رفتن به مطلب

درخواست لینک دانلود برای بازی NieR Automata

Abolfazl.D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز برای بازی NieR Automata لینک دانلود نسخه کاملشو میخواستم 

البته مشخصا میدونم میگید خوب خودت تو اینترنت سرچ کن پیدا میکنی تاپیک زدن نمیخواد 

راستش موضوع اینجاست من تا الان دوتا نسخه دانلود کردم هیچ کدوم درست کار نمیکردن. فکر کنم اولین بار نسخه FitGirl دانلود کردم همون اوایل که بازی اومده بود اما کیفیت ویدیو های سینماتیکش خیلی پایین بود سیو بازی هم کار نمیکرد همون زمان خیلی گشتم اما به هیچ راهی نرسیدم گفتم کمی صبر میکنم بعدا که نسخه کامل اومد دوباره دانلود میکنم این دفعه نسخه CorePack از سایت https://www.downloadha.com/game/pc-nier-automata/ دانلود کردم این بار هم مشکل داشت البته متفاوت وقتی تنظیمات گرافیکی بازی رو روی حداکثر میزارم  کیفیت بازی افتضاح میشه جوری که احساس میکنی رزولیشن بازی خیلی پایین اومده باشه حتی نوشته ها هم یک حالت تار میشن اما وقتی بازی روی LOW میزارم کیفیت حیلی بهتر میشه انگار دوباره رزولیشن بازی همون 1080 تبدیل میشه و البته در کل کرش میکنه از بازی میندازتم بیرون

حالا دوستانی که این بازی رو انجام دادن و لینک نسخه کامل و سالمشو میشناسن بهم معرفی کنن 

خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

سلام دوستان عزیز برای بازی NieR Automata لینک دانلود نسخه کاملشو میخواستم 

البته مشخصا میدونم میگید خوب خودت تو اینترنت سرچ کن پیدا میکنی تاپیک زدن نمیخواد 

راستش موضوع اینجاست من تا الان دوتا نسخه دانلود کردم هیچ کدوم درست کار نمیکردن. فکر کنم اولین بار نسخه FitGirl دانلود کردم همون اوایل که بازی اومده بود اما کیفیت ویدیو های سینماتیکش خیلی پایین بود سیو بازی هم کار نمیکرد همون زمان خیلی گشتم اما به هیچ راهی نرسیدم گفتم کمی صبر میکنم بعدا که نسخه کامل اومد دوباره دانلود میکنم این دفعه نسخه CorePack از سایت https://www.downloadha.com/game/pc-nier-automata/ دانلود کردم این بار هم مشکل داشت البته متفاوت وقتی تنظیمات گرافیکی بازی رو روی حداکثر میزارم  کیفیت بازی افتضاح میشه جوری که احساس میکنی رزولیشن بازی خیلی پایین اومده باشه حتی نوشته ها هم یک حالت تار میشن اما وقتی بازی روی LOW میزارم کیفیت حیلی بهتر میشه انگار دوباره رزولیشن بازی همون 1080 تبدیل میشه و البته در کل کرش میکنه از بازی میندازتم بیرون

حالا دوستانی که این بازی رو انجام دادن و لینک نسخه کامل و سالمشو میشناسن بهم معرفی کنن 

خیلی ممنون

سلام

ستاپشو هنوز داری؟مال فیت گرل؟

https://1337x.to/تورنت/2222312/NieR-Automata-Day-One-Edition-Update-1-3C3C1D119440927-DLC-Crack-V3-FitGirl-Repack-Selective-Download-from-9-GB/#files

اینجا قسمت lossless شم داره ۱۸گیگه،اگه به کارت میاد

ادیت:مشکل سیو برای خوده بازیه،بازی auto save نداره ،یعنی همون دوره اولو خودتو بکشی برسه به اون رئیسا دوتا که انگار لاستیک فلزین،بمیری باز باید از اول شروع کنی،بعد اون تو سفینه میتونی سیو کنی

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

سلام

ستاپشو هنوز داری؟مال فیت گرل؟

https://1337x.to/تورنت/2222312/NieR-Automata-Day-One-Edition-Update-1-3C3C1D119440927-DLC-Crack-V3-FitGirl-Repack-Selective-Download-from-9-GB/#files

