رفتن به مطلب

سوال درباره سازگاری رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و وقت بخیر.

یه سوال داشتم.مادربرد من z390 a-pro msi هستش. یه رم برای این مادر برد خریدم ADATA 8 gig . مدل این رم توی سایت msi نوشته شده که توسط مادر برد پشتیبانی میشه. ولی پشتیبانی از این رم رو فقط برای CPU های i5و i7 و بالاتر نوشته. و توی پشتیبانی از رم های i3 این رم با این کد وجود نداره که متاسفانه CPU من i3 9100 هستش .باس رم با cpu سازگاره.تنها مشکل مدلشه.مدل های دیگه از رم های ADATAرو برای i3 ها پیشنهاد داده.میخواستم بدونم امکان سازگاری این رم با مشخصات من وجود داره که بسته بندی رم رو باز کنم؟

مدل رم : AD4U240038G17-B

ممنون میشم جواب بدید

ویرایش شده توسط kasrakh
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، kasrakh گفته است :

سلام و وقت بخیر.

یه سوال داشتم.مادربرد من z390 a-pro msi هستش. یه رم برای این مادر برد خریدم ADATA 8 gig . مدل این رم توی سایت msi نوشته شده که توسط مادر برد پشتیبانی میشه. ولی پشتیبانی از این رم رو فقط برای CPU های i5و i7 و بالاتر نوشته. و توی پشتیبانی از رم های i3 این رم با این کد وجود نداره که متاسفانه CPU من i3 9100 هستش .باس رم با cpu سازگاره.تنها مشکل مدلشه.مدل های دیگه از رم های ADATAرو برای i3 ها پیشنهاد داده.میخواستم بدونم امکان سازگاری این رم با مشخصات من وجود داره که بسته بندی رم رو باز کنم؟

مدل رم : AD4U240038G17-B

ممنون میشم جواب بدید

من الان حدود ۲۰ ساله سیستم می‌خرم و اسمبل میکنم و پیشنهاد میدم و ...

تا حالا اون لیست رو نگاه نکردم! مشخصات رم اگه با سیستم شما سازگاری داره ، با خیال راحت استفاده کنید.

درضمن کی بهتون پیشنهاد داده z390 رو با i3 و‌۸ گیگ رم استفاده کنید!؟ 

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، babak1388 گفته است :

من الان حدود ۲۰ ساله سیستم می‌خرم و اسمبل میکنم و پیشنهاد میدم و ...

تا حالا اون لیست رو نگاه نکردم! مشخصات رم اگه با سیستم شما سازگاری داره ، با خیال راحت استفاده کنید.

درضمن کی بهتون پیشنهاد داده z390 رو با i3 و‌۸ گیگ رم استفاده کنید!؟ 

با مشخصات مادربرد سازگاری داره.فقط مشکل اینجاس که اون مدل رم رو برای i5 و i7 و i9 قید کرده ولی برای i3 نه . گفته باید با i5 یا i7 یا i9 استفاده بشه. من از بیشتر سازگار نبودن چیپست و کلاس رم با cpu نگرانم.مگر نه باس رم مشکلی نداره و ۲۴۰۰ عه. 20200429_000732.thumb.jpg.d8eb5ec69af8cca8337aebcb508cb081.jpg

والله کسی پیشنهاد نداد😅 

لینک به دیدگاه

شما ی b360 میگرفتی با i5 9400f خیلی بهتره اگه رم فرکانس ۳۲۰۰ تا ۴۰۰۰ میخوای بخری خب ی z370 میبردی منطقی نیست i3 یا z390

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، kasrakh گفته است :

با مشخصات مادربرد سازگاری داره.فقط مشکل اینجاس که اون مدل رم رو برای i5 و i7 و i9 قید کرده ولی برای i3 نه . گفته باید با i5 یا i7 یا i9 استفاده بشه. من از بیشتر سازگار نبودن چیپست و کلاس رم با cpu نگرانم.مگر نه باس رم مشکلی نداره و ۲۴۰۰ عه. 20200429_000732.thumb.jpg.d8eb5ec69af8cca8337aebcb508cb081.jpg

والله کسی پیشنهاد نداد😅 

من‌ خودم از 9100f استفاده میکنم.

و رمم تو لیست i3 ها نبود و تو لیست i5 و ... هست!

خلاصه من هیچ دلیلی نمیبینم که ساپورت نکنه...

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mmdreza.his گفته است :

شما ی b360 میگرفتی با i5 9400f خیلی بهتره اگه رم فرکانس ۳۲۰۰ تا ۴۰۰۰ میخوای بخری خب ی z370 میبردی منطقی نیست i3 یا z390

شما درس میگی. اونطوری هزینه کردن منطقی تره. ولی بیشتر من به فکر مادربرد خوب بودم. سری B و H نکه بد باشن ولی تقریبا معمولین. سری b رو قبلا داشتم زیاد راضی نبودم. کار منم زیاد به قول معروف به cpu intensive نیست😅. ولی به هر حال ممنون. حرفتون منطقیه

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، babak1388 گفته است :

من‌ خودم از 9100f استفاده میکنم.

و رمم تو لیست i3 ها نبود و تو لیست i5 و ... هست!

خلاصه من هیچ دلیلی نمیبینم که ساپورت نکنه...

بله خیلی ممنون.امروز امتحان کردم.مشکلی نداشت. فقط تو boot اولش گفت لازمه memory رو اوپتیمایز کنه که با cpu بخونه. مشکلیم نداشت😊👌👍

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...