رفتن به مطلب

درایو کارت شبکه AR9271 یا همون tp-link tl-wn722n 150mbps برای mac catalina

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دنبال درایو کارت شبکه AR9271 یا همون tp-link tl-wn722n 150mbps ورژن 1 برای mac catalina هستم

چندتا از سایت های خارجی گیرم اومد ولی کار نمیکنه نمیدونم چرا 

ویرایش شده توسط hadi soleimanzadeh
لینک به دیدگاه

۷۲۲ رو نمیدونم ولی من مدل ۷۲۵ دارم با اینکه ورژن ۱ هست ولی با درایور ۷۲۵ کاتالینا بدون مشکل داره کار می کنه.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

۷۲۲ رو نمیدونم ولی من مدل ۷۲۵ دارم با اینکه ورژن ۱ هست ولی با درایور ۷۲۵ کاتالینا بدون مشکل داره کار می کنه.

شما فایل install رو نصب کردید ؟

یا کار خاص و تنظیمات خاصی هم انجام داد؟

بی زحمت مراحل نصب رو توضیح بدید ممنون

لینک به دیدگاه

این قطعه چون صرفا اکسترنال هست نصب شدنش به این بستگی داره که درایور مک از طرف سازنده براش در نظر گرفته شده باشه (دقیقا برای نسخه او اس مورد نظر).و اگه درایور داشته باشه هیچ کانفیگ اضافی نمی خواد.من هم فقط فایل pkg مناسب رو از سایت tplink دانلود کردم و راحت نصبش کردم.حالا اگه سیستم اصلی اپل نباشه و هکینتاش باشه شما قبلش باید usb سیستمتون رو فیکس کرده باشین که تو نسخه های اخیر او اس ایکس کاملا اینکار ضروری هست.برای اینکار هم ابزاری به نام hackintool هست که پیشنهاد می کنم دانلود کنید وارد تب usb که شدید پورت های اکتیوتون رو می زنه که اگه کانفیگتون درست نباشه تعداد پورت های نمایش داده درست نیست (معمولا زیادتره از تعداد واقعی).من یه اسکرین شات براتون گرفتم ازش اون علامت i پایین رو که بزنین راهنمایی کرده چجوری اینکار رو انجام بدین.

image.thumb.png.14da7573b53b845cba90e2ecb9cb75b0.png

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

این قطعه چون صرفا اکسترنال هست نصب شدنش به این بستگی داره که درایور مک از طرف سازنده براش در نظر گرفته شده باشه (دقیقا برای نسخه او اس مورد نظر).و اگه درایور داشته باشه هیچ کانفیگ اضافی نمی خواد.من هم فقط فایل pkg مناسب رو از سایت tplink دانلود کردم و راحت نصبش کردم.حالا اگه سیستم اصلی اپل نباشه و هکینتاش باشه شما قبلش باید usb سیستمتون رو فیکس کرده باشین که تو نسخه های اخیر او اس ایکس کاملا اینکار ضروری هست.برای اینکار هم ابزاری به نام hackintool هست که پیشنهاد می کنم دانلود کنید وارد تب usb که شدید پورت های اکتیوتون رو می زنه که اگه کانفیگتون درست نباشه تعداد پورت های نمایش داده درست نیست (معمولا زیادتره از تعداد واقعی).من یه اسکرین شات براتون گرفتم ازش اون علامت i پایین رو که بزنین راهنمایی کرده چجوری اینکار رو انجام بدین.

image.thumb.png.14da7573b53b845cba90e2ecb9cb75b0.png

من این نرم افزار رو چند روزه از سایت خود این برنامه دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم نمیدونم چرا کار نمیکنه و هیچی نمیاد بالا

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، hadi soleimanzadeh گفته است :

من این نرم افزار رو چند روزه از سایت خود این برنامه دانلود کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم نمیدونم چرا کار نمیکنه و هیچی نمیاد بالا

کانفیگ سیستمتون شاید درست نیست شما با کلاور بوت می کنین یا اوپن کور؟

چون به احتمال زیاد کلاور هست بوت لودرتون پیشنهاد می کنم از طریق این لینکی که دادم اوپن کور رو امتحان کنید documentation خیلی خوبی برای دسکتاپ داره نیاز هم نیست دوباره نصب کنید سیستم عامل رو یه نکته ی خوبی هم که داره سرعت بوت بسیار بالاتر و فرآیند بوت هم بسیار به حالت Native نزدیک تره.

opencore desktop

ویرایش شده توسط veteranomid
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

کانفیگ سیستمتون شاید درست نیست شما با کلاور بوت می کنین یا اوپن کور؟

چون به احتمال زیاد کلاور هست بوت لودرتون پیشنهاد می کنم از طریق این لینکی که دادم اوپن کور رو امتحان کنید documentation خیلی خوبی برای دسکتاپ داره نیاز هم نیست دوباره نصب کنید سیستم عامل رو یه نکته ی خوبی هم که داره سرعت بوت بسیار بالاتر و فرآیند بوت هم بسیار به حالت Native نزدیک تره.

opencore desktop

من از این لینک دانلود کردم نمیدونم

https://www.hackintoshzone.com/files/file/1090-niresh-catalina/

الان تو لینکی که دادین باید دستوراتی که گفته رو انجام بدم یا فایل دانلودی داره؟

لینک به دیدگاه

الان دیدمش با توجه به اسکرین شاتی که گذاشته از کلاور استفاده می کنه.اما یه جور اینستالر ساده شده هست که برای نصب او اس اوکی هست ولی واسه کانفیگ کردنش باید درایو efi تون رو mount کنید و تنظیماتی که برای clover در نظر گرفته رو متناسب با سیستم خودتون انجام بدین چون با توجه به اینکه می گین باگ هست و اون hackintool نصب نمیشه مشخصه که باید تنظیمات درست رو انجام بدین.اون لینکی که دادم ولی کلا یک متد جدید بوت لودر به نام open core هست که از بسیاری از جهات به clover برتری داره و تنها نکته ی منفیش این هست که چون تازه هست هنوز کانفیگ یه سری سیستم ها براش سخته مثلا لپتاپها ولی اون guide ای که فرستادم برای دسکتاپ خیلی مفصل هست و می تونه کمکتون کنه البته من خودم هنوز سویچ نکردم به اوپن کور چون فعلا نیازی نیست بهش وقتش ندارم اما چون شما اولین تجربتون هست به نظرم بد نیست با اون شروع کنید.

لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

الان دیدمش با توجه به اسکرین شاتی که گذاشته از کلاور استفاده می کنه.اما یه جور اینستالر ساده شده هست که برای نصب او اس اوکی هست ولی واسه کانفیگ کردنش باید درایو efi تون رو mount کنید و تنظیماتی که برای clover در نظر گرفته رو متناسب با سیستم خودتون انجام بدین چون با توجه به اینکه می گین باگ هست و اون hackintool نصب نمیشه مشخصه که باید تنظیمات درست رو انجام بدین.اون لینکی که دادم ولی کلا یک متد جدید بوت لودر به نام open core هست که از بسیاری از جهات به clover برتری داره و تنها نکته ی منفیش این هست که چون تازه هست هنوز کانفیگ یه سری سیستم ها براش سخته مثلا لپتاپها ولی اون guide ای که فرستادم برای دسکتاپ خیلی مفصل هست و می تونه کمکتون کنه البته من خودم هنوز سویچ نکردم به اوپن کور چون فعلا نیازی نیست بهش وقتش ندارم اما چون شما اولین تجربتون هست به نظرم بد نیست با اون شروع کنید.

من تنها مشکلم دقیقا همینی که شما میگید هستش یعنی اینکه من چه جوری درایو های بایوس رو گیر اوردم بعدش چه جوری با سیستم عاملی که دانلود کردم تو یک فلش بوتیبلش کنم

سعنس از حالت دانلود فایل ها تا نسب سیستم عامل برام نامفهموه

یه حالت گنگی بی حدواندازه ای بهم دست داده

لینک به دیدگاه

این لینک نحوه ی دسترسی به درایو efi رو میده داخلش بشید بعدش وارد پوشه clover بشید.داخل این پوشه تمام تنظیمات بوت لودر شما یعنی clover bootloader هست که با توجه به اون ایسنتالری که ازش استفاده کردین از یک سری تنظیمات جنریک استفاده شده که همه بتونن باهاش نصب کنن.اما مرحله اصلی مرحله post install هست که درون باید فایل های acpi سیستمتون رو پچ کنین بعدش config.plist تون رو با توجه به سخت افزار و ورژن osx مورد نظر تنظیم کنید و پچ های متناسب مثلا برای کارت صدا یا یو اس بی ها اینجا زده میشن.بعدش باید kext های متناسب با سیستمتون داخل فولدر other توی فولدر kext قرار بگیره و از طریق config.plist باید آپشن inject kext فعال باشه که درایور ها از این پوشه لود بشن.این چارچوب کلی کاری هست باید انجام بدین.توضیح دقیق تر متناسب با خر سخت افزار فرق می کنه و منم روی ۳ نوع سخت افزار مختلف تا حالا تست کردم که توی دو مورد به stability صد درصدی رسیدم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...