رفتن به مطلب

خریدار لپ تاپ تا حدود 300 نهایت 350 تومان

Recommended Posts

سلام

یه لپ تاپ می خوام تا حدود همون قیمتی که گفتم.

فقط برای آفیس، پخش فیلم و اینترنت

ترجیحا خروجی VGA یا HDMI یا هر خروجی دیگه ای که بشه باهاش به تلویزیون (Samsung LED 40" D5000) وصلش کنم داشته باشه .

باتری سالم باشه در حد امکان.

گارانتی مهم نیست.

اگر بخت یار بود 7 هم بشه روش نصب کرد ورژن بیسیک هم باشه مهم نیست فقط 7 باشه نشد هم مهم نیست ایکس پی هم کار رو راه می ندازه .

ظاهرش ای سالم باشه کمباین از روش ترجیا رد نشده باشه - پراید مجازه !

اگر مودم دیال آپ داشت چه بهتر نداشت مهم نیست.

بلوتوس خیلی مهم نیست اگه وای فای داشته باشه که خیلی خوب میشه اگه نه هم نداشته دیگه، کاریش نمی شه کرد .

در کل اولویت با فیلم و آفیس هست.

از همگی ممنون

لینک به دیدگاه

سلام الان با اين وضعيت بازار فکر نکنم که بتوني لپتاب پيدا کني بيشتر دنبال نت بوک باش.

لینک به دیدگاه

با 350 فكر نكنم اصلاً چيزى پيدا بشه، حتى نت بوك هم 450+/- هستش.

لینک به دیدگاه

می دونم، ولی به من گفتن بیشتر از این قیمت مقدور نیست - منم چیز خاصی نمی خوام حتی یه لپ تاپ 4-5 سال پیشم باشه کارمو راه میندازه

لینک به دیدگاه

سلام من يه نوت بوك HP CAMPING C710TU دارم !

CPU : CELERON 1.7

HDD : FUJITSU 80

RAM : 512

VGA : INTEL 64 UP TO 128

واي فاي داره بدون مشكل هم كار ميكنه !‌

گارانتي نداره !‌ باطريش خرابه ! DVD RW سالمه ! خروجي VGA داره !‌ LAN و اينجور چيزا هم داره !‌ ويندوز سون هم ميشه روش ريخت ولي كند ميشه با سون ! ولي با XP خيلي هم عالي كار ميكنه !‌

فقط هارش بدسكتور داره كه اونم هيچ مشكلي رو كاركردش نذاشته ! فقط موقع ويندوز ريختن بعضي وقتا بازي در مياره ! قيمت هارده دست دوش رو هم گرفتم 40 تومنه ‌! البته اگر بخواي عوضش كني !

قيمت خوده دستگاه هم من با يه موس و يه كول پد كولرمستر L1 ميدم 220.000 !‌ خواستي در خدمتيم !‌

فقط من اين دستگارو اگه بخواي حضوري تحويل ميدم كه حرفي هم بعدا نباشه !

اينم لينك دستگاه :

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&product=3540082

لینک به دیدگاه

سلام

منم يه لپ تاپ دارم با اين مشخصات

acer travelmate 2413nlc

Celeron M 370 1.5 GHz -

مانيتور 15"

ram1 gb ddr2

hdd 80

dial up + lan

و..

افيس 2007 و بازي ماست وانتد و عصر يخبندان 3 و چند تا ازين بازياي سبك و ويندوز سون رو روش نصب كردم و راحت اجرا كرد اما ويندوز ايكس پيش خيلي بهتر جواب ميده

باتريش خرابه

و ظاهرش هم در حد همون چيزيه كه ميخواي

و كاربريش برا اون چيزايي كه گفتي كاملا مناسبه چون خودمم بيشتر همين كارارو ازش ميكشم

همدانم و اگه كسيو اينجا دارين ميتونه بياد تست كنه و حضوري تحويل بگيره

قيمت هم 280

لینک به دیدگاه

acer travelmate 2413nlc يه مقدار كمتر هم خواستي ميتونم بدم باتريشم 40 تومنه كه اگه خواستين خودم براتون ميگيرم خروجي vga و كلا اون مشخصاتي كه شما ميخواين رو داره

قيمت اخرمم با باتري 300 بدون باتري 255

اين 5 تومن اختلاف قيمتش هم به خاطر اينه كه باتريشو از تهران بايد برام پست كنن

لینک به دیدگاه

acer travelmate 2413nlc يه مقدار كمتر هم خواستي ميتونم بدم باتريشم 40 تومنه كه اگه خواستين خودم براتون ميگيرم خروجي vga و كلا اون مشخصاتي كه شما ميخواين رو داره

قيمت اخرمم با باتري 300 بدون باتري 255

اين 5 تومن اختلاف قيمتش هم به خاطر اينه كه باتريشو از تهران بايد برام پست كنن

سلام دوست عزیز

ممنون اگه یه عکسم بزاری ازش ممنون می شم واسه خودم نیست واسه دوستمه اگه خواست معالمه می کنیم. فقط یه چیزی با این سی پی یوش مشکلی نداری کند نیست یکم ؟

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

ممنون اگه یه عکسم بزاری ازش ممنون می شم واسه خودم نیست واسه دوستمه اگه خواست معالمه می کنیم. فقط یه چیزی با این سی پی یوش مشکلی نداری کند نیست یکم ؟

چشم عكس هم ميذارم

سي پي يوش هم اول كه خودم خربدم فك ميكردم خيلي كند باشه اما اصلا بهش تمياد تا حالا تديدم جايي هنگ يا گير كنه و اگه ميتونستين حضوري امتحان كنين ميفهميدين چطوريه

الانم چون سيستم زير دستمه و كارام باش انجام ميدم تايپيك فروش براش نذاشتم كه احتمالاتا هفته ديگه بذارم

اگه كاملا خواهاني با هم يكم كنار ميايم چون ميخام دستاپ بگيرم استفاده كنم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...