رفتن به مطلب

فروش نظم دهنده(Combs) کابل‌های پاور در انواع مختلف

HamedDC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی
تعداد محدودی نظم دهنده کابل در انواع 24 پین، 16پین،8پین، 6 پین و 4 پین موجود هست.
فعلا در رنگ مشکلی، سفید و قرمز هست و در صورت استقبال دوستان، سایر رنگ ها هم موجود خواهد شد.
جنس نظم دهنده ها پلکسی هست که در دو قطر 3 میلیمتری و 3.5 میلیمتری طراحی شده اند.
نظم دهنده های 3میلیمتری برای کابل‌های اسلیو شده سیلیکونی و نظم دهنده های 3.5 میلیمتری برای کابل‌های اسلیو شده با پاراکورد هست.
اندازه 3 میلیمتری با طول 55 میلیمتر و اندازه 3.5 میلیمتر با طول 58 میلیمتر هست که در تصویر با خطکش مشخص شده اند
قیمت بستگی به تعداد دارد، ولی قطعا از قیمتی که یکی دو سایت در ایران این موارد رو عرضه میکنند، کمتر هست.

در حال حاضر 10 عدد از هر نظم دهنده موجود هست.

فروش فعلا بصورت محدود هست، نه بصورت عمده.

تصاویر جهت رعایت قوانین:

1.thumb.jpg.43c718d5af4bd16cab3ee221bcbe446d.jpg

2.thumb.jpg.383577bd95803efe247aadd213575d9c.jpg

ویرایش شده توسط HamedDC
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز عکسها رو داخل همین انجمن آپلود کنید . نه اینکه از انجمن دیگه ای لینک بدید .

برای فروش عمده یا دائمی باید کاربر ویژه باشید . اگر تعداد کم هست ، تعداد رو مشخص کنید .

لینک به دیدگاه

سلام ، الان این که همه طرفش بستس چجوری استفاده میکنن؟ بجز اینکه کسی خودش کابل اسلیو درست کنه اینا رو نمیشه وصل کرد؟ تا قیمت نزنی کسی زیاد سمتش نمیاد.

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

سلام

سرسوکت ها رو خارج میکنین و کابل رو داخلشون قرار میدید

این موارد اقلام پرکاربردی نیست که خیلی ها بیان سمت اون. کمااینکه، اکثر دوستان از این نمونه های داخلی خرید میکنن که شخصا اونها رو نمی پسندم.

مشابه این مورد رو شما داخل ایران پیدا کردی، قیمتش رو برای من ارسال کنین، من نصف اون تقدیم شما میکنم. 

قیمت جهانی اون، از دونه ای 1 دلار هست تا دونه ای 2 دلار (البته بدون هزینه ارسال).

لینک به دیدگاه

پروژه فول اسلیو کردن کابل های پاور corsair ax1200i که با تم مورد علاقه خودم یعنی قرمز و مشکی تنظیم شده است. این پاور یکی از کمیابترین پاورها و کابل های اسلیو شده اون بجز در چند فروشگاه از جمله امازون، در سایر فروشگاه ها نیست،‌اون هم با حداقل قیمت 60 دلار. جالب این هست که برخی فروشگاه ها صرفا کابل های اصلی رو برای پک فروش گذاشتند و کابل های ساتا و مولکس رو قرار نداده اند!!!!
در این تصاویر کابل های برق گرافیک،‌برق مادربرد24پین و کابل مولکس مود شدند. در روز های اتی، تصاویر کابل های برق ساتا رو هم قرار میدم.
استفاده از نظم دهنده ها هم،‌زیبایی و نظم خاصی به کابل ها بخشیده!!!

IMG_3433.thumb.JPG.9485acd4db3cc5e3866f25ace163381b.JPG

IMG_3437.thumb.JPG.15ec78d4499247bc51952411e6cafcfe.JPG

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...