رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتخاب کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

ممنونم

شما کلا 1 Gb این کارت رو وارد نمی کنید ؟

آخه از نظر من تفاوت کارایی 4870 1گیگ با 280gtx اونقدر نیست که ارزش 200 تومان اختلاف قیمت رو داشته باشه

شما فقط برندhis وارد می کنید ؟ His هم 1 گیگ 4870 رو بیرون داده

باز هم ممنونم

درود

حق با شماست از نظر قیمتی ولی گزینه های دیگه هم هستش . در کل فعلا قصد وارد کردن 1گیگ 4870 رو نداریم

لینک به دیدگاه

• ارسال 118
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

4870 512 رو موجود دارید ؟ قیمتش چقدر هست ؟

ممنون از وقتی که برای پاسخگویی قرار می دید

لینک به دیدگاه

4870 512 رو موجود دارید ؟ قیمتش چقدر هست ؟

ممنون از وقتی که برای پاسخگویی قرار می دید

دوست گلم 4870 های موجود در بازار بین 350 تا 370 تومان هستند و اگر برندی بالاتر از این بده ارزش خرید نداره . و اینرو هم میگم اکثر بردنها در این رده از نظر کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارن . و به نظر من هر چیزی بخرید میتونه براتون کار کنه و همون کیفیت رو بده البته به خدمات پس فروشش هم توجه کنید .

لینک به دیدگاه

کاملا درسته

آقای حسینی من به Cooling حساس هستم برای همین برند HIS یا sapphire رو می خوام بگیرم چون هر دو از برندهای خوب هستند و یکی از دوستانم که 4850 IceQ4 از برند HIS رو خریده بسیار راضی هست

شما شیراز هم ارسال می کنید ؟

امیدوارم بتونم از شما خرید کنم چون می بینم که اطلاعات اشتباه به مشتری نمی دید و این صداقت از همه چیز مهم تر هست

لینک به دیدگاه

کاملا درسته

آقای حسینی من به Cooling حساس هستم برای همین برند HIS یا sapphire رو می خوام بگیرم چون هر دو از برندهای خوب هستند و یکی از دوستانم که 4850 IceQ4 از برند HIS رو خریده بسیار راضی هست

امیدوارم بتونم از شما خرید کنم چون می بینم که اطلاعات اشتباه به مشتری نمی دید و این صداقت از همه چیز مهم تر هست

با سلام

دوست عزیز ولی فکر میکنم تمامی برندهای 4870 های بازار کولینگشون یکی باشه و فرقی نداشته باشند فقط تو برندشون با هم فرق داشته باشند.

لینک به دیدگاه

کاملا درسته

درود

نظر لطفتونه عزیز .

شیراز هم ارسال میکنیم . البته mr pc خان اهل شیراز هستند و اگر خواستید میتونیم از طریق ایشان انجام وظیفه کنیم .

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز ولی فکر میکنم تمامی برندهای 4870 های بازار کولینگشون یکی باشه و فرقی نداشته باشند فقط تو برندشون با هم فرق داشته باشند.

نه دوست من همه Cooling ها یکی نیست مثلا برند Sapphire جدید مدلی از 4870 با نام 4870 Toxic بیرون داده با Cooling جدید و بسیار عالی که زیر فشار دماش از 60 درجه بیشتر نمیشه

برند His هم فکر می کنم با کولینگ جدید به نام Turbo داده بیرون { این رو مطمئن نیستم }

لینک به دیدگاه

درود

نظر لطفتونه عزیز .

شیراز هم ارسال میکنیم . البته mr pc خان اهل شیراز هستند و اگر خواستید میتونیم از طریق ایشان انجام وظیفه کنیم .

ممنونم به این صورت که خیلی راحت تر هست

قیمتش رو می فرمایید ؟

لینک به دیدگاه

نه دوست من همه Cooling ها یکی نیست مثلا برند Sapphire جدید مدلی از 4870 با نام 4870 Toxic بیرون داده با Cooling جدید و بسیار عالی که زیر فشار دماش از 60 درجه بیشتر نمیشه

برند His هم فکر می کنم با کولینگ جدید به نام Turbo داده بیرون { این رو مطمئن نیستم }

با سلام

دوست عزیز داخل بازار ما هستش 4870 با کولینگ مناسب ؟؟؟ من که ندیدم همشون یکی بودن حالا شاید هم اومده ما بی خبریم .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

ممنونم به این صورت که خیلی راحت تر هست

قیمتش رو می فرمایید ؟

درود

دوست عزیز قیمتش رو میتونید در لینک زیر مشاهده کنید

http://www.lioncomputer.ir/index.php?product_id=191

contents639.jpg

temp.gif

لینک به دیدگاه

دوستان این چیزی که شبیه چراغ قوه اس توی جعبه IceQ4 4850 چی هست دقیقا ؟!

