رفتن به مطلب

راهنمای خرید سیستم مخصوص نرم افزار های سنگین برنامه نویسی

Recommended Posts

سلام. با اندروید استودیو کار میکنم که نوشته توی اطلاعاتش حداقل رم 8 میخواد و پیشنهاد داده از ssd استفاده کنیم.

یه چند تا قطعات دارم،

بودجه هم 10 تومن میخوام بدونم چیز خوب میشه جمع کرد یا نه ولی اگر سیستم خوب جمع نشه شما تا نهایت 13 میلیون در نظر بگیرید.

CPU

RAM

MAIN

SSD رو فقط 1 پارتیشن خواهم کرد و فقط برای ویندوز و نرم افزارا خواهد بود و فکر میکنم 240 یا 250 کافی باشه. (چون الان که hdd دارم کلی نرم افزار نصب کردم توی درایو C حجم کل اشغال شده 100 گیگه)

CASE  کیس از این معمولیا دارم ولی فکر نمیکنم به درد بخوره! ولی فکر کنم باید بخرم

Monitor با توجه به اینکه به فضای دید بیشتری نیاز دارم بهتره بزرگ تر باشه یا WIDE باشه! (با شاید بعدا دو مانیتوره کردم سیستم رو)

POWER

KEYBOARD

VGA رو نمیدونم لازمم میشه یا نه، ولی فکر نکنم لازمم بشه چون پردازنده ها خودشون گرافیک مجتمع دارن. (البته بعدا هم میشه کارت گرافیک خرید)

=====================================================

Speaker نمیخوام، چون دارم

HDD نمیخوام (سیگیت 2 ترا آکبند دارم)

DVD-RW هم نمیخوام چون استفاده نمیکنم (لپتاپ دارم اگر ضروری باشه از درایو نوی لپتاپ  کارم رو راه میندازم)

MOUSE نمیخوام (بی سیم دارم)

چیزی موند؟! فن یا کولر سی پی یو چی ؟!

لینک به دیدگاه

سلام، یه چند تا نکته :

رم حداقل 16 بگیرین، تا جایی که من اطلاع دارم اندروید استودیو معروفه به خوره بودن رم. بعد بخواین یه کروم یا یه مرورگر هم کنارش باز کنین دردسر هستش. حداقل 16 مدنظر داشته باشین.

فکر کنم دو تا مانیتور بگیرین براتون ارزون تر در میاد تا یه دونه wide.

اگر بودجه کم نیومد دوتا ssd بگیرین، یکی برای ویندوز و نرم افزار ها یکی برای پروژه، سرعت لودش خیلی بیشتر میشه. نیازی نیست ولی خوب باشه هم بد نیست.

لینک به دیدگاه

سلام عزیز

توصیه میکنم حتما گرافیک داشته باشید ، حتی ضعیف و رده پائین

نزارید بار پردازش تصویر از توان پردازش پردازنده کاهش بده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...