اینجا قسمت lossless شم داره ۱۸گیگه،اگه به کارت میاد

ادیت:مشکل سیو برای خوده بازیه،بازی auto save نداره ،یعنی همون دوره اولو خودتو بکشی برسه به اون رئیسا دوتا که انگار لاستیک فلزین،بمیری باز باید از اول شروع کنی،بعد اون تو سفینه میتونی سیو کنی

سلام ممنون برای راهنماییت

--------------------------------

نه ندارم نسخه FitGirl اگرم داشتم به نظرم بدرد نمیخورد چون برای نسخه های اولیه بود اپدیتها بهش اضافه نشده بودن

لینک دانلود از سایتهای داخلی نداری؟ فکر نکنم با سرعت خوبی بتونم از سرورهای خارجی دانلود بگیرم

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

سلام ممنون برای راهنماییت

--------------------------------

نه ندارم نسخه FitGirl اگرم داشتم به نظرم بدرد نمیخورد چون برای نسخه های اولیه بود اپدیتها بهش اضافه نشده بودن

لینک دانلود از سایتهای داخلی نداری؟ فکر نکنم با سرعت خوبی بتونم از سرورهای خارجی دانلود بگیرم

اینجا همشو داره

https://www.downloadha.com/game/pc-nier-automata/

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

در در 28 فروردین 1399 در 08:17، Silvermanhhh گفته است :

دوباره سلام
اخر بعد سه بار بازی رو دانلود کردن این نسخه سایت دانلودها کارکرد اما بازم گرافیکش انچنان خوب نیست بهتر بگم افتضاحه 

2020_04.19-19_37.thumb.png.1b394859739884afabb1620df247b028.png

برای شما هم گرافیکش همینجوری بود . anti-aliasing اصلا کار نمیکنه  شکستگیها تو تصویر انقدر زیاد نمیشه هیچیرو تشخیص داد حیف اون همه حجم که برای این بازی دانلود کردم گرافیک برام مهم نیست اما اینجور مشکلات شدید anti-aliasing واقعا مزخرفه نمیشه بازی کرد 

البته همچنان کرش میکنه از بازی میندازتم بیرون

من اسکرینشاتهای دیگران از این بازی دیدم نباید گرافیکش اینجور باشه پس مشکل از کجاست ؟!

ویرایش شده توسط Abolfazl.Ganji
لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

دوباره سلام
اخر بعد سه بار بازی رو دانلود کردن این نسخه سایت دانلودها کارکرد اما بازم گرافیکش انچنان خوب نیست بهتر بگم افتضاحه 

2020_04.19-19_37.thumb.png.1b394859739884afabb1620df247b028.png

برای شما هم گرافیکش همینجوری بود . anti-aliasing اصلا کار نمیکنه  شکستگیها تو تصویر انقدر زیاد نمیشه هیچیرو تشخیص داد حیف اون همه حجم که برای این بازی دانلود کردم گرافیک برام مهم نیست اما اینجور مشکلات شدید anti-aliasing واقعا مزخرفه نمیشه بازی کرد 

البته همچنان کرش میکنه از بازی میندازتم بیرون

- سوالم اینه دقیقا این بازی رو برای چه پلتفرمی ساختن اگه کنسول باشه که بازم انقدر قوی هست بتونن کیفیت بهتری براش در بیارن

والا من خودم اون دوره اولشو بردم ،بعد رفت تو سفینه ،بعد رفتم قسمت اصلیش که تو یه شهر ترکیده ایه که علف و چی سبز کرده ،خودم شخصا بازیش برام خسته کننده بود (اینکه هر دو دقیقه همون پنجاه تا ربات عین همو هی بکشی)بعدشم گفتن برای اینکه بفهمی بازی از چه قراره باید بازیرو ۴بار ببری!!دیگه کلا قیدشو زدم

در مورد antialiasing برای خودمم اونجور که یادم میاد همینجور بود طوری که گفتم این بازی انگار مال سال ۲۰۱۰ هست ،دیگه بازی ژاپنکی که باشه همین میشه،تعجبم از اینه که بازی قبلی همین شرکت که metal gear rising بود خییییلی از این سرتر بود ،خودم خیلی با اون بازیه حال کردم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، M.Data گفته است :

