رفتن به مطلب

ایا این مادربرد با رم سازگار هست؟

Recommended Posts

با سلام 

بازار قطعات خیلی تنوع کم شده من مجبورم این رم رو بکیرم میخواستم ببینم بوت میشه اشکال نداره ۲۴۰۰ کار‌کنه مهم نیست فقط سیستم کار کنه و روشن بشه 

مادربردم msi h310 هست

رم که میخوام بخرم corsair vengeance 16 lpx 3200 هست میدونم که برای این مادربرد زیاده باسش ولی میخوام بدونم که روشن میشه سیستم مشکلی نداره؟

Cpu i3 9100f

با سپاس

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، lord_theone گفته است :

با سلام 

بازار قطعات خیلی تنوع کم شده من مجبورم این رم رو بکیرم میخواستم ببینم بوت میشه اشکال نداره ۲۴۰۰ کار‌کنه مهم نیست فقط سیستم کار کنه و روشن بشه 

مادربردم msi h310 هست

رم که میخوام بخرم corsair vengeance 16 lpx 3200 هست میدونم که برای این مادربرد زیاده باسش ولی میخوام بدونم که روشن میشه سیستم مشکلی نداره؟

Cpu i3 9100f

با سپاس

هیچ مشکلی نداره واسه اطمینان خاطر میتونی لیست رم های ساپورت شده توسط مین بورد رو توی صفحه مین بورد تو سایت MSI ببینی 

لینک به دیدگاه

دو هفته هست دنباله رم میگردم این ای تی مقداد کلاهبردار بعداز دو هفته پیام داد که گرون شده قطعاتت منم کنسل کردم حالا رم خوب گیرم نمیاد ۲۴۰۰ دوتا هشت تا این 

سپاس از شما عزیز

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...