رفتن به مطلب

مشکل عجیب "رایـتر " بعد از ارتقای رم و مادربورد !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بعد از تعویض مادربورد و ارتقای رم! "mb:p8z68-v / ram: vengence-2000" سیستم کلا با رایتر "ساتا" مشکل پیدا کرده :

تحت ویندوز به خوبی انواع و اقسام دیسک های DVD , cd رو میخونه اما موقع رایت بعد از چند ثانیه دیسک و میسوزونه!

ستاپ ویندوز "چند دیسک مختلف و تست کردم" هم موقع نصب کار نمیکنه .. قسمت مربوط به کپی فایل ها میاد بعد وسطاش فریز میشه و گیر میکنه و خطای ورودی I/O میده!

نکته *

1_ رایتر رو روی سیستم های دیگه تست کردم کاملا سالم هست .

2_ پورت های ساتای مادربورد و با وصل کردن هارد تست کردم کاملا سالم هست.

3_ کابل رو هم روی سیستم دیگه تست کردم سالم هست.

4_هارد هم تست کردم کاملا سالم هست.

5_یک رایتر جدید م خریدم تست کردم اون هم همین اتفاق براش افتاد!

توی ویندوز وقتی با برنامه NeroSpeed test سعی میکنم رایتر و تست کنم . این پیغام ظاهر میشه :

[00:08:27] Starting Transfer Rate Test

[00:09:23] Error! - LOGICAL UNIT COMMUNICATION CRC ERROR (ULTRA-DMA/32) (040803)

wol_error.gif This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 663x543.

58704728406685756156.jpg

ویرایش شده توسط online
لینک به دیدگاه

از نرم اقزار دیگه ای مثل Ashampoo یا Clone استفاده کردی چون یه موقعه هایی نرو چیت می زنه B)

لینک به دیدگاه

سلام

من چند تا سایت نگاه کردم. اکثر افرادی که با این مشکل برخورد کردند ، اشکال از کابل ها و رایترشون بود که با توجه به تست شما ، این موارد منتفی هست.

در یکی سایت های خارجی به این مورد اشاره شده بود که این مشکل می تونه از تنظیمات IDE/SATA باشه که باعث میشه در یک لحظه ارتباط data transfer قطع میشه. به نظرم شما یک بار بایوس رو ریست کن یا update کن ببین اتفاق مثبتی میفته.

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

طبق نظر دوستان اگر همه چی رو اپدیت کردی نشد ( مثل بایوس ، فرمویر رایتر ، خود درایور ویندوز ...)

دو سه کار پشنهاد شده توسایت های دیگه :

1-

- Switch off computer.

- Unplug the SATA cable from the motherboard.

- Boot up computer.

- Switch off computer.

- Plug the SATA cable back in to the motherboard.

- Boot up computer.

2-

برید به بایوس دنبال همچین چیزی بگردید:

IDE DMA ACCESS [ENABLED]

که طبق مثال فعالش کنید اگر نیست.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام...

در راستای تکمیل فرمایشات دوستان عزیز، لازم دیدم متذکر شم که در سیستم های سندی بریج یک رفرنس کلاک 100 مگاهرتزی وجود داره که کلاک تمام قطعات سیستم ( از PCI-E تا SATA) بر اساس اون تعیین میشه. به همین جهت پیشنهاد میکنم به بایوس مادربورد رفته و در انجا اگر رفرنس کلاک بیش از 100 مگاهرتز هست اونرو رو روی 100 تنظیم کنید. بعضی دیوایس های ساتا بیش از حد حساس هستند و ممکن است مشکلاتی از این دست رو ایجاد کند. لازم به توضیح است بنده نیز همین مادربورد شما رو دارم و مشاهده کرده ام که در صورت روشن بودن سوییچ TPU مادربورد به طور خودکار رفرنس کلاک رو روی 103 تنظیم میکنه.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام...

در راستای تکمیل فرمایشات دوستان عزیز، لازم دیدم متذکر شم که در سیستم های سندی بریج یک رفرنس کلاک 100 مگاهرتزی وجود داره که کلاک تمام قطعات سیستم ( از PCI-E تا SATA) بر اساس اون تعیین میشه. به همین جهت پیشنهاد میکنم به بایوس مادربورد رفته و در انجا اگر رفرنس کلاک بیش از 100 مگاهرتز هست اونرو رو روی 100 تنظیم کنید. بعضی دیوایس های ساتا بیش از حد حساس هستند و ممکن است مشکلاتی از این دست رو ایجاد کند. لازم به توضیح است بنده نیز همین مادربورد شما رو دارم و مشاهده کرده ام که در صورت روشن بودن سوییچ TPU مادربورد به طور خودکار رفرنس کلاک رو روی 103 تنظیم میکنه.

موفق و موید باشید.

از همکاری شما در بحث تشکر می کنم . از ادبیاتتون هم لذت بردم .

لینک به دیدگاه

تنظیمات ساتا رو روی AHCI قرار دادم ... بعدش یک بار و فقط همون یک بار یکی از رایتر ها فقط 39 درصد سالم رایت کرد و بعد از چند دقیقه پیغام SCSI status 0 رو میده!

" اون 39 درصدی که رایت میکنه قابل استفاده بود " فایل ویدئو "

تصویر ارور جدید رو که بعد سوئیچاز IDE به AHCI , حالا توی برنامه neroSpeedtest باهاش درگیرم پیوست کردم.

مرسی از توجهتون.

77262232802468298830.jpg

ویرایش شده توسط online
لینک به دیدگاه

تا جایی که من اطلاع دارم AHCI فقط برای استفاده از SSD کاربرد داره.

شما به مواردی رو هم که کاربر ها mousey و vscoder بررسی کردید یا نه. :-? نتیجه اون تست ها چی بود؟

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V/#download

تو لینک بالا ، درایور های sata هم وجود داره . یک بار خواندم ولی به باگ خاصی اشاره نکرده بود . ایده ندارم که مشکل رو بر طرف میکنه یا نه ولی به هر حال نصبشون این درایورها بی منفعت نیست فقط به توضیحاتش دقت کنید.

post-7143-0-16737700-1330866942_thumb.jpg

post-7143-71714_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

تمامی پیشنهاد ها رو بررسی کردم .

بعد از اینکه فیکس مربوط به AHCI رو از مایکروسافت دانلود و نصب کردم ، IDE رو به AHCI توی بایوس تغییر داده بودم . DMA 5 برای هارد تبدیل شده بود به DMA 6 ولی برای رایتر ها همون DMA 5 باقی مونده بود .

آخرین درایور ها رو دانلود و نصب کردم .

هنوز مشکل پابرجاست . ..

لینک به دیدگاه

تنها راه حلی که به ذهن خلاقم میرسه اینه که مادربورد رو از سیستم جدا کنید ، ببرید بدین به نمایندگی بگید مشکل اینه! یا عوض میکنن یا مشکلو حل میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...