 همچین مشکلی داشت که خیلی از فنها توش جا نمیشد و فکر میکنم تو این مدل سری دوم این مشکل تا حدی حل شده.

لینک به دیدگاه

از نظر نما X3 قشنگتره ! (نظر شخصی + تعصب) ناگفته نماند که خودم هم X3 دارم ! نمای جلوی X5 خیلی شلوغه !

عمق X5 بیشتره ، حدود 3 سانت عمیق تره که ممکنه خیلی از جاها به دردتون بخوره مثل همین قضیه فنی که گفتید ! البته قیمتهاشون هم اختلاف محسوسی با هم دارن !

البته اگه میخواید اینقدر هزینه کنید ، کیس های خوبی از برندهای دیگه هم هستن ! خوبی گرین اینه که به تعداد کافی فن داره و شما هزینه اضافی نمیکنی !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...