رفتن به مطلب

اطلاع رسانی در مورد موسهای خراب SADATAودرخواست راهنمایی برای خرید موس

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز 

من هر چه سریع تر قصد دارم یک موس بخرم اما چون بودجم محدوده نمیدونم چی بگیرم بهتره 

بودجم حداکثر 400 تومن هست دنبال یک موس سبک و با کیفیت هستم بیشتر کاربری گیمینگ دارم اما خوب فعلا 5 ماهه اینترنتم قطعه نتونستم بازی انلاین کنم اگه موس معمولی ارزون قیمت هم باشه فقط کیفیت خوبی داشته باشه برام چند سال کار کنه راضیم 

--------------------------------

موس قبلیم اولین روزهای عید خراب شد از اونجایی که کرونا هم اومده بود همجا قرنطینه شده بود مجبور شدم برم کامپیوتری محلم  برای خرید موس اون موس SADATA بهم پیشنهاد داد گفت ساخت داخل کیفیت خیلی خوبی داره منم با خودم گفتم فقط نباید همش گفت حمایت از تولید داخلی باید واقعا هم حمایت کرد 

دیوانگی کردم موس SADATA  خریدم فقط میخوام بگم گور پدر حمایت از کالای داخلی وقتی که بلد نیستی چیزی درست کنی خوب درست نکن : شاید بگید چرا انقدر تند حرف میزنم چون نمیدونید چه بدبختی کشیدم تو اون اوضاع کرونایی که همه جا بسته بود کسی بیرون نمیرفت کارم شد هی رفتن به مغازه طرف و موس عوض کردن 

اولی ظرف 3 روز کلا قاطی کرد وقتی یک کلید میزدم خودش چند کلید میکرد مثلا با یک کلید یک پوشه رو باز میکرد بعضی موقع هم با یک کلید تا ده تا پوشه بعدشو هم باز میکردم حالا میخواستم بیام بیرون با یک کلید کاملا میومد بیرون وضعیت افتضاحی بود نه میشد رفت داخل یک پوشه نه میشد اومد بیرون 

وقتی روی چندتا فایل میکشیدم تا کوپیشون کنم خودش همشونو باز میکرد شما خودتون حساب کنید چقد افتضاح بود ادم دلش میخواست موس بزنه خورد کنه 

با هر بدبختی تو اون اوضاع دوباره رفتم مغازه طرف موس با یکی دیگه عوض کردم با خودم گفتم همه که خراب نیست بعضی موقعها پیش میاد یکی دو مورد خراب باشه اما خند دار اینجاست این یکی هم همین که به کامپیوتر وصل کردم دیدم موس کلید راستش قفل کرد وقتی کلید راست میگیرم اصلا حرکت نمیکنه نمیدونستم ایندفعه به مغازه دار چی بگم . هر جوور بود دوباره رفتم کامپیوتری محلم موس با یکی دیگه از اون مدل عوض کردم سومی موس هم بعد دو روز همون مشکل موس اولی پیدا کرد البته بدتر دیگه واقعا خسته شدم بازم رفتم مغازه دار باورش نمیشد میگفت مگه میشه این همه موس خراب باشن 

در کل با یکی دیگه تعویض کردم موس چهارم بعد یک هفته کلا قطع وصل میشد اینم کلا داغون اصلا نمیشد با هاش هیچاری کرد چون پشت سرهم قطع وصل میشد دیگه خودم خجالتم میومد برگردم پیش مغازه دار بگم بازم موس خرابه گفتم بیخیال انداختمش کنار از موس قدیمیم استفاده کردم البته اون 7 سالی کارکرده بود دکمش گیر کرده کلیداش خوب کار نمیکنن اما در کل تا الان برام کار کرد 

گفتم این موضوع به دیگران اطلاع بدم که دیگران هم ضرر نخورن شاید موسهاش ارزون باشن اما وقتی یک ماه هم براتون کار نکنن مثل اینه پول تو سطل اشغال دارین میرزین

--------------------------

الان از دوستان جهت خرید یک موس خوب راهنمایی میخوام که باز دردسر نکشم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...