رفتن به مطلب

خریدار قطعات زیر فوری

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

۱_خریدار یک عدد هارد ۸ ترا کم کارکرد هستم کاملا سالم از هر جهت باشه. اگر گارانتی دار بود چه بهتر . ریفر نباشه فقط اورجینال.

بیشتر مد نظرم هارد وسترن هست

۲_ پاور ماژولار ocpt  وات گرین. ماین نشده و تمیر با تمامی کابلا و دارای کارتن باشه

۳. فلش ۲۵۶ گیگ با گارانتی مادام ولی دسته دو

لطفا قیمت همکاری بدید ممنون.

ویرایش شده توسط Atlas1370
اضافه کردن کالا که دوتا تاپیک نشه
لینک به دیدگاه

دوستان هارد ۸ ترا خریداری شد. هارد اکسترنال ۱ ترا اگر موجود هست اطلاع بدید. مابقی قطعات نیز هنوز خریدارم.

با تشکر

لینک به دیدگاه

با اجازه

دوست عزیز گارانتی فلش مادام العمر این نیست که تا اخر عمر فلشت گارانتی هست ، یعنی تا زمانی که اون مدل فلش تولید میشه گارانتی هست ، ممکنه دو یا سه سال باشه 🙂

یعنی فلشی که میخری ممکنه مال چند سال پیش باشه ولی گارانتی مادام العمر باشه ولی چون تولید نداره پس گارانتی نداره

ویرایش شده توسط mehdibkh
لینک به دیدگاه

بله دقیقا مثل رم کامپیوتر. تا زمان تولید.

مثلا فلش ۸ گیگ سیلیکون پاور داشتم حدودا ۶ سال پیش خریدم بعد از پنج سال خراب شد ولی چون دیسکانتینیو نشده بود تعویض کردن. من منظورم همون نوع فلش هست نه فلشایی که دقیقا نوشتن دوسال یا ۳ سال.

لینک به دیدگاه

دوستان پاور و هارد خریداری شده. فقط فلش و هارد اکسترنال معرفی کنید. ممنون

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • 2 هفته بعد...
در در 30 اردیبهشت 1399 در 01:26، mehdibkh گفته است :

با اجازه

دوست عزیز گارانتی فلش مادام العمر این نیست که تا اخر عمر فلشت گارانتی هست ، یعنی تا زمانی که اون مدل فلش تولید میشه گارانتی هست ، ممکنه دو یا سه سال باشه 🙂

یعنی فلشی که میخری ممکنه مال چند سال پیش باشه ولی گارانتی مادام العمر باشه ولی چون تولید نداره پس گارانتی نداره

درسته

ولی گارانتی فلش و مموری sd برند adata که گارانتی آونگ داره تا آخر عمر گارانتی داره

من یه فلش ۱۲ ساله داشتم بردم برام عوض کردن با یه هر رده جدید

لینک به دیدگاه

در در 9 تیر 1399 در 22:01، ehsanps3 گفته است :

درسته

ولی گارانتی فلش و مموری sd برند adata که گارانتی آونگ داره تا آخر عمر گارانتی داره

من یه فلش ۱۲ ساله داشتم بردم برام عوض کردن با یه هر رده جدید

👌👌👌

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...