سلام ممنون

بازم دوباره دانلود کنم بیخیال خسته شدم 

اگه بازم مشکل داشته باشه فقط نت و وقتم هدر میره

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

والا من خودم اون دوره اولشو بردم ،بعد رفت تو سفینه ،بعد رفتم قسمت اصلیش که تو یه شهر ترکیده ایه که علف و چی سبز کرده ،خودم شخصا بازیش برام خسته کننده بود (اینکه هر دو دقیقه همون پنجاه تا ربات عین همو هی بکشی)بعدشم گفتن برای اینکه بفهمی بازی از چه قراره باید بازیرو ۴بار ببری!!دیگه کلا قیدشو زدم

در مورد antialiasing برای خودمم اونجور که یادم میاد همینجور بود طوری که گفتم این بازی انگار مال سال ۲۰۱۰ هست ،دیگه بازی ژاپنکی که باشه همین میشه،تعجبم از اینه که بازی قبلی همین شرکت که metal gear rising بود خییییلی از این سرتر بود ،خودم خیلی با اون بازیه حال کردم

بابا بازیهای نسل 7 اینحور نبودن شاید کیفیت پایین تری داشتن اما antialiasing انقدر رو مخ نبود 

جدا باید 4 بار داستان بازی رو تموم کرد ؟! بیخیال !!!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Abolfazl.Ganji گفته است :

بابا بازیهای نسل 7 اینحور نبودن شاید کیفیت پایین تری داشتن اما antialiasing انقدر رو مخ نبود 

جدا باید 4 بار داستان بازی رو تموم کرد ؟! بیخیال !!!

جالب توجه اینه که اگه برید سایتای خارجی ببینید هر کی از این بازی انتقاد کرده ،توهین و مسخرش کردن فن بوی ها 

این بازیرو ول کن بجاش برو یه doom eternal نصب کن 

دشمناشو که میبینی از این همه داداچیو هیبتو گوشت و ماهیچه ،والبته ترکوندشون ،به وجد میای ;)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

جالب توجه اینه که اگه برید سایتای خارجی ببینید هر کی از این بازی انتقاد کرده ،توهین و مسخرش کردن فن بوی ها 

این بازیرو ول کن بجاش برو یه doom eternal نصب کن 

دشمناشو که میبینی از این همه داداچیو هیبتو گوشت و ماهیچه ،والبته ترکوندشون ،به وجد میای ;)

doom eternal سر این بازی هم شانس نداشتم نسخه جدیدی که dlfox گذاشته بود دانلود کردم  ظاهران فایلهای بازی خراب بود بازی اجرا نمیشد وقتی کلیک میکردم روی بازی یک صفحه ابی میومد میرفت اما بازی اجرا نمیشد

الان باید دوباره یک نسخه دیگه دانلود کنم ازش

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Abolfazl.Ganji گفته است :

doom eternal سر این بازی هم شانس نداشتم نسخه جدیدی که dlfox گذاشته بود دانلود کردم  ظاهران فایلهای بازی خراب بود بازی اجرا نمیشد وقتی کلیک میکردم روی بازی یک صفحه ابی میومد میرفت اما بازی اجرا نمیشد

الان باید دوباره یک نسخه دیگه دانلود کنم ازش

پوشه نصب شدشو هنوز داری؟کدوم نسخه هست؟drm free یا codex?

برا منم همین اتفاق افتاد ،من drm free رو نصب کرده بودم ،نمیدونم اول کرک codex رو گذاشتم،بعد دوباره drm free رو زدم روش ،بعد که رفت تو بازی یه یوزر پسورد میخاست،یه چی علکی زدم بعد درست شد

اینجا فایلاش هست:

https://www.downloadha.com/game/pc-doom-eternal/

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

پوشه نصب شدشو هنوز داری؟کدوم نسخه هست؟drm free یا codex?

برا منم همین اتفاق افتاد ،من drm free رو نصب کرده بودم ،نمیدونم اول کرک codex رو گذاشتم،بعد دوباره drm free رو زدم روش ،بعد که رفت تو بازی یه یوزر پسورد میخاست،یه چی علکی زدم بعد درست شد

اینجا فایلاش هست:

https://www.downloadha.com/game/pc-doom-eternal/

یادم نیست حذفش کردم البته کرکهای دیگه هم امتحان کردم اما جواب نداد فکر کنم نسخه FitGirl بود البته تو اخرای نصب هم تو شناسایی فایلها دوتا خطا داد به نظرم کلا فایلهای بازی خراب بودن

الان میخوام نسخه https://www.dlfox.com/24doom-eternal-ddi/ دانلود کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...