رفتن به مطلب

خریدار یکی از سی پی یوهای phenom II X4 & X6

babak_11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان از عنوان مشخص هستش خریدار یکی از سی پی یوهای am3 هستم phenom II X4 & X6 ( فقط دست دوم نیاز دارم )

مدلهایی مثل 940 955 965 970 980

یا مدلهایی مثل 1055 1075

دوستان هرکسی تو این مایه ها یا از همین موارد دست دوم برای فروش داره لطف کنه با مقدار گارانتی ذکر کنه

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز قیمتت رو برام پخ کن به صورت جدا اگر منصفانه باشه حتما خریدارم

با تشکر

لینک به دیدگاه

من هم می خوام

کیه که نخواد ولی تو این بلمشور بازار همه میترسن بفروشن بعد نتونن اون چیزی رو هم که میخواستن بگیرن بمونن رو هوا!

لینک به دیدگاه

بابا حالا بیاین بفروشین کار ما راه بیافته بعد یه مدتی هم شما بگردید دنبال سی پی یو :D

من که دیگه ناامید شدم به کلی

لینک به دیدگاه

من میخواستم بفروشم، ولی منتظرم تا سری X79 جا بیفته بعدش عوض کنم. با این اوضاع بازار CPU.... وضع خیلی فجیعه، من فکر میکردم 3930K برامون یه 700 تومنی میاد. ولی وقتی دیدم 1200 هست یه جورایی ناامید شدم، احتمالا از مدل های پایینتر بگیرم.

فرض کنیم که من 1090T رو بخوام بفروشم، چند خریداری؟ (بدبختی اینجاس، که اگر CPU رو بفروشم، 4 گیگ رم DDRII و یه مین ASUS CrosshairII Formula هم دارم، باید اونا رو هم بفروشم که بعدش بتونم ارتقا بدم.)

لینک به دیدگاه

آقا شوخی شوخی داره جدی میشه :blink: فردا قیمت پیشنهادیم رو میزنم تو یه تاپیک دیگه.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

دوستان یدونه 955 هست ... (البته اگه تا الان فروخته نشده باشه) !

آکبند هست ...

قیمت 265 تومن

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

کسی x6 نداره بابا ما منتظریم ها من بشدت دنبال یه x6 کسی نمیفروشه یا جایی هست کسی بدون تو تهران کجا داره

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

Amd-Pheno X6 1100 Black Edition

قیت پایه33000

فرکانس 3.3 Ghz

turbo تا 3700 اتوماتیک

سه سال گارنتی ماتریکس

تعویض در جا

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...