رفتن به مطلب

(در صورت امکان تست کنید) UNIGINE Heaven Version 3.0

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

دوستان گلم،ممنونم از وقتی که گذاشتید.

در مورد کارت 5670 باید بگم ، این کارت چون نسبت به phenum ii 560 گلوگاه ایجاد نمیکنه، نتیجه تغییری نکرده. من یه لحظه حواسم پرت شد فکر کردم جناب momo000000 از کارت 6950 استفاده میکنن. به همین خاطر ازشون خواهش کردم که این زحمت رو بکشن.ایشون هم با خوشرویی این کار ور انجام دادن. از این بابت ازشون تشکر میکنم. اگه رو 6950 این کار رو تکرار کنیم، نتیجه عوض میشه.

این تست نشان دهنده قدرت سیستم نیست ، حتی نشان دهنده تمام قدرت کارت گرافیک هم نیست. این برنامه نوعی تست هست برای سنجش قابلیت تسلیشن با فاکتور بالا و .. برای کارتهای مختلف. مثلا کارتهای سری 5XXX از AMD تو این قسمت خوب عمل نمیکنن. مثلا کارت 6870 رو اگه با 5870 مقایسه کنیم، 6870 تو این تست از 5870 بهتر عمل میکنه. اما آیا 5870 از 6870 ضعیفتره؟ تو این تست و بازیهایی که از این قابلیت استفاده میکنن بله. اما در سایر تست ها اینطور نیست.

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه

با سلام

در جواب شما باید عرض کنم

داشتم تو یکی از انجمن های خارجی قسمت مربوط به عکس کیسهای افراد انجمن شون رو نگاه میکردم دیدم اکثراً (بیشتر از 65% شون) همشون که عکس گزاشتن 2 تا گرافیک تو کیس هست

این یکی رو هم خوشم اومد سیو کردمش

49955761134892282421.jpg

اینا میکانیکی یاشون چقدر با کلاسن :lol: . میکانیکی کجا بود بابا .......

چه خبره اونجا . سیم از تو دیوار کردن قشنگ . من موندم هنوز اینا چجوری تهویه این اس ال آی رو تامین میکنند . ما که یه کارت داریم دماش به 80 میرسه اینم با این فضای کیس و تهویه .حالا اینا چه جوری 3 تا چفت هم گذاشتن اون وقت تست به این خفنیم میگیرن ؟؟؟بماند که فضای تو عکس بازه . اونایی که تو کیس میزارن چیکار میکنن؟؟؟

لینک به دیدگاه

من با درایور مختلف تست کردم اولی 290.53 بود ودومی 295.73.تو اولی مینیمم فریم بیشتره,جالبه!

unigine_20120311_0823.html

[[unigine_20120311_1509.html

post-9289-0-75625800-1331468729_thumb.jpg

post-9289-0-09215600-1331469153_thumb.jpg

ویرایش شد

ویرایش شده توسط arashmolii
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من با درایور مختلف تست کردم اولی از چپ 290.53 بود ودومی 295.73.تو اولی مینیمم فریم بیشتره,جالبه!

من هرچی نگاه میکردم متوجه نمیشدم. دیگه به چشمام داشتم شک میکردم.

اما الان درست شد.

کلا نتیجه تست دوم بهتره. چون مهم میانگین هست. امنتیاز هم بر اساس اون داده شده. حالا همین تست دوم رو از روی یه صحنه سبک شروع کن ببین مینیمم فریمت بهتره میشه؟

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه

:lol: شرمنده جناب dg_aghamajid

صحنه سبک یعنی چی؟من که از هر صحنه ای که گزینه بنچمارک میزنم خودش برمیگرده از صحنه اول شروع میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بزار یه بار کل فضاها بالا بیاد و اون گوشه شما میتونی فریم لحظه ای رو ببینی. بعد از این یه دور کامل همه فضاها رو دیدی ، وایسا تا در مکانی که بیشترین فریم لحظه ای رو داره برسه و همونجا بنچمارک رو شروع کن. درسته از اول شروع میکنه اما ظاهرا مینیمم فریم بهتری بدست میاد.

دوستان نتایج تست هایی که تا حالا گرفتید رو در پست شماره 3 همین تاپیک گذاشتم، مقایسه خوبی هست.

لینک به دیدگاه

بزار یه بار کل فضاها بالا بیاد و اون گوشه شما میتونی فریم لحظه ای رو ببینی. بعد از این یه دور کامل همه فضاها رو دیدی ، وایسا تا در مکانی که بیشترین فریم لحظه ای رو داره برسه و همونجا بنچمارک رو شروع کن. درسته از اول شروع میکنه اما ظاهرا مینیمم فریم بهتری بدست میاد.

دوستان نتایج تست هایی که تا حالا گرفتید رو در پست شماره 3 همین تاپیک گذاشتم، مقایسه خوبی هست.

داداش راست گفتی ها فرق کرد :)

unigine_20120311_1624.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اینم تستی که من گرفتم/

البته مانیتورم حرف نداره / پشت سرش حرف نزنین :wub: :D

==========================================

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان رکورد شکوندی مثل همیشه :D :blink:

بزن به تخته عجب سیستم داری! نسبت مشخصات سیستم به مانیتورت هم مثل اینه که رو شاسی ژیان، موتور مورسیالگو(لامبورگینی) ببندیم. Oh%20Go%20On.gifrolling%20on%20the%20floor.gif

پشت سر نگفتماrolling%20on%20the%20floor.gif

با مانیتور دیگه نمیتونی تست بگیری؟ فول اچ دیtalk%20to%20the%20land.gif

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خواهش میکنم / تشویقم نکنین :wub: :D =))

دلم نمیاد به مانیتور پول بدم/ ولی دنبالش هستم این 17 اینچ ال جی خودم رو بدم یکی بردارم/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا میخوام W2261VP رو بگیرم / ماله ال جی هستش

لینک به دیدگاه

آقا میخوام W2261VP رو بگیرم / ماله ال جی هستش

پول بابت این نده عطا جان . از رده خارجه ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

نکته ای رو که اکثر دوستان باید بهش دقت کنند اینه که اینطور برنامه ها به مقدار زیادی روی کارت گرافیک متمرکز شده اند و نه سایر سخت افزار.همونطور که میبینید یکی از دوستان با تغییر ورژن گرافیکی تونست نتیجه ی بهتری بگیره ولی دوست دیگه با قفل کردن هسته ها نتیجه ی متفاوتی نگرفت!

تنها تفاوت ها زمانی مشخص میشه که شما از نسلی به نسل دیگه یا از پلتفورمی به پلتفورم دیگه منتل بشید.مثلا کسانی که پردازنده E8400 دارند(یه زمانی برای خودش بهترین پردازنده برای گیم بود)از نسل 775 به نسل 1155 مثلا i5 2320 منتقل بشن تفاوت کارایی محسوس هست(مقایسه : رنج قیمتی تقریبا یکسان در خود سایت اینتل).

یا اینکه از پلتفورم فنوم دو ها به سندی بریج اینتل ارتقا پیدا کنند.اینو در حالی میگم که کم کردن فرکانس پردازنده از 3.6GHz به 1GHz و یا قفل کردن سه هسته از 4 هسته پردازنده تفاوتی نزدیک به صفر رو نشون میده.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس مانیتور چی بگیرم/ زیاد نمیخوام پول مانیتور بدم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

بچه ها من یه تست از لپ تاپ جدیدم گرفتم که توی این پست http://lioncomputer....160#entry122937

یه گزارش هست ازش و اینم نتایج تست با نسخه v2.1 - که روی ویندوز اورجینالش بودش

با گرافیک Intel® HD Graphics

با گرافیک NVIDIA GeForce GT 635M

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...