رفتن به مطلب

مسابقه 3DMark11

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

من والا خودم ریاضیم ضعیفه :دی

لینک به دیدگاه

• ارسال 62
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

با اجازه بزرگترها @};-

ببخشید خونه نت نداشتم نتونستم ولید بگیرم

قبل از عمل

http://img4up.com/up2/87037495292426904886.jpg

بعد از عمل4.gif

http://img4up.com/up2/28825664545514597847.jpg

ایو با 580 lightning گرفتم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فرجام جان مایه داری میترکونیا......6970 رو حقیر میکنی؟! :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با اجازه بزرگترها @};-

قبل از عمل

http://img4up.com/up...92426904886.jpg

بعد از عمل4.gif

http://img4up.com/up...45514597847.jpg

خیلی خوبه آفرین ;) فقط چرا CPU رو اورکلاک نکردید؟ هرچی کارت قوی تر باشه تاثیر اورکلاک CPU در امتیاز گرافیک بیشتره

لینک به دیدگاه

با اجازه بزرگترها @};-

قبل از عمل

http://img4up.com/up...92426904886.jpg

بعد از عمل4.gif

http://img4up.com/up...45514597847.jpg

خیلی خوبه ، فقط اسکور دیفالتت خیلی بالاست برای رقابت بایستی کمش کنیم. اسکور اورت هم با فرکانس ها نمی خونه ، کمی ضعیف عمل کرده . با همون ولتاژ یک خورده کور و مموری رو بیار پایین ببین اسکور بهتر نمی شه !!!

البته الان که نگاه می کنم رکورد بالات زیاد هم پایین نیستش ، فرکانس مموریت کمی پایینه .

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

خیلی خوبه آفرین ;) فقط چرا CPU رو اورکلاک نکردید؟ هرچی کارت قوی تر باشه تاثیر اورکلاک CPU در امتیاز گرافیک بیشتره

ممنون.اخه رم مناسبی ندارم رم هام باس 1333 هست که برندشو نگم بهتره :( دیگه هرچی پول بودو نبود دادم روی بقیه قطعات تا بعد عید ببینیم خدا چی میخاد

پاورم هم برام محدودیت ایجاد میکنه واسه همین فعلا اور cpu رو بیخیال شدم.

لینک به دیدگاه

خیلی خوبه ، فقط اسکور دیفالتت خیلی بالاست برای رقابت بایستی کمش کنیم. اسکور اورت هم با فرکانس ها نمی خونه ، کمی ضعیف عمل کرده . با همون ولتاژ یک خورده کور و مموری رو بیار پایین ببین اسکور بهتر نمی شه !!!

ممنون پوریا جان

اخه هر کاری کردم پایینتر نیومد اول که 6159 بهم داد. بعد ور رفتن توی کنترل پنل انویدیا همه تنضیمات رو چسبوندم تا اخر که این امتیاز رو بهم داد.اگه بخام پایینتر بیاد باید فرکانس هارو کلا بیارم پایین.

با کور 950 امتیازم از این حدود 100 تا پایینتر بود ولی با 970 خیلی بهتر شد.مموری رو کم نکردم ولی امشب حتما تست میکنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون.اخه رم مناسبی ندارم رم هام باس 1333 هست که برندشو نگم بهتره :( دیگه هرچی پول بودو نبود دادم روی بقیه قطعات تا بعد عید ببینیم خدا چی میخاد

پاورم هم برام محدودیت ایجاد میکنه واسه همین فعلا اور cpu رو بیخیال شدم.

رم خیلی مهم نیست . سری K خیلی راحت اور میشه. فقط کافیه ضریب Multiplier رو بالا ببری. مطمئنن اگه حد اقل تا 4GHz سی پی یو رو اور کنی تاثیر خوبی میذاره. حرف پوریا جان هم درسته . همیشه کلاک بالاتر مساوی امتیاز بالاتر نیست. بعضی چیپ ها از یه جایی بالاتر کاراییشون پایین میاد و ممکنه با کلاک و ولتاژ پایینتر امتیاز بهتری بگیری.

لینک به دیدگاه

رم خیلی مهم نیست . سری K خیلی راحت اور میشه. فقط کافیه ضریب Multiplier رو بالا ببری. مطمئنن اگه حد اقل تا 4GHz سی پی یو رو اور کنی تاثیر خوبی میذاره. حرف پوریا جان هم درسته . همیشه کلاک بالاتر مساوی امتیاز بالاتر نیست. بعضی چیپ ها از یه جایی بالاتر کاراییشون پایین میاد و ممکنه با کلاک و ولتاژ پایینتر امتیاز بهتری بگیری.

چشم امشب میرم سراغ cpu اگه پاورم جواب بده که خیلی خوبه ولی 685 واسه این سیستم خیلی ضعیفه.

لینک به دیدگاه

این هم پاسخ برگزار کنند مسابقه که درخواست داده بودید :

این مسابقه بیشتر از اینکه جنبه ی اورکلاک و توییک داشته باشد ، جنبه هوش و استفاده از راه حل های مختلف را دارد !

ببینید دوستان اگر من بالاترین gpu score را مد نظر میزاشتم ، رقابت بین 4-5 تا کارت محدود میشد و مسلما 560Ti هم شانسش کم بود !

به خاطر این ln2 را بستیم که رقابت منحصر به اورکلاکر های اکستریم نباشه و همه بتونند رقابت کنند !

در جواب دوستان : بله شما میتونید پایین ترین gpu score که از زمان ناپلئون بناپارت گرفته شده را بگیرید ولی باید هنر این را داشته باشید که با اورکلاک هر چه بیشتر سعی کنید فاصله بازه کارتتون را بیشتر کنید !

