رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در هم اکنون، HamiDrm گفته است :

9900k نسبت به ۹۷۰۰k چجوریه؟

خب مسلما قویتره ولی واقعا با 9700k هم میتونین بیشترن پرفورمنس رو از گرافیکتون بگیرین.بقیش دیگه یکم تجملاته به نظرم

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، lordinvo1380 گفته است :

خب مسلما قویتره ولی واقعا با 9700k هم میتونین بیشترن پرفورمنس رو از گرافیکتون بگیرین.بقیش دیگه یکم تجملاته به نظرم

پس ایشون بهتره i5 9600k بگیرن با z390 و یدونه هم کولر بادی به نظرم

لینک به دیدگاه

همون سیستمی که نوشتم براتون اگه بتونید برد Z390 بگیرید خیلی بهتره تا اینکه بخواید i5 بگیرید 

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، HamiDrm گفته است :

این کانفیگ چقدر پاور میخواد

من در زمینه پاور تخصص ندارم از دوستان بپرسید ترجیحا بهتره ولی فکر کنم 850 مناسب باشه شاید هم 1000.دقیق نمیدونم متاسفانه

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، HamiDrm گفته است :

9900k نسبت به ۹۷۰۰k چجوریه؟ مصرفش بالاس ؟ با یه کولینگ ۲۴۰ حل میشه؟

من خودم ۹۷۰۰k داشتم لود ۱۰۰٪ میرفت

این کانفیگ چقدر پاور میخواد

9900k

Z390

2080 super

Coling 240

رو سنگینترین کانفینگ ممکن هم استفاده کنی با 64 گیگ رم و ... تهش میرسه 700 وات مصرفش . اونم با حتساب اینکه تا 5.0 گیگاهرتز اورکلاک بشه سی پی یو . انتخاب معقول 750 تا 850 هستش . بیشتر از اون هدر دادن پول مگه اینکه کلی پول داشته باشی بخوای کلا عوض کنی سیستمو پاور بالاتر بردار. یه حالتم هست سیستمو کلا واسه اورکلاک کردن و این چیزا میخوای ببینی تهش چیه که اونطوری به 800 وات مصرفم میتونی برسونیش ولی اگه مادربوردت وی رمش خوب نباشه کل سیتمو منفجر میکنی با این حرکت :))) 

ویرایش شده توسط fatide
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، fatide گفته است :

رو سنگینترین کانفینگ ممکن هم استفاده کنی با 64 گیگ رم و ... تهش میرسه 700 وات مصرفش . اونم با حتساب اینکه تا 5.0 گیگاهرتز اورکلاک بشه سی پی یو . انتخاب معقول 750 تا 850 هستش . بیشتر از اون هدر دادن پول مگه اینکه کلی پول داشته باشی بخوای کلا عوض کنی سیستمو پاور بالاتر بردار. یه حالتم هست سیستمو کلا واسه اورکلاک کردن و این چیزا میخوای ببینی تهش چیه که اونطوری به 800 وات مصرفم میتونی برسونیش ولی اگه مادربوردت وی رمش خوب نباشه کل سیتمو منفجر میکنی با این حرکت :))) 

Z390 H Gaming

Power 750 SE 

امیدورام نترکه:))))

لینک به دیدگاه

من بدلیل اینکه زیاد خونه نیستم دنبال لپ تاب گیمینگ هم هستم

من بنظر خودم مادربرد z390 با یه سی پی یو i7 9900 یه کارت 2070 با هارد اس اس دی میتونه متعادل باشه

از دوستانی که پیشنهاد دادن ممنونم

پیشنهاد لپ تاب چی برام دارین ؟؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، milad221 گفته است :

من بدلیل اینکه زیاد خونه نیستم دنبال لپ تاب گیمینگ هم هستم

من بنظر خودم مادربرد z390 با یه سی پی یو i7 9900 یه کارت 2070 با هارد اس اس دی میتونه متعادل باشه

از دوستانی که پیشنهاد دادن ممنونم

پیشنهاد لپ تاب چی برام دارین ؟؟

هنوز هم میگم عزیز واقعا حیفه این پول رو داد لپ تاپ فکر تعویض قطعات و فروش تو سال های آتی هم باشین.لپ تاپ سخت آب میشه اونم لپتاپ قیمت بالا

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...