رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب قطعات کامپیوتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت بخیر

میخواستم یه راهنمایی درمورد خرید قطعات سیستم ب من بکنید بودجه من درحد 6الی 7 میلیونه چ قطعاتی ببندم ک بهترین کانفینگو باهم بده؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ehsan_mzj گفته است :

سلام وقت بخیر

میخواستم یه راهنمایی درمورد خرید قطعات سیستم ب من بکنید بودجه من درحد 6الی 7 میلیونه چ قطعاتی ببندم ک بهترین کانفینگو باهم بده؟

سلام. بهتر بود از تاپیک مرجع استفاده می کردید.

Core i3 9100

8g 2400 ram

Master tech ventus

H310 mb

Wd 1tb blue

Rx 580  

480w green

اگه دسته دوم بگیرید قطعات رو همین قدر در میاد ولی اگه نو بخواید باید gtx 1030 بندازید. الان وقت مناسبی برای خرید نیست به نظر من. چون در واقع دارید با دلار ۳۰ تومنی خرید می کنید. بعضی ها هم میگن بد تر میشه. در نهایت خودتون باید انتخاب کنید کی بهش نیاز دارید. راستی منظورتون فقط کیس بود دیگه یا من داشتم گل لگد می کردم😂؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، PCG گفته است :

سلام. بهتر بود از تاپیک مرجع استفاده می کردید.

Core i3 9100

8g 2400 ram

Master tech ventus

H310 mb

Wd 1tb blue

Rx 580  

480w green

اگه دسته دوم بگیرید قطعات رو همین قدر در میاد ولی اگه نو بخواید باید gtx 1030 بندازید. الان وقت مناسبی برای خرید نیست به نظر من. چون در واقع دارید با دلار ۳۰ تومنی خرید می کنید. بعضی ها هم میگن بد تر میشه. در نهایت خودتون باید انتخاب کنید کی بهش نیاز دارید. راستی منظورتون فقط کیس بود دیگه یا من داشتم گل لگد می کردم1f602.png؟

سلام اره منظورم فقط کیس بود ممنونم بابت راهنماییتون فقط یه سوال اگه بجای هارد 1 ترا 256 گیگ ssd بزارم کنار هارد خودم ک اونم 256 گیگ sata هست بنظرتون کانفینگ بهتر نمیشه؟ ویه سوال دیگه الان من پاور green 380 w دارم جوابگو نیست این پاور یا حتما باید 480w ببندم و اینکه اون master tech ventus رو ک گفتید چیه اخه من زیاد اشنایی با قطعات کامپیوتر ندارم

ویرایش شده توسط ehsan_mzj
تکمیل سوال
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ehsan_mzj گفته است :

سلام اره منظورم فقط کیس بود ممنونم بابت راهنماییتون فقط یه سوال اگه بجای هارد 1 ترا 256 گیگ ssd بزارم کنار هارد خودم ک اونم 256 گیگ sata هست بنظرتون کانفینگ بهتر نمیشه؟ ویه سوال دیگه الان من پاور green 380 w دارم جوابگو نیست این پاور یا حتما باید 480w ببندم و اینکه اون master tech ventus رو ک گفتید چیه اخه من زیاد اشنایی با قطعات کامپیوتر ندارم

اگه زیاد به حجم بالا نیاز ندارید صد البته بهتره فقط دسته دوم نگیرید لطفا که داریم یکی یکی مشکلاتشون رو حل میکنیم. اگه میخواید تو آینده ارتقا بدید بهتره ۴۸۰ کمتر نباشه. 218w خود قطعات مصرف می کنن که دوبرابرش توصیه میشه تا تو فول لود مشکلی نباشه. اونو بفروشید و اینو بخرید. در پاسخ به سوال آخر یه کیس به صرفه و با کیفیت هستش. در ضمن تو یه همچین بودجه هایی با دوستان بحث کردیم میتونین برین اونا رو بخونین و نتیجه بگیرید. ۷ میلیون الان شما میشه ۶ یا ۵ میلیون قبل عید.

لینک به دیدگاه

بله درسته این سیستم واسه بازی جواب میده یا باید بالاتر ببندم مثلا اگ بخوام تا ده میلیون خرج کنم چ چیزاییو باید بگیرم ک برای بازی هم خوب جواب بده این نکته رو هم بگم ک میخوام همه رو نو بگیرم ک دیگه خیالم از بابت سالم بودن قطعات راحت باشه

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ehsan_mzj گفته است :

بله درسته این سیستم واسه بازی جواب میده یا باید بالاتر ببندم مثلا اگ بخوام تا ده میلیون خرج کنم چ چیزاییو باید بگیرم ک برای بازی هم خوب جواب بده این نکته رو هم بگم ک میخوام همه رو نو بگیرم ک دیگه خیالم از بابت سالم بودن قطعات راحت باشه

میتونید یه rx 560 asus بخرید و مادربرد رو هم msi h310 pro بخرید. پاور رو صد وات ببرید بالا و یه notus 100 برای فن بزارید که از دست استوک خلاص شید. کیس هم میتونید اگه پیدا کنید master tech falcon بگیرید یا اگه نشد g300rgb. انتخاباتون به خاطر تعطیلی بازار کم شده. دو سه روز صبر کنید بازار از امروز وا شده قیمتا درست میشه.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، ehsan_mzj گفته است :

سلام وقت بخیر

سلام

_کاربری سیستم چی میخواد باشه؟ 

_اگر بازی هدفتونه بفرمایید چه رزولوشنی بازی میکنید؟ 

_اگرم ک برای کارهای نرم افزاری هست اسم نرم افزار رو بگین تا دقیقتر بشه راهنمایی کرد

نکته:جای شما باشم همه رو دست دو تهیه میکنم ک چون هم بودجتون محدود هست هم الان شاهد بالاترین قیمتهای ممکن هستیم. 

لینک به دیدگاه

در در 30 فروردین 1399 در 08:21، Just4Game گفته است :

سلام

_کاربری سیستم چی میخواد باشه؟ 

_اگر بازی هدفتونه بفرمایید چه رزولوشنی بازی میکنید؟ 

_اگرم ک برای کارهای نرم افزاری هست اسم نرم افزار رو بگین تا دقیقتر بشه راهنمایی کرد

نکته:جای شما باشم همه رو دست دو تهیه میکنم ک چون هم بودجتون محدود هست هم الان شاهد بالاترین قیمتهای ممکن هستیم. 

سلام برای برنامه نویسی php لاراول جاوا و گیم با رزولوشن 1080 و fps 50 60 در حد معمولی میخوام نه زیاد تا ده دوازده میلیون هم میتونم خرج کنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...