رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک سیستم (فوری)

rajabi
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به تمامی اساتید محترم مخصوصاً mr pc عزیز که شنیدم تبحر خاصی در اورکلاک داره:

من سیستم زیر را میخواستم خفن اورکلاک کنم ولی سواد آن را ندارم میشه کمکم کنید؟

البته مقاله دوستمون را در زمینه اورکلاک خوندم و یه چیزایی دستگیرم شد ولی در مورد مادربرد خودم برای اورکلاک آپشن های زیادی داره و آدم را گیج میکنه البته گزینه های اورکلاک اتوماتیک آن هم بد نیستند ولی خیلی محدودند و بعضی ها هم جواب نمی دهند مثلاً وقتی که همه آپشن ها روی AUTO باشند موقعی که فراکانس رم را میخواهی دستی زیاد کنی یکی از گزینه های آن 1200MHZ است که در توضیحات آن گفته در صورت انتخاب این حالت FSB و CPU MULTIPLAYER به صورت AUTO تنظیم می شود ولی وقتی اینکار را میکنی دیگه سیستم بالا نمی یاد البته فکر کنم نیاز به بالا بردن ولتاژها است ولی نمیدانم کدام ولتاژ در یک کلام به کمک و تجربه شما شدیداً نیاز دارم.

CPU: Q9450 + Cooler Tuniq Tower 120

MAIN: RAMPAGE FORMULA

RAM: CORSAIR 4GB 1066 DOMINATOR

VGA: HIS HD4870

POWER: GREEN GP1230B

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز آیا واقعا نیازه که شما قطعاتتون رو اورکلاک کنید قصد دخالت تو کار شما رو ندارم ولی شما این همه هزینه کردید و قطعات روز بازار رو گرفتید چه نیازی به اورکلاک دارید مگه کارهای فضایی میکنید حیفه این سیستم نیست مگه در برابر کارهایی که شما با سیستم انجام میدید کم آورده؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به جرات میشه گفت کاری نیست که این سیستم نتونه انجام بده ...

چه الآن چه برای سالیان سال ! :دی

آای حسینی یادم بود گفته بودن یه چیزایی راجع به اورکلاک که ما بی سواد ها بتونیم یه کارهایی کنیم ... خبری نشد ؟

لینک به دیدگاه

خوب چيزي كه گفته طبيعيه.چون فركانس رم و fsb در واقع هر دو از سرعت خود مادر برد مشتق ميشوند.توضيح اينكه در مادر برد هاي جديد سرعت رم نسبتي از سرعت fsb ميباشد.اين نسبت قابل تنظيم است.مثلا سرعت مادر برد شما 400 مگا هرتز است.بنا بر اين fsb 1600 mhz خواهد بود.حالا فرض كنيم شما از حافظه هاي ddr2 1066 استفاده ميكنيد.پس كنتلر حافظه بايد سرعت مادر برد را در 2.66 ضرب كند.در اينجا نسبت fsb به حافظه 4 به 2.66 خواهد بود.يا 2 به 1.33.در مورد رم كه شما ميخواهيد اون رو با فركانس 1200 راه اندازي كنيد خوب به احتمال قوي اين رمها تحمل چنين فركانسي رو ندارند چرا كه به گفته شما ddr2 1066 هستند.اين مشكا با افزايش ولتاژ هم حل نخواهد شد.چون فاصله اين دو فركانس بسيار زياد است.شما رم رو مرحله به مرحله اوور كنيد تا حد اكثر فركانسي رو كه ميتونه تحمل كنه بدست بياريد.اين كار ساده است.شما تنظيمات رو در حالت نرمال بگذاريد و fsb رو 5 مگا هرتز به 5 مگاهرتز زياد كنيد.تا جايي كه ديگه سيستم بوت نشه.بعد multiplyer پردازنده رو يك پله كم كنيد.اگر باز هم سيستم بوت نشد ولتاژ رم رو يك درجه بالا ببريد.البته منطقي تر اينه كه نسبت fsb به رم رو هم كم كنيد كه با اين كار ميتونيد fsb رو بيشتر اور كنيد

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام

دوستان بالاخره به کمک شما و دوست عزیزم در فروم شرکت CORSAIR که واقعاً سنگ تموم گذاشت و پله پله گفت که چکار بکنم سیستمم را اورکلاک کردم.

اول از همه نیتجه Score 3DMARK06 را قبل از اورکلاک میزارم تا تفاوت بهتر مشخص بشه

attachment.php?attachmentid=1278&stc=1&d=1221686436

اینم نتایج اورکلاک سیستمم البته فعلاً من هیچ نیازی به اورکلاک کردن آن ندارم و اینکار بیشتر فقط برای تست عملکرد آن در موارد خیلی خاص و آینده بود.

attachment.php?attachmentid=1284&stc=1&d=1221688553

attachment.php?attachmentid=1285&stc=1&d=1221688654

در ضمن دمای کارت گرافیک هم با توجه به اورکلاک کردن Core Clock تا 790 و Memory Clock تا 1100 با ثابت کردن دور فن اورجینال آن بر روی 50% در هنگام اجرای 3DMARK06 حداکثر به 70 درجه رسید.

تنظیمات 3DMARK06 هم همگی بر روی Default بود، تنها نکته ای که برایم سوال بود این بود که چرا مطابق نتایج زیر Prime95 نتوانست چهار هسته CPU را فول لود کند و اینکه بعد از تغریباً 30 دقیقه نرم افزار Prime95 به خودی خود بسته میشود.

attachment.php?attachmentid=1286&stc=1&d=1221688743

attachment.php?attachmentid=1287&stc=1&d=1221688770

تنظیمات بایوس هم به شرح زیر بود.

Ai Overclock Tuner = Manual

CPU Ratio Control = Manual

- Ratio CMOS Setting = 8.0

FSB Frequency = 450

FSB Strap to North Bridge = 333

PCI-E Frequency= 100

DRAM Frequency= DDR2 1081

DRAM Command Rate = 2N

DRAM Timing Control= Manual

CAS# Latency = 5

RAS# to CAS# Delay = 5

RAS# Precharge = 5

RAS# ActivateTime = 15

DRAM Static Read Control= Enabled

CPU Voltage = 1.35v

CPU PLL Voltage = 1.50v

North Bridge Voltage = 1.31v

DRAM Voltage = 2.1v

FSB Termination Voltage = 1.26

South Bridge Voltage = 1.050V

Loadline Calibration = Enabled

CPU GTL Reference = 67%

NB GTL Voltage Reference: 63%

North Bridge GTL Reference = Auto

DDR2 Channel A REF Voltage = DDR2-REFF

DDR2 Channel B REF Voltage = DDR2-REFF

DDR2 Controller REF Voltage = DDR2-REFF

SB 1.5V Voltage = 1.5

نظرات و پیشنهادات مفیدتان را با کمال میل پذیرا هستم.

با تشکر

3DMARK06 N_thumb.jpg

ALL_thumb.jpg

3DMARK06_thumb.jpg

CPU Usage_thumb.jpg

Ver Prime95_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...