رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد فن و RGB

Recommended Posts

سلام دوستان  ، من تصمیم گرفتم کیسمو با Cooler master mb 500 عوض کنم حالا برام چند تا سوال پیش اومده ...

تصویر مادربردمو گذاشتم . خود کیس 3 تا فن RGB داره خودمم میخوام 2 تا 3 تا فن دیگه بهش اضافه کنم . حالا برام سوال پیش اومده که به اون یک کانکتور 12 ولت که مادربورد داره چند تا فن رو میتونم وصل کنم و بقیشو چیکار کنم ...

همچنین خود فن هارو چجوری وصل کنم به مادربورد با توجه به اینکه کلا 3 تا درگاه SYS FAN هست روی مادربرد .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

Untitled.jpg

لینک به دیدگاه

سلام.

شما میتونید تبدیل 2 به 1 بگیرید و 6 تا فن مستقیم به مادربرد وصل کنید و کاملا کنترل فن هارو داشته باشید.

مثل این تبدیل

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Mu3tang گفته است :

سلام.

شما میتونید تبدیل 2 به 1 بگیرید و 6 تا فن مستقیم به مادربرد وصل کنید و کاملا کنترل فن هارو داشته باشید.

مثل این تبدیل

این‌به یه کانکتور وصل شه مشکلی پیش ‌نمیاد؟

و اینکه برای rgb راه حلی دارید؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، arshiixx گفته است :

این‌به یه کانکتور وصل شه مشکلی پیش ‌نمیاد؟

و اینکه برای rgb راه حلی دارید؟

نه مشکلی نداره.

همین تبدیل یک به دو برای RGB هم هست. مثل این و یا این .

اگه فن گرین بگیرید تو جعبه خودش تبدیل آرجی بی یک به دو داره ، فن های کولرمستر هم فکر کنم تبدیل یک به دو (y) داره.

که همه تبدیلهای ار جی بی رو مستقیم وصل میکنید به هدر آر جی بی مادربرد . ( پایین سمت چپ مادربردتون )

اگه پک فن  سه تایی  کولرمستر بگیرید مثل این یا این تو خودش کنترلر RGB داره ( برای کسایی که مادربردشون هدر آر جی بی نداره) ، هم تبدیل 4 پین برای کنترل سرعت فن .

ویرایش شده توسط Mu3tang
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...