رفتن به مطلب
  • 0

تجربه خرید از نمایندگی سامسونگ کد 605 و سوال درباره سامانه همتا

x460
 اشتراک گذاری

سوال

سلام
من دیروز یه گوشی از نمایندگی سامسونگ کد 605 به آدرس شهرک غرب بلوار فرحزادی - مجتمع میلاد نور - طبقه همکف پلاک 11 خریدم.
این نمایندگی رو از سایت سامسونگ پیدا کرده بودم:
www.samsung.com

متاسفانه قبل از باز کردن پلمپ دورش، IMEI رو تو سایت همتا چک نکردم.
الان که چک کردم نوشته:

نقل قول

تکمیل فرایند

شناسه دستگاه (IMEI) جزء شناسه های قانونی ثبت شده است.

مشخصات دستگاه:
    برند:
    Samsung
    مدل:
    Galaxy A50s

وارد کننده:
    ستاره سهیل پارسا

لیست شناسه دستگاه (IMEI):
    دو IMEI دستگاه نوشته شده.

این دستگاه قبلا با یک سیم‌کارت روشن شده است

گارانتی کننده:
    ستاره سهيل پارسا

شروع گارانتی (18 ماه): 1399/02/04

توجه: پیش از خرید با شماره گیری #06#* از انطباق شناسه دستگاه با شناسه درج شده بر روی جعبه اطمینان حاصل نمایید
    کلیک کنید تا بازشود...

الان این بخش که نوشته "این دستگاه قبلا با یک سیم‌کارت روشن شده است" یعنی قبل فروش به من از گوشی استفاده شده؟
چون وقتی روشنش کرد اون ویزارد اولش نیومد که مثلا زبان گوشی رو انتخاب کنیم و سایر بخش ها. منم خیلی جدی نگرفتم.

دوستانی که گوشیشون تو همتا ثبت شده ممنون می شم اگه بفرمایید این جمله تو پنل شما هم هست یا خیر.
در صورتی که قبلا استفاده شده باشه الان می تونم گوشی رو مرجوع کنم؟

چون متاسفانه چند تا چیز دیگه هم خریدم. از جمله یه رم microsd که گفت ما فقطu3 داریم و U1 نداریم و رم 32 گیگ رو بهم داد 150 تومن. دیشب رسیدم خونه دیدم رم U1 به من داده که قیمتش تو دیجیکالا 110 تومن هستش.
همچنین گلسی که زده روی LCD دورش یه کادر سیاه داره که بخشی از صفحه نمایش رو گرفته.
در مورد رم و گلس که امروز می خوام برم هر دو رو عوض کنه. یا مابه التفاوت قیمت رم رو بهم پس بده.
اما همین موارد باعث شده شک کنم که اصلا گوشی تعمیری یا دست دوم بهم فروخته باشه.
متاسفانه من فکر می کردم چون نمایندگیه نیاز نیست زیاد دقت کنم. قبل از این طرح رجیستری بارها از طبقه ششم علاءالدین گوشی خریدم که سال ها کار کرد و مشکلی هم نداشت. قیمتش هم نسبت به طبقه اول و سایر فروشگاه ها عالی بود. اما الان به اشتباه به نمایندگی بودن فروشگاه اعتماد کردم و فروشنده هم از این اعتماد سوء استفاده کرده.

ویرایش شده توسط x460
لینک به دیدگاه

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

برادر عزیز سامسونگ و الجی و... هیچ کدوم از برندای برتر جهان در ایران نمایندگی ندارن بخاطر تحریمات ایالات متحده جرات ندارن 

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، x460 گفته است :

الان این بخش که نوشته "این دستگاه قبلا با یک سیم‌کارت روشن شده است" یعنی قبل فروش به من از گوشی استفاده شده؟

دوست من دستگاه مشکلی نداره توی شرکت  سیم کارت انداختن و رجیسترش کردن و دوباره پک کردنش 

همچنین گلسی که زده روی LCD دورش یه کادر سیاه داره که بخشی از صفحه نمایش رو گرفته.

مدل گلسشه مشکلی نداره 

اما همین موارد باعث شده شک کنم که اصلا گوشی تعمیری یا دست دوم بهم فروخته باشه.

دستگاه نو هست گارانتی از 4 اردیبهشت شروع شده ! 

پ.ن: بازار موبایل ایران بعد از رجیستری دیگه حال خوبی به خودش ندید و این وسط هم فروشنده هم مصرف کننده هیچ سودی نمیبرن به حدی که الان دوستان عمده فروش نهایتا روی هر دستگاه 50-80 تومان سود میکنن و سود اصلی رو دولت این وسط میبره 
پیشنهاد من به دوستان اینه که اصلا سمت نمایندگی ها و حتی خود علاءالدین  و چهارسو نرید ! بهترین راه خرید از وارد کننده هستش 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...