رفتن به مطلب

فروش بازی های استیم با قیمت ارزان (زمان محدود)

Recommended Posts

سلام

بنده توی حساب استیمم دور و بر 100 دلار اضافی دارم
از دوستان هر کس که مایل بودن، براشون بازی استیم خریداری می کنم

قیمت هر دلار: 15000
5 دلار = 75000 تومان

با تخفیف برای خریدار واقعی

Screenshot (1139).png

تماس:
اکانت استیم بنده: https://steamcommunity.com/id/afantasyhero/
آیدی تلگرام: fantasy_hero

* تغییر رجین پذیرفته میشه
* خرید بازی تو هر رجینی که بخواین پذیرفته میشه.

خرید بالای 30 دلار تخفیف داره

ویرایش شده توسط AFantasyHero
لینک به دیدگاه

• ارسال 57
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 11 دقیقه قبل، ftr33uc گفته است :

aziz bazi post acriptum chande region arjantin ?

سلام دوست عزیز
15500 ضرب در 9.37 دلار قیمت بازی = 140000 تومان

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ftr33uc گفته است :

chejori etminan konim

دوست عزیز توی استیم یا تلگرام به بنده پیام بدین
بنده چند تا راه ارتباطی خدمتتون میذارم.
متاسفانه زیاد توی لیون معامله نمی کنم و توی پرشین تولز هم فقط چند بار معامله کردم.
https://forum.persiantools.com/members/afantasyhero.392877/
میتونیم با هم تو پیام خصوصی با تلگرام صحبت کنیم.
اگه به نتیجه نرسیدیم از واسطه لیون استفاده کنیم.

اکانت استیم بنده: https://steamcommunity.com/id/afantasyhero/
آیدی تلگرام: fantasy_hero

لینک به دیدگاه

درود

تا جایی که میدونم بازی تو ریجن هایی که قیمت پایینتری دارن وقتی گیفت کنید برای کسی، دارای قفل منطقه ای میشه و فقط با ایپی همون کشور قابل بازیه! بهتره با ریجن امریکا فقط گیفت کنید برای دوستان

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Alien87 گفته است :

درود

تا جایی که میدونم بازی تو ریجن هایی که قیمت پایینتری دارن وقتی گیفت کنید برای کسی، دارای قفل منطقه ای میشه و فقط با ایپی همون کشور قابل بازیه! بهتره با ریجن امریکا فقط گیفت کنید برای دوستان

خیر عزیز

اون یه مدت پیش بود که بازی ها تو یه رجین خاص قفل میشدن. و همیشه قبل خرید بازی های قفل دار ذکر میشد که بازی قفل منطقه ای داره یا نه.

دیگه اکثر بازی های استیم رجین فری هستن و به هیچ وجه قفلی ندارند.

بنده خودم توی حدود ۴ سال، ۲۰۰ تا بازی از استیم به این شیوه خریداری کردم. با رجین های چین و روسیه و آرژانتین. میتونین اکانت استیم بنده رو چک کنید.
باز عزیزی هم رجین آمریکا خواستن، بروی چشم.

دوستانی که تقاضای خرید بدن، من تضمین صددرصد بهشون میدم که بازی قفل نباشه و مشکلی به وجود نیاد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام داداش

کالاف استانداردش چند میشه ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، King Cyrus گفته است :

سلام داداش

کالاف استانداردش چند میشه ؟

کدوم نسخه عزیز؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کالاف 

در 1 دقیقه قبل، AFantasyHero گفته است :

کدوم نسخه عزیز؟

همین اخریه مدرن وارفایر

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، King Cyrus گفته است :

کالاف 

همین اخریه مدرن وارفایر

متاسفانه دو بازی CoD Black Ops 4 و CoD Modern Warfare 2019 از سری CoD روی پلتفرم استیم قرار ندارن و روی پلتفرم بتل.نت هستن. (Battle.net)
بنده فقط از استیم قابلیت خرید دارم، شرمنده...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، AFantasyHero گفته است :

متاسفانه دو بازی CoD Black Ops 4 و CoD Modern Warfare 2019 از سری CoD روی پلتفرم استیم قرار ندارن و روی پلتفرم بتل.نت هستن. (Battle.net)
بنده فقط از استیم قابلیت خرید دارم، شرمنده...

اهان کلا حواسم نبود 

بازم ممنون

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، AFantasyHero گفته است :

خیر عزیز

اون یه مدت پیش بود که بازی ها تو یه رجین خاص قفل میشدن. و همیشه قبل خرید بازی های قفل دار ذکر میشد که بازی قفل منطقه ای داره یا نه.

دیگه اکثر بازی های استیم رجین فری هستن و به هیچ وجه قفلی ندارند.

بنده خودم توی حدود ۴ سال، ۲۰۰ تا بازی از استیم به این شیوه خریداری کردم. با رجین های چین و روسیه و آرژانتین. میتونین اکانت استیم بنده رو چک کنید.
باز عزیزی هم رجین آمریکا خواستن، بروی چشم.

دوستانی که تقاضای خرید بدن، من تضمین صددرصد بهشون میدم که بازی قفل نباشه و مشکلی به وجود نیاد.

درود

عزیز برای خودت بخری مشکلی نداره ولی وقتی گیفت کنی برای کسی اون نمیتونه بدون استفاده از شبکه شخصی انتقال داده اون کشور بازی کنه! همین سه ماه پیش تست کردم همینطور بود!🤔
موفق باشید

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Alien87 گفته است :

درود

عزیز برای خودت بخری مشکلی نداره ولی وقتی گیفت کنی برای کسی اون نمیتونه بدون استفاده از شبکه شخصی انتقال داده اون کشور بازی کنه! همین سه ماه پیش تست کردم همینطور بود!🤔
موفق باشید

بعضی بازی های قدیمی که از 2008 تا 2014 ریلیز شدند، این مشکل رو گاها داشتند. که اگه توی صفحه خرید استیم دقت می کردید، خود استیم بیان میکنه که فلان گیم فقط در رجین مثلا روسیه قابل بازی کردنه.
بازی های 2015 به بعد اکثرا (99 درصد) رجین فری هستش.

https://store.steampowered.com/app/359550/Tom_Clancys_Rainbow_Six_Siege/
بازی Rainbow Six Siege که سال 2015 عرضه شده روی رجین روسیه رجین لاکه! (