در مورد درصد گیری هم نگران نباشید ، من ریاضیم خوبه !

در ضمن نتایجتون را در قالب یک پست (هم اولیه و هم ثانویه ) در فروم سخت افزار بزارید (یا به صورت لینک ولید یا به صورت شات )

با تشکر علیرضا !

ویرایش شده توسط arsn
لینک به دیدگاه

راستش اتفاقا موقعیت خوبیه ! فکرش را بکن شما برنده بشی ، اونوقت کل عید شارژ هستی و خستگی خونه تکونی از تن آدم میره ! البته من اینجوریم ! ولی من که برنده بشو نیستم ! :(

:excl: ولید گرفتن : اگر نسخه 3dmark11 شما unregister باشه و کرک نکنی ، درنهایت تست ها اگر اینترنت روشن باشه به صفحه ولید منتقل میشی ! خیلی تمیز ! خیلی خوشگل !

دوستدار بچه های لیون ! علیرضا ! :wub:

این تستی که نت وصل باشه بش که دیگه حرفه یی نیست :p ;) . یه محدودیت هایی هم داره فکر کنم آاقی علیزاده. من تست نکردم کرک نشده رو ولی نسخه های قبلی 3dmark این طوری بود که تست اضافه بر بنچ مارک هم گرفته می شد ! که در امتیار بنچ تاثیری نداره! می دونید چقدر وقت و انرژی می پره :huh:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این هم پاسخ برگزار کنند مسابقه که درخواست داده بودید :

این مسابقه بیشتر از اینکه جنبه ی اورکلاک و توییک داشته باشد ، جنبه هوش و استفاده از راه حل های مختلف را دارد !

ببینید دوستان اگر من بالاترین gpu score را مد نظر میزاشتم ، رقابت بین 4-5 تا کارت محدود میشد و مسلما 560Ti هم شانسش کم بود !

به خاطر این ln2 را بستیم که رقابت منحصر به اورکلاکر های اکستریم نباشه و همه بتونند رقابت کنند !

در جواب دوستان : بله شما میتونید پایین ترین gpu score که از زمان ناپلئون بناپارت گرفته شده را بگیرید ولی باید هنر این را داشته باشید که با اورکلاک هر چه بیشتر سعی کنید فاصله بازه کارتتون را بیشتر کنید !

در مورد درصد گیری هم نگران نباشید ، من ریاضیم خوبه !

در ضمن نتایجتون را در قالب یک پست (هم اولیه و هم ثانویه ) در فروم سخت افزار بزارید (یا به صورت لینک ولید یا به صورت شات )

با تشکر علیرضا !

آقا دون کلاک گرافیک ممنوع هست دیگه؟!

همینطور اورکلاک و یا دون کلاک پردازنده باید به صورتی باشه که تو کمترین اسکور وبیشترین اسکور فرکانس پردازنده یکی باشه !؟درسته

لینک به دیدگاه

دوستانی که از لیون شرکت می کنند و توی این تاپیک با هم تبادل نظر می کنیم ، اگر توی این مسابقه اول بشند یک جایزه کوچیک هم پیش ما دارند. @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان نظرتون راجع به این چیه؟ به اندازه کافی کم هست؟

http://3dmark.com/3dm11/2893961;jsessionid=65w3w6yxtkx0xk79brwas2p7

61039610710729240804.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راستی تاریخش به این خاطر درست نیست که clear CMOS زدم و فراموش کردم تاریخ و ساعت رو تنظیم کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این تستی که نت وصل باشه بش که دیگه حرفه یی نیست :p ;) . یه محدودیت هایی هم داره فکر کنم آاقی علیزاده. من تست نکردم کرک نشده رو ولی نسخه های قبلی 3dmark این طوری بود که تست اضافه بر بنچ مارک هم گرفته می شد ! که در امتیار بنچ تاثیری نداره! می دونید چقدر وقت و انرژی می پره :huh:

سعید جان نسخه 1.0.3 جدیدا اومده که کرکش هم هست و هم میشه آنلاین امتیاز رو دید و هم آفلاین تو خود برنامه. میشه فقط هم تست های مربوط به Graphics Score رو تیک زد تا انجام بده. من دارم استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به به/

بهمن خوبی ؟ آقا چی دادی به خورد این گرافیکت که اسکور نزده بهت ؟ :D :excl:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جون داری رو میکنیا..... ;) یه چندتا پست هم برات فرستادم چک کن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی مخلصم دوستان. فقط یه مشکلی هست که پوریا جان گفت و الان فهمیدم. مثل این که این سریالی که وارد کردم تا برنامه Advanced بشه ماله شخصی به نام rezax2x بوده. به همین دلیل تو سایت به اون اسم ثبت شده .... -_-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس از نسخه تریل باید استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

این نسخه ی ابتداییش هست.

درسته که ورژن 1.0.3 دیگه نمی شه از کد ریجستری دیگران استفاده کرد آره ؟ باید کرک شه!

درایور جدیده خیلی کارایی رو زیاد می کنه !!

post-6175-0-38863200-1330891701_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به به/

بهمن خوبی ؟ آقا چی دادی به خورد این گرافیکت که اسکور نزده بهت ؟ :D :excl:

قربانت عطا جان تو خوبی؟ کم پیدایی. یه تست بزن منتظریم ;) مسمومش کردم rolling%20on%20the%20floor.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ترکوندی بهمن جان :

6300 درصد یا بهتر بگیم 63 برابر.

من پردازنده ام باهام راه نمیاد.

لینک به دیدگاه

:clapping: آفرین بچه ها ادامه بدید . عالیه :big bug:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...