رفتن به مطلب

Ps4/لپ تاپ؟؟؟

Maziar_Rezae
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من میخوام ی لپ تاپ بخرم ولی بیشتر که فکر میکنم میبینم اگه پلی استیشن4 بخرم بهتره چون من لپ تاپ هم اگه بخرم بازم میخوام با اون بازی کنم دیگه چه فرقی میکنه که با پلی استیشن۴ بازی کنم یا لپ تاپ؟؟

اگه لپ تاپ بخواهم بخرم ایسوس میخرم اگه پلی استیشن۴ بخرم اسلیم میخرم به نظرتون کدومو بخرم؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Maziar_Rezae گفته است :

سلام من میخوام ی لپ تاپ بخرم ولی بیشتر که فکر میکنم میبینم اگه پلی استیشن4 بخرم بهتره چون من لپ تاپ هم اگه بخرم بازم میخوام با اون بازی کنم دیگه چه فرقی میکنه که با پلی استیشن۴ بازی کنم یا لپ تاپ؟؟

اگه لپ تاپ بخواهم بخرم ایسوس میخرم اگه پلی استیشن۴ بخرم اسلیم میخرم به نظرتون کدومو بخرم؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

سلام دوست عزیز.

اگه بودجتون اندازه پی اس فوره و برای بازی میخواید پی اس فور بسیار مناسب تره. اگر هم برای بازی هم برای کار های روزمره میخواید که دیگه مشخصه. لطفا بیشتر در مورد مدل ها و بودجه توضیح بدید که کار ما راحت بشه.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Maziar_Rezae گفته است :

به نظر من الان بدترین تایم برای خرید لپ تاپ و سیستم و کنسوله ، چون نسل داره عوض میشه و هیچکس هم نمیدونه قراره چی پیش بیاد ، به نظر من یه چند ماه صبر کنید که قشنگ معلوم شه چند چندیم بعد اون موقع بین کنسول های موجود و لپ تاپ انتخاب کنید !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...