رفتن به مطلب

فروش یک عدد MP3 Player SONY

l-lamidreza
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خب همونطور که اسم تاپیک مشخصه قصد فروش این MP3 player رو دارم ...

دستگاه از نظر شکل با اینکه 4 ساله خریداری شده ولی تمیزه ... همونطور که تو عکس مشخصه ...

گارانتیش هم باید تموم شده باشه (!) و گارانتیش هم شرکت بازرگانی بوده ...

دستگاه چون 4 سال کم و بیش ازش استفاده شده ممکنه تو باتری ضعف داشته باشه ... خودتون حسابشو بکنید ...

دستگاه از سری ساخت مالزی و به شدت خوش کیفیت هست ! نماینده ها بخوبی از این مدل MP3 یاد میکنن !

یک عدد جوراب محافظ اصلی سونی هم همراهش هست که با هم فروخته میشه ...

در مورد قیمتش باید خدمتتون عارض بشم که توافقی و پیشنهادی هست ! ولی گام افزایش اون 2 تومن هست ... اگه به قیمت پیشنهاد نشه نمیفروشمش !

مرسی smilingsmiley.gif

Click here to view the original image of 800x600px.

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

8f9vv7whz7qw6e385ifa.jpg

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.

55umi5s7ph5akycqswqa.jpg

9mytb8occr633rssmj.jpg

ficf5h0hyinsyasktua2.jpg

لینک به دیدگاه

باتری اش چقدر نگه می داره ؟

برای شروع 15 تومن!

دوست عزیز روش نوشته 3 دقیقه شارژ 3 - سه ساعت پخش ...

همینطور که 4 سال گذشته و حالا نمیدونم دقیقا" بعد از 1 ساعت شارژ کامل چطور نگه میداره!

اگه میخواستم به این قیمت فروخته بشه که نگهش میداشتم :)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز روش نوشته 3 دقیقه شارژ 3 - سه ساعت پخش ...

همینطور که 4 سال گذشته و حالا نمیدونم دقیقا" بعد از 1 ساعت شارژ کامل چطور نگه میداره!

اگه میخواستم به این قیمت فروخته بشه که نگهش میداشتم :)

تو سر مال نمی خوام بزنم ولی همه باترهای شارژی ، محدود به تعداد شارژ خاصی هستن ، مثلا 1000 بار ، وقتی از اون تعداد رد بشه دیگه به درد نمی خوره . حالا این 4 سال مدام استفاده حالا چیزی ته اش مونده .؟!

اینو گفتم چون همه اینجا حرفه ای هستن و اینو می دونن . برای همین باید خیلی پایین بدی . در مورد قیمت هم خودتون گفتند پیشنهاد بدید ...

در ضمن اینو آپ حساب کن .

لینک به دیدگاه

تو سر مال نمی خوام بزنم ولی همه باترهای شارژی ، محدود به تعداد شارژ خاصی هستن ، مثلا 1000 بار ، وقتی از اون تعداد رد بشه دیگه به درد نمی خوره . حالا این 4 سال مدام استفاده حالا چیزی ته اش مونده .؟!

اینو گفتم چون همه اینجا حرفه ای هستن و اینو می دونن . برای همین باید خیلی پایین بدی . در مورد قیمت هم خودتون گفتند پیشنهاد بدید ...

در ضمن اینو آپ حساب کن .

این که همه اینجا حرفه ای هستن توش شکی نیست :)

و این هم که من 1000 بار اونو شارژ کرده باشم خیلی مشکوکه :) چون عملا خیلی کم به نسبت ازش استفاده میکنم ... از ظاهرش هم مشخصه چقدر کم حمل شده ...

برای همین هم که شما می فرمایید بیا پایین چشم پس بهتره اینو نفروشم تا اینکه با این قیمت های کم بفروشم

:)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...