دوست من اون چراغ قوه چند کارست .

1 - چراغ قوه

2 - پیچ گوشتی که داره چهارتا سر پیچ گوشتی هستش که قابل تعویضه . همین

نارحات نباش دوست من تا فردا این به دستتون میرسه و کاملا متوجه مسئله میشید .

مبارکتون باشه .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان .میشه یکی در مورد Cross Fire برام توضیح بده.راستی چرا اختلاف قیمت کارت گرافیک 1gigبا کارت گرافیک 512

geforce 8500 xfx حدودا کمتر از 20000 تومانه آیا اون که 1gig هستش تقلبیه؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان عزیز اگر ممکن من و در خرید کارت gf8500gt یا gf8600gt اکستروم یا کارت گرافیک خوب تا رنج 120 تومان

راهنمایی کنید ممنون می شم. راستی مادربوردم هم p5q.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوستان عزیز اگر ممکن من و در خرید کارت gf8500gt یا gf8600gt اکستروم یا کارت گرافیک خوب تا رنج 120 تومان

درود

دوست من الان دیگه بعضی از مدلهای 8000 پیشنهاد نمیشه :

میتونید با کمی هزینه بیشتر تا 140 تومان 9600GSo 384MB بخرید و یا کمی بیشتر حدودا 160 تومان 9600GT 512MB بخرید و اگر میخواید کمتر هزینه کنید روی همون 100 تومان میتویند 9500GT بخرید .

البته شاید چند وقت دیگه یه سری از کارتهای ATI وارد ایران بشه که توی این رنج قیمت ارزش خرید داشته باشه ولی فعلا اینها رو میشه پیشنهاد داد البته نظر سایر دوستان هم مهمه

لینک به دیدگاه

با سلام

سلام عرض می کنم خدمت شما دوست عزیز :::

شما می تونی از برند GAINWARD استفاده کنی! 1: کاراییت چی هست ؟

موفق و موید باشید

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

برند Gainward سری 9000 ش تو بازار هست می تونید بگیرید همین 9600 512 مگشو !!! عالیه! به قولی جناب حسینی دیگه سری 8000 پیشنهاد نمی شه ! مخصوصآ دیروز یه مطلبی در یه مجله ای خوندم که از کد هسته ی G86 و G84 استفاده نشود و از خریده آن کلآ پرهیز کنید گفت به خاطره خرابی هایی که داد !!!

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان میشه نظرتون را در مورد کارت گرافیک asus 8500gt/1GB بگید .ممنون

درود

دوست من اول شما باید مشخص کنید که کارت گرافیک رو برای چه کاری میخواید تا دوستان بهتون کمک کنن که این کارت خوبه یا نه .

ولی در کل توی این رنج قیمت کارت بهتر و جدیدتر هم میتونید خریداری کنید.

لینک به دیدگاه

برای کار خاصی نمیخوام برای خونه که شامل گیم هم میشه

دوست من برای گیم کارت بهتری باید بردارید که بتونه گیمهای نسبتا متوسط رو به خوبی براتون انجام بده این کارت ایسوس رو نمیودنم چنده ولی در حال حاضر 3650 Ddr3 موجود نیست ولی اگر موجود بود انتخاب خوبی بود ولی الان میتونید 9500gt ببرید .

لینک به دیدگاه

سلام دوستان میشه نظرتون را در مورد کارت گرافیک الایت 8500gt/512GB بگید .ممنون]

لینک به دیدگاه

شما قیمت کارت گرافیک 8800 gt الایت رو دارید؟

درود

دوست من برای قیمت به تاپیک زیر مراجعه کنید :

http://lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=142&page=109

سلام دوستان میشه نظرتون را در مورد کارت گرافیک الایت 8500gt/512GB بگید .ممنون

کارت جالبی نیست ولی توی رنج قیمتی خودش بد نیست .

لینک به دیدگاه

فقط عزیزم من تو این رده میگم هر چی میگیری بگیر فقط Ddr3 باشه!!!! تو این رده!

موفق و موید باشی

رضا مقدم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...