رفتن به مطلب

مشکل با کارت گرافیک لپ تاپ (rtx 2070)

ara8h
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من مدتی پیش یه لپ تاپ دسته دوم از یه بنده خدایی گرفتم (Alienware area51m) و میخوام کارت گرافیکش رو تست کنم ولی پرفورمنس این کارت ( Rtx 2070 8gb mobile) با دوتا تست که انجام دادم به حد نامعمولی پایینه (درحد gtx 1060) ، و توی یکی از این تست ها (تست Superposition Benchmark) حتی فرکانس کارت گرافیک از فرکانس پایه اعلام شده از طرف شرکت سازنده هم موقع تست پایین تر میمونه

میخواستم بدونم مشکل از خود کارت گرافیکه یا تنظیماتی هست ( مثل بایاس ) که باید برای تغییر عملکرد کارت گرافیک عوض بشن ؟

عکس های این تست هارو قرار میدم 

ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید ;)

9.JPG

10.JPG

8.JPG

7.JPG

6.JPG

5.JPG

4.JPG

3.JPG

1.JPG

2.JPG

11.JPG

ویرایش شده توسط ara8h
لینک به دیدگاه

بنچمارک هایی که شما دیدین واسه چه Resolution بودن؟ ترجیحا سعی کنید این مقایسه رو واسه بازی های آفلاین و با Resolution بالاتر انجام بدین دلیلشم این هست که معمولا cpu لپتاپ ها واسه همچین مصارفی سریعتر bottleneck میشن مخصوصا واسه بازی های آنلاین در رزولوشن های پایین تر.این مقایسه رو انجام بدین اگه دیدین همچنان درست نیست قضیه باز دوستان هستن راهنماییتون می کنن.

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

بنچمارک هایی که شما دیدین واسه چه Resolution بودن؟ ترجیحا سعی کنید این مقایسه رو واسه بازی های آفلاین و با Resolution بالاتر انجام بدین دلیلشم این هست که معمولا cpu لپتاپ ها واسه همچین مصارفی سریعتر bottleneck میشن مخصوصا واسه بازی های آنلاین در رزولوشن های پایین تر.این مقایسه رو انجام بدین اگه دیدین همچنان درست نیست قضیه باز دوستان هستن راهنماییتون می کنن.

دوست عزیز اینجور که به نظر میاد لپ تاپ ایشون مشکل پاور داره ! 

توی عکس هایی خودشون گذاشتن به صراحت نوشته که برای گرفتن تمام توان لپ تاپ باید 2 اداپتور شارژ به لپ تاپ وصل باشه ! 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

معمولا cpu لپتاپ ها واسه همچین مصارفی سریعتر bottleneck میشن

بد نبود به سیپیو ایشون نگاهی مینداختید

استارتر لپتاپ رو به شارژ وصل کن بدون شارژر باتری نمیتونه اون توان مورد نیاز رو برگردونه

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، M_R گفته است :

استارتر لپتاپ رو به شارژ وصل کن بدون شارژر باتری نمیتونه اون توان مورد نیاز رو برگردونه

من یک قاعده ی سر انگشتی بهشون گفتم که همیشه می تونن در نظر بگیرن برای مقایسه عملکرد gpu و cpu مخصوصا روی لپتاپ ها.ولی با توجه به شواهد ایشون باید تنظیمات power options ویندوزشون رو واسه کاربری مورد نظرشون (گیمینگ) فیکس کنن.

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

من یک قاعده ی سر انگشتی بهشون گفتم که همیشه می تونن در نظر بگیرن برای مقایسه عملکرد gpu و cpu مخصوصا روی لپتاپ ها.ولی با توجه به شواهد ایشون باید تنظیمات power options ویندوزشون رو واسه کاربری مورد نظرشون (گیمینگ) فیکس کنن.

دارید قیمه هارو میریزید تو ماستا

حالا کار ندارم ولی مشکل ایشون توان کم باتری هست  از فرکانس گرافیک کاملا مشهوده 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، M_R گفته است :

دارید قیمه هارو میریزید تو ماستا

حالا کار ندارم ولی مشکل ایشون توان کم باتری هست  از فرکانس گرافیک کاملا مشهوده 

ایشون لپ تاپشون به شارژ وصله ولی این مدل لپ تاپ 2 ورودی پاور داره 

در 2 ساعت قبل، ara8h گفته است :

1.JPG

اگر زحمت بکشین و بخونید متوجه میشین که تا اداپتور دوم به لپ تاپ وصل نشه قدرت گرافیکی لپ تاپ به طور کامل استفاده نمیشه 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، M_R گفته است :

درسته دقیقا خودم هم به این موضوع توجه کردم ولی در حالتی که باتری فول هست و از شارژر جداس فکر میکنم باید بتونه به راندمان حداکثری برسونه گرافیکش رو ، درسته ؟

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، The.13east گفته است :

اگر زحمت بکشین و بخونید متوجه میشین که تا اداپتور دوم به لپ تاپ وصل نشه قدرت گرافیکی لپ تاپ به طور کامل استفاده نمیشه 

درسته پست قبلش گفتم شارژرش وصل نیست پس وصل نیست دیگه حالا چه 2تا چ 1دونه مهم اینه وصل نیست باید کامل وصل بشه

ویرایش شده توسط M_R
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

بنچمارک ها هم مثل تستی خودم انجام دادم 1080p extreme هستن ، ولی باز ممنونم از پاسختون 

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

به نظرتون اگر نفر قبلی از گرافیک استفاده بد کرده باشه مشکل به صورت کم شدن فرکانس توی تست خودش رو نشون میده یا قضیه مربوط به همون شارژر دوم هست ؟ چون من با msi afterburner کلاکش رو تا 1500 اینا هم رسوندم نمیدونم توی تست چرا نصف حالت واقعیه :/

لینک به دیدگاه

سلام من لپتاپ alienware داشتم قبلا ، کلا بدون برق همچی به مشکل میخوره. باید هر دو اداپتور وصل باشه روی performance هم باشه.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Behrouz Molaei گفته است :

سلام من لپتاپ alienware داشتم قبلا ، کلا بدون برق همچی به مشکل میخوره. باید هر دو اداپتور وصل باشه روی performance هم باشه.

تشکر میکنم از دوستمون که بالاخره تجربه خودشون رو گفتن 

در 39 دقیقه قبل، ara8h گفته است :

به نظرتون اگر نفر قبلی از گرافیک استفاده بد کرده باشه مشکل به صورت کم شدن فرکانس توی تست خودش رو نشون میده یا قضیه مربوط به همون شارژر دوم هست ؟ چون من با msi afterburner کلاکش رو تا 1500 اینا هم رسوندم نمیدونم توی تست چرا نصف حالت واقعیه :/

دوس عزیز من ۱۰۰ بار دیگه هم میگم تا ۲ تا شارژر با هم وصل نباشن برق به گرافیک به طور کامل نمی‌رسه که قدرت کامل ۲۰۷۰ رو بهتون بده 

حالا اگر میخواین قدرت لپ تاپ رو بگیرین از کسی که خرید کردین شارژر دوم یا هزینش رو بگیرین 

لینک به دیدگاه

اقایون.
چرا مقاومت میکنید.
این دستگاه باید ۲ اداپتور اصلیش وصل باشه تا تمام قدرتشو به نمایش بزاره.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

هرکی بهتون فروخته شارژر دوم رو نداده اگه ندارید. همراه با لپتاپ میاد جفتش و جدا نباید تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

چرا اینقد مصرفشون بالاست.به احتمال زیاد  باید شارژر دوم رو تهیه کنین.

یه سوال الان این لپ تاپ شما اینجا کم گیر میاد شارژر  مناسبش پیدا میشه بخری؟میشه بپرسم چقد لپ تاپ رو خریدین؟الان با این وضع  به نظرم نتونین به خوبی از لپ تاپتون اسفاده کنین

سوال اضافی:دوستان کسی در خصوص مدل لپ تاپ اشنایی داره.یه چند گزینه مد نظرم هست .ممنون میشم کسی کمکم کنه .

ویرایش شده توسط Yasin.s
لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، ara8h گفته است :

درسته دقیقا خودم هم به این موضوع توجه کردم ولی در حالتی که باتری فول هست و از شارژر جداس فکر میکنم باید بتونه به راندمان حداکثری برسونه گرافیکش رو ، درسته ؟

ببخشید دوستان استاد هستن ولی فقط یه مطلب برای تایید بیشتر حرف دوستان که 2عدد پاور باید به لبتاپ وصل بشه

نگاه دوست عزیز برفرض هم باتری فول شارژباشه و شما بخواین بالاترین پرفورمنس روبگیرین سیستم لبتاپ اجازه ی اینکارو به شما نمیده 

چرا ؟ چون باتری درسته فوله اما تو مدت بسیار کمی خالی میشه و اگر سیستم لبتاپ جلوگیری از کارشما نکنه ....بستگی به کیفیت خود باتری بعد از چند بار اینطوری کارکردن باهاش باتری رو باید بندازید سطل آشغالی (دربهترین حالت)

چرا؟چون شما دارین به سرعت باتری رو دشارژ میکنید و بعدم معلومه دوباره میخواید شارژکنید سریع لبتاپ رو و برای کارتون.. خب اینجا احتمال میره بعد از چند بار اینکارو کردن باتری بسوزه .آتیش بگیره و یا همراه باآتیش گرفتن بترکه  (این دیگه ته ماجرا هستش😅(

پس لبتاپ اجازه اینکارو به شما نمیده حتی درفول شارژ

لینک به دیدگاه

توی ویندوز 10 حالت ultimate performance رو فعال کنید. موقع بازی کردن حتما دو آداپتور رو به لپ تاپ وصل کنید.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ara8h گفته است :

عزیز بحث لپ تاپ کلا فرق داره باطری چ پر باشه چ نباشه خود لپ تاپ اصلا به این سمت نمیره برای ماکزیمم پرفورمنس دست بزاره رو باطری یعنی بخواد هم باطری کشش نداره

لینک به دیدگاه

من چند وقت پیش یه Dell 6540 خریدم که گرافیک AMD 8790m داره و DDR5 هست.فروشنده شارژر 90 وات فرستاده بود همراهش و هرکاری میکردم نمیتونستم از گرافیک به خوبی استفاده کنم و کلاک GPU از 300 بیشتر نمیرفت تو گیم ها

سرچ کردم دیدم شارژر اصلی این لپتاپ 130وات هست و به فروشنده گفتم بدون هزینه شارژر 130 وات رو برام فرستاد و مشکلم حل شد و تونستم از نهایت توانایی گرافیک استفاده کنم

این مشکل شما هم همینه از کمبود توان هست

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

دوستان حق با شما بود امروز شارژر دوم رو تحویل گرفتم مشکل کاهش پرفورمنس برطرف شد 

ممنونم از همتون 🙏

پست رو پاک نمیکنم شاید بتونه به بقیه هم کمک کنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...