رفتن به مطلب

کار نکردن ابزار های ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من ی لپتاپ msi gf 53 thin 9sc  خریداری کردم ویندوز نصب میکنم از ماکروسافت دانلود کردم بعد از نصب درایور و یکم کار باهاش سرویس های مثل سرچ کار استارت و ستینگ و تغییرات تم و رزولشن اجرا میکنم حالت لودینگ گیر میکنه و تصویر زمینه هم عوض میکنم سیاه میشه.  ویندوز هم کرک شده چند بار هم ویندوز عوض کردم مشکل همینه

image.thumb.png.2844c4551118490a65789edca9dfe7ad.pngimage.thumb.png.e2313ffc7a5fe89b178fe60b69a2ffc7.png

لینک به دیدگاه

درود

شاید از هارددیسک باشد. برنامه ی hdtune را بنصبید و از برگه ی health عکس بگذارید.

لینک به دیدگاه

هارددیسک ظاهرا مشکلی ندارد. برای احتیاط از برگه ی error scan هارد را اسکن کنید،اگر همه ی خانه ها سبزند هارد سالم است و احتمالا منبع نصب ویندوز مشکل دارد. با ابزار creation tool دیسک نصب ویندوز را به شکل iso دانلود کنید و آن را با فلش به دیسک بوت ویندوز تبدیل کنید و با آن از نو ویندوز بنصبید.اگر مطمئن اید که منبع ویندوزتان سالم است،،یک بار بدون فعال سازی استفاده کنید ببینید ایراد رفع می شود.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...