رفتن به مطلب

تبلت ویندوزی تکلست

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود؛

مدل teclast tbook 16 pro

storage: 64 gig

Ram: 4 gig

cpu: atom z8300

screen: 11.6" Full HD IPS بدون مشکل

بدنه ی تبلت فلزی هست و تقریبا تمیز هست. 2 تا خط نازک و چند تا نقطه که از نزدیک مشخصه. یه تو رفتگی خیلی کوچک روی لبه داره که از اول بود و البته به راحتی مشخص نیست.

کیبورد پلاستیکی هست 2 تا یو اس بی 2 میخوره، کلید های خوبی داره و البته خط و خش داره به دلیل مقاومت کمتر نسبت به فلز.همچنین یک طرف لولاش باز شده فکر میکنم مساله سفت کردن پیچ باشه با این حال من تعمیرگاه نبردم و نمیدونم امکان سفت شدن داره یا نه.

تبلت به صورت اوریجینال دوال بوت با اندروید بوده ولی من اندروید نیاز نداشتم و برای حافظه بیشتر اشتباه کردم و اندروید رو پاک کردم. دستور العمل برای نصب مجدد ایمیجش تو سایتش هست ولی کمی پیچیده بود و من حوصله نداشتم و نهایتا هم نتونستم. ولی مشکل مهمش اینه که العان تو محیط ویندور درایور وای فای کار نمیکنه و هر چقدر باهاش ور رفتم نشد احتمالا به خاطر نبودن اندرویده یا هرچی. درایور نصب میشه ولی start نمیشه. اگه درستش کردید که عالی. اگه نه باید با دانگل یو اس بی وای فای وصل بشید یا با کابل و از موبایل ... به هر حال یه تبدیل میکرو به یو اس بی کامل میدم که وقتی کیبورد همراهتون نیست بتونید دانگل وایفای رو بهش وصل کنید.

باتری مشکل دار شده فکر کنم به این صورت که بعضی مواقع درست کار میکنه و بعضی مواقع با وجود شارژ کامل بعد از روشن شدن یهو خالی میکنه ولی بیشتر چک میکنم خبر میدم چطوره

آداپتور شارژر نداره یعنی کلا تو جعبه لحاظ نشده برای این مدل و فقط دو تا کابل یکی DC و یکی میکرو یو اس بی برای شارژ همراهش هست. کلا همه قطعاتش هست.

نو محصولات در این رده حدود 4500 هست.

پایه 1800 ارسال با خریدار

فوری 2400 ارسال رایگان

گام 30

اتمام 48 ساعت پس از آخرین پیشنهاد (مهم: ممکنه اگه بخوام موعد پایان مزایده رو به بامداد همان روز تغییر بدم که در این صورت حتما قبل از 6 عصر خبر میدم)

یه کابل Micro HDMI to HDMI هم هست مال برند فقید سونی اریکسون و با کیفیت بسیار خوب به طول 1 متر و به قیمت 20 هزار تومن استفاده نشد و نو هست.

WP_20200426_14_04_16_Rich.jpg

WP_20200426_14_04_33_Rich.jpg

WP_20200501_13_07_29_Pro.jpg

WP_20200426_14_05_48_Pro.jpg

WP_20200426_09_21_19_Rich.jpg

WP_20200426_09_21_44_Rich.jpg

ویرایش شده توسط mdy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...