رفتن به مطلب

علت نبود بعضی از هدست های برند

هدست(هدفون)  

33 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا از تعداد برندهای هدستی که درایران وجود داره راضی هستین و کافی بنظر میاد؟

• بله .( نیازی به وجود برند های دیگر نیست)
    • خیر. (تنوع کم هست و نیاز به وجود برند های دیگر احساس میشه)
    • فرقی برام نمیکنه

Recommended Posts

سلام دوستان این چند روز دنبال هدست بودم از این جور مساعل

بعد تو چند تا سایت حتی گاها تو دیوار یه هدست هایی میدیدم که یا خیلی ناب هستن یا برند هایی بودن که دیگه اصلا تو بازار نیست مگر سفارشی کسی داشته باشید براتون این نوع هدست ها رو بیارن

هنوزم علت این موارد رو متوجه نشدم حالا بحث کارت گرافیک هم هست ولی برای اون میگن مثلا شرکت بخاطر تحریم ها مایل به همکاری با نمایدگی های ایرانی مایل به وارداتش نیستن و از این قبیل مساعل(توجیحات) ...

ولی هدست (هدفون) هم خیلی کاربردی هست و هم قیمت هایی بعضاَ دارن که خیلی عالی هست

حالا نمیدونم تو این مورد هم مافیا واردات هست؟فروشنده رغبت نمیکنه ؟بازار پسند نمیکنه؟چرا؟

دوستان اگر کسی  گفته ای داره در این باره یا از چیزی خبر داره خوش حال میشم درمیان بزاره

از تجربه استفادتون  نسبت به هدست هایی که قبلا در بازار بوده و الان نیست هم بگید

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

...

ویرایش شده توسط yasin1380
لینک به دیدگاه

اصلا وضع هدست بازار خوب نیست.هدست msi ds502 28 دلاره دیجی و بقیه جاها میفروشن 1 میلیون و 200.اصلا معلوم نیست کی اینا رو وارد میکنه کی میبره بالا.اون موقعی که قیمتش 200 بود نخریدم الان 6 برابر شد.بقیه موارد رو چک کنی خندت میگیره وضع چطوریه

هدست های جدید هم که کم کمش بعد از 3-4 ماهی وارد ایران میشن

هدست های موجود هم روز به روز زیاد میکنند.

به نظر من ارزش خرید ندارن.ببینیم معجزه ای رخ میده قیمتا بیاد پایین لاقل بتونیم بخریم.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Yasin.s گفته است :

اصلا وضع هدست بازار خوب نیست.هدست msi ds502 28 دلاره دیجی و بقیه جاها میفروشن 1 میلیون و 200.اصلا معلوم نیست کی اینا رو وارد میکنه کی میبره بالا.اون موقعی که قیمتش 200 بود نخریدم الان 6 برابر شد.بقیه موارد رو چک کنی خندت میگیره وضع چطوریه

هدست های جدید هم که کم کمش بعد از 3-4 ماهی وارد ایران میشن

هدست های موجود هم روز به روز زیاد میکنند.

به نظر من ارزش خرید ندارن.ببینیم معجزه ای رخ میده قیمتا بیاد پایین لاقل بتونیم بخریم.

منم دقیقا به همین چیز فکر میکنم که یه عده ای مشخص وارد کننده خودشون هدست های (اونم یه تعداد برند محدود) میارن تو ایران وخودشون قیمت گذاری میکنن و بقیه خرده فروش ها هم وقتی همچین قیمتی رو میبینن اینرو قیمت پایه بازار درنظر میگیرن و به فروش میزارن و بعضی ها هم که فرقی نمیکنه و میخرن بعضی ها سر نیاز وناچاری ...بقیه هم دست دوم ..الان بازار دست دوم بخاطر همین رونق بالایی داره 

بنظرم قضیه شده مثل (آقای) سکه ...تخم مرغ😂...گوشت ... خودرو 

واقعا اسمش سیستم نظارتیه ولی هیچ نظارتی در این آشفته بازار نیست

واون طور که چند جا از فعال های اقتصادی شنیدم گفتن با بودجه بندی امسال که دولت مد نظر گرفته قیمت ارز همچنان تا اخر سال بالامیره.....دیگه واقعا خدا بدادمون برسه ...این دولت دیوانست یا احمق نمیدونم ...حالا ترامپ با احمقیتش که میگن واقعا داره سعی میکنه اقتصاد کشورشو درست کنه ولی حسن کلا زده جاده خاکی😅

حالا چیزی که بنظرم رسیده اینه که مثل میوه شب عید  از همین الان بشه لیون کامپیوتر قطعات مصرفی ضروری رو انبار کنه که قیمت رفت بالا حکم تنظیم بازار رو داشته باشه( یعنی قیمت بازار رو تنظیم کنه)

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون چیه در مورد بخش سبز رنگی که گفتم 

پیشنهاد بهتری دارین بگین.. چون معلوم هم نیست اقای حسینی هم تا کی باشش  پس بنظرم یک پیشنهاد مناسب به ایشون که هم باعث بشه وضعیت رو برای خودمون تا حدودی مناسب نگهداریم و هم شاید وضعیت لیون بهتر بشه (حداقل بشه یه طوری خرید کرد که 3 دقیقه بعد زنگ نزنن بگن قیمت رفته بالا شرمنده یا پول بیشتر واریز کنید یا که پولتون رو برگشت بزنیم به حسابتون)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، yasin1380 گفته است :

دوستان نظرتون چیه در مورد بخش سبز رنگی که گفتم

سلام و درود

با یه مثال میوه ای شفاف میکنم نظرتون رو ، مثل این میمونه بری به میوه فروش محلتون بگی : ببین آقای میوه فروش احتمالا قیمت میوه بکشه بالا شما یه زحمتی بکش برای متعادل ساختن قیمت ها در آینده و اینکه من یک کیلو سیبی که می خوام رو تو گرونی با حدود همین قیمت الان ویا قیمت منصفانه بتونم بخرم یه مقدار میوه های پر فروش رو انبار کن و تو گرونی با قیمت مناسبببببب من خریدار بفروش تا بازاررررررم متعادل بشه ! 😊

دوست عزیز لیونم مثل هزاران فروشگاه به نام و گمنام کشور که فروششون گاها خیلی بیشتر از همین لیون هست ، فقط یه فروشگاهه این چیزی که شما میگید رو دولت محترم در کنار وارد کننده باید عملی کنه وگرنه میشه همون مثالی که زدم مگه لیون چقدر قدرت و سرمایه داره که بخواد همچین کاری کنه ؟!!! درسته توی بازار سود کم با فروش بالا همیشه تو اولویت هست ولی فارغ از حساب و کتاب های قیمت گذاری، اولویت هر کسب و کاری در درجه اول سرپا موندنش هست نه اینکه مصرف کننده چی دوست داره ! شما هزارتا از جنس x هم داشته باشی تا یه مدت کوتاه بتونی بازار رو کمی متعادل کنی تهش که تموم میشه و حسنی میمونه و حوضش !!! بماند که همین انبار کردن خودش باعث تشنج بازار، کمبود و در نتیجه گروننی همون کالا میشه !!! از طرفی غوغای قیمت های تخیلی به جز فروشگاهای با انصاففففمون خیلی وقتا در دست وارد کننده ویا تولید کننده هست ، خلاصه چیزی که میگید باید در ابعاد بزرگ و با فکرو برنامه انجام بشه که همه می دونیم به دلایل معلوم هیچ وقت نمیشه ! وگرنه با این حرکتای کوچولوی زیبا و به قولی انسانی دردی از هیچ مصرف کننده و فروشنده ای حل نمیشه .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، abidi گفته است :

سلام و درود

با یه مثال میوه ای شفاف میکنم نظرتون رو ، مثل این میمونه بری به میوه فروش محلتون بگی : ببین آقای میوه فروش احتمالا قیمت میوه بکشه بالا شما یه زحمتی بکش برای متعادل ساختن قیمت ها در آینده و اینکه من یک کیلو سیبی که می خوام رو تو گرونی با حدود همین قیمت الان ویا قیمت منصفانه بتونم بخرم یه مقدار میوه های پر فروش رو انبار کن و تو گرونی با قیمت مناسبببببب من خریدار بفروش تا بازاررررررم متعادل بشه ! 1f60a.png

دوست عزیز لیونم مثل هزاران فروشگاه به نام و گمنام کشور که فروششون گاها خیلی بیشتر از همین لیون هست ، فقط یه فروشگاهه این چیزی که شما میگید رو دولت محترم در کنار وارد کننده باید عملی کنه وگرنه میشه همون مثالی که زدم مگه لیون چقدر قدرت و سرمایه داره که بخواد همچین کاری کنه ؟!!! درسته توی بازار سود کم با فروش بالا همیشه تو اولویت هست ولی فارغ از حساب و کتاب های قیمت گذاری، اولویت هر کسب و کاری در درجه اول سرپا موندنش هست نه اینکه مصرف کننده چی دوست داره ! شما هزارتا از جنس x هم داشته باشی تا یه مدت کوتاه بتونی بازار رو کمی متعادل کنی تهش که تموم میشه و حسنی میمونه و حوضش !!! بماند که همین انبار کردن خودش باعث تشنج بازار، کمبود و در نتیجه گروننی همون کالا میشه !!! از طرفی غوغای قیمت های تخیلی به جز فروشگاهای با انصاففففمون خیلی وقتا در دست وارد کننده ویا تولید کننده هست ، خلاصه چیزی که میگید باید در ابعاد بزرگ و با فکرو برنامه انجام بشه که همه می دونیم به دلایل معلوم هیچ وقت نمیشه ! وگرنه با این حرکتای کوچولوی زیبا و به قولی انسانی دردی از هیچ مصرف کننده و فروشنده ای حل نمیشه .

موفق باشید.

حقیقت به حرف شما هم که فکر میکنم میبینم حرف منطقی میزنید و لی آدم اتیش میگیره وقتی تو کمتراز 6 ماه اینقدر قیمت ها بالامیره 

خب امیدی که به دولت نمیره .کاری هم ازما برنمیاد ......چه میدونم راهی غیر از مقاومت نیست اینم حالا تاکی فقط خدا میدونه😏

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...