رفتن به مطلب

مشکل مانیتور با کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

سوکت VGA رزلوشن بالا فکر نکنم ساپورت کنه. اگر هم ساپورت کنه همراه با مشکلاتی خواهد بود. که بعد از استفاده خودش نشان میده.

دوست عزیز. از قدیم گفتن آدمی که نداره دوبار پول میده ، من میگم چند بار پول میده!

شما کارت بفروش یه مقدار هم بزار روش یه کارت با خروجی دیسپلی بخر. الان هم هرچی هزینه کنی برا تبدیل در نهایت میبینی که چنگی به دل نمیزنه در نهایت یه تبدیل هم میمونه رو دستت.

همین حالا فکر این باش که یا مانیتور عوض کنی یا گرافیک . روز اول نباید این مانیتور میخریدی. بدت نیایدها ولی خیلی مانیتور مسخره ای است. سازنده مانیتور معلوم نیست فازش  چی بوده. یه پورت رده بالا، یه پورت رده خارج. حداقل باید DVI میزاشت نه VGA.

شما درست میگی، اما متاسفانه من موقع خرید دقت نکردم که hdmi نمیخوره و برای خودم هم الان خیلی سواله که آخه یه مانیتور چطور در کنار vga میتونه display داشته باشه؟ 😑

خیلی ممنون. 

ویرایش شده توسط Hossein E.F
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hossein E.F گفته است :

پس شما اصلا چیزی به اون وصل نکردین، درسته؟ 

فیش رو بالاخره به کجا وصل کردین؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، 🅰️🅼🅸🅽 گفته است :

فیش رو بالاخره به کجا وصل کردین؟

من هنوز نگرفتم، از دوستمون پرسیدم. 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hossein E.F گفته است :

شما درست میگی، اما متاسفانه من موقع خرید دقت نکردم که hdmi نمیخوره و برای خودم هم الان خیلی سواله که مانیتوری که hdmi نمیخوره آخه display میخواد چیکار؟؟؟؟ 😑

خیلی ممنون. 

کارت آنبرد hdmi داره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Hossein E.F گفته است :

پس شما اصلا چیزی به اون وصل نکردین، درسته؟ 

اره فیششم گذاشتم تو کمد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...