رفتن به مطلب

کارت گرافیکerror code 43

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود به اعضای انجمن من یه سیستم جم کردم با مشخصات

cpu:ryzen 3 1200

vga: msi rx570 gaming x

ram: 8G ddr4 2400  g.skill

matherbord: a320 m-k 

سیستم بالا میاد و روان کار میکنه اما هر کاری میکنم گرافیک رون نمیشناسه ویندوز زدم درایور از درایور پک از ویندوز از همه جا اما نمیشناسه پرسیدم از چن نفر گفتن کارت گرافیک با مادربرد سازگار نیست اما یکی توی یوتیوب ای همین سیستم من فقط رم و سی پیو فرق میکرد رو اسمبل کرد که سازنده گرافیکش ایسوس بود

لطفا کمک کنید ممنون

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Hoseein گفته است :

سلام و درود به اعضای انجمن من یه سیستم جم کردم با مشخصات

cpu:ryzen 3 1200

vga: msi rx570 gaming x

ram: 8G ddr4 2400  g.skill

matherbord: a320 m-k 

سیستم بالا میاد و روان کار میکنه اما هر کاری میکنم گرافیک رون نمیشناسه ویندوز زدم درایور از درایور پک از ویندوز از همه جا اما نمیشناسه پرسیدم از چن نفر گفتن کارت گرافیک با مادربرد سازگار نیست اما یکی توی یوتیوب ای همین سیستم من فقط رم و سی پیو فرق میکرد رو اسمبل کرد که سازنده گرافیکش ایسوس بود

لطفا کمک کنید ممنون

يعني چه يعني درايورش نصب نمي شه؟ 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

يعني چه يعني درايورش نصب نمي شه؟ 

چرا نصب میشه اما نمیشناسه بازم بیرون نشون دادم گفت کارت ماین شده اما بدون نیز بال میاد فن ها هم به راحتی کار میکنن نمیدونم مشکل از چیه

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Hoseein گفته است :

چرا نصب میشه اما نمیشناسه بازم بیرون نشون دادم گفت کارت ماین شده اما بدون نیز بال میاد فن ها هم به راحتی کار میکنن نمیدونم مشکل از چیه

بازي يا بنچمارك رو اجرا ميكنه؟ اگه نه يك بار از ddu استفاده كنيد , و درايور فعلي رو به كلي پاك كنيد و و آخرين نسخه را از سايت رسمي amd دانلود كنيد و نصب كنيد , اصلا اين ارور 43 رو كي بهتون ميده؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

بازي يا بنچمارك رو اجرا ميكنه؟ اگه نه يك بار از ddu استفاده كنيد , و درايور فعلي رو به كلي پاك كنيد و و آخرين نسخه را از سايت رسمي amd دانلود كنيد و نصب كنيد , اصلا اين ارور 43 رو كي بهتون ميده؟

ارور رو ویندوز بهم میده نسخه آخرم از سایت زدم بجای حذف درایوهای قدیمی ویندوز رو عوض کردم میخاستم بدونم که به ماین ربط داره چون تو بازار رضا بهم گفتن باهاش ماین شده

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Hoseein گفته است :

ارور رو ویندوز بهم میده نسخه آخرم از سایت زدم بجای حذف درایوهای قدیمی ویندوز رو عوض کردم میخاستم بدونم که به ماین ربط داره چون تو بازار رضا بهم گفتن باهاش ماین شده

من تاحالا نه ماین کردم نه کارت ماین شده استفاده کردم ولی میدونم کارت های ماین شده 24 ساعته و برای مدت زیاد تحت فشار قرار می گیرند , حالا مشکل شما صرفا یک پیام اررو 43 هست یا جدی تر از این حرفاست؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

من تاحالا نه ماین کردم نه کارت ماین شده استفاده کردم ولی میدونم کارت های ماین شده 24 ساعته و برای مدت زیاد تحت فشار قرار می گیرند , حالا مشکل شما صرفا یک پیام اررو 43 هست یا جدی تر از این حرفاست؟

نه فقط همین اروره و نمیشناسه کامپیوتر رو در. مورد ماین هم اطلاعات زیادی دارم میدونم چی میشه منم چون پول نو نداشتم رفتم دست دو خرید سری gaming x رو هم خریدم چون به خودم میگفتم این کارتا چون گیمینگ x هست احتمال ماینش کمه اما الان خودمم فک میکنم اشتباه کردن و ماین نشده

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Hoseein گفته است :

نه فقط همین اروره و نمیشناسه کامپیوتر رو در. مورد ماین هم اطلاعات زیادی دارم میدونم چی میشه منم چون پول نو نداشتم رفتم دست دو خرید سری gaming x رو هم خریدم چون به خودم میگفتم این کارتا چون گیمینگ x هست احتمال ماینش کمه اما الان خودمم فک میکنم اشتباه کردن و ماین نشده

نمیشناسه یعنی تو device manager اسم کارت را نشون نمی ده؟

لینک به دیدگاه

عزیز اگه درگاه pciexpress مادربردتون مشکل دار باشه به هر دلیلی میتونه باعث نشناختن کارت بشه.

ترجیحا کارت رو روی سیستم دیگه تست کنین ببینین میشناسه یا خیر

لینک به دیدگاه

در در 21 اردیبهشت 1399 در 08:26، Hoseein گفته است :

کارت گرافیک با مادربرد سازگار نیست

این که کشکه

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

نمیشناسه یعنی تو device manager اسم کارت را نشون نمی ده؟

نشون میده کنارش علامت تعجبه

اما هر کاری میکنم درست نمیشه از درایور بگیر تا ویندوز

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، lordinvo1380 گفته است :

عزیز اگه درگاه pciexpress مادربردتون مشکل دار باشه به هر دلیلی میتونه باعث نشناختن کارت بشه.

ترجیحا کارت رو روی سیستم دیگه تست کنین ببینین میشناسه یا خیر

ممنونم جناب همین کیسو شنبه بردم بازار رضا بایوس رو ابدیت کرد که شاید مشکل از اون باشه بعد اومد بیرون گفت کارت میان شده ممکنه مشکلش این باشه 

برای گارانتی هم وقت گرفتم و قراره برم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، lordinvo1380 گفته است :

این که کشکه

نه مثل همین سیستم منو فقط رم و سي پیو فرق میکنه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hoseein گفته است :

نه مثل همین سیستم منو فقط رم و سي پیو فرق میکنه

داداش اگه اون علامت تعجبه بغلش هست واقعا احتمالا داره درگاه PCI مشکل داشته باشه .پیش میاد بالاخره.حتما رو سیستم دیگه تست کنین

در هم اکنون، lordinvo1380 گفته است :

داداش اگه اون علامت تعجبه بغلش هست واقعا احتمالا داره درگاه PCI مشکل داشته باشه .پیش میاد بالاخره.حتما رو سیستم دیگه تست کنین

من هم همچین مشکلی سال ها پیش داشتم مشکل از مادربرد بود امتحانش ضرر نداره تست کنید

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، lordinvo1380 گفته است :

من هم همچین مشکلی سال ها پیش داشتم مشکل از مادربرد بود امتحانش ضرر نداره تست کنید

خیلی ممنون فردا می‌برم گارانتی گرافیک رو و این بگم که مادربرد 36 ماه گارانتی ماتریس داره اگه اسلات pci-e مشکل داشته باشه درستش میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...