رفتن به مطلب

گرفتن انشعاب +12 ولت از پاور های نسل جدید

Recommended Posts

سلام خدمت همگی دوستان

قصد دارم که برای آداپتور rgb خودم و مصارف دیگه، مستقیم از پاور برق بگیرم و خودم رو از شر یه آداپتور غول پیکر که همیشه کنار سیستم هست خلاص کنم

خب پاور های نسل قدیم، همه پورت 4 پین molex دارن و خب دیاگرام وایرینگ مولکس خیلی ساده ست، کلا 4 تا پینه، دوتاش زمین، یکیش +5 و یکیش +12 هستن

ولی پاور های نسل جدید، کلا به sata کوچ کردن که میدونید، برق ساتا 15 پین داره |: پس خیلی نمیشه روی ساتا برای انشعاب 12 ولت جدا حساب باز کرد، مگه اینکه قید یکی از کابل های برق ساتای اصلی پاور رو بزنم، که اصلا دوست ندارم این کار رو بکنم و پاورم رو ناقص کنم، در ثانی این کار اگه غیر اصولی انجام بشه و جریان بیش از حد بکشم، ممکنه هارد هام در تامین برق دچار مشکل بشن ...

من خیلی دنبال تبدیل sata به molex گشتم، دیروز کل مرکز کامپیوتر کرج رو دنبال این تبدیل خاص بودم که چیز خاصی هم گیرم نیومد و خیلی ها اصلا نمیدونستن که همچین تبدیلی وجود داره |:

از دیجیک تونستم پیداش کنم، ولی هنوز دو دل هستم که بخرمش یا نه، دیجیک مطمئنه؟ https://digik.ir/product/تبدیل-برق-sata-به-ide/

--------------------------------------------------------------

حالا، بگذریم از این تقابل sata و مولکس ... گزینه بعدی که دارم بهش فکر میکنم، استفاده از برق pcie هست ... بالاخره یه جفت پورت از اون 6 تا، +12 و زمین هستن دیگه (فکر کنم +5 و +3.3 هم بده)

حالا، یه سرچ کردم روی اینترنت، و چندین بیان متفاوت از دیاگرام وایرینگ pcie power برام اومد |:

275824613_Screenshot(126).thumb.png.7bb09542b278aa1762005c3085feb6cf.png

اینکه حالا کدوم دیاگرام، با پاور من مطابقه، یه مولتی متر میخواد :)))))))))

حالا فکر کنیم که من، جفت سیم مورد نظرم رو پیدا کردم ... باید بیفتم دنبال یه موجودی که مادگی برق pcie باشه دیگه درسته؟

شما دوستان نظری دارید در این باره، راه اصولی تری میبینید؟ چون برق pcie، توان بالایی رو تامین میکنه، و هر مشکلی پیش بیاد در خلل سیم کشی کردنام، اصلا نه پول جایگزین کردن پاور دارم، و نه حوصله تعمیرشو

اینکه شنونده پیشنهاداتتون در باب تامین یه شاخه نهایت 50-60 واتی 12 ولت از پاور فاقد molex هستم :))))))

لینک به دیدگاه

سلام

چرا خودتو اذیت میکنی
یه تبدیل برق گرافیک بگیر 20 تومنه
یه سرش ساتاس یه سرش پین گرافیک
سمت پین رو ببر استفاده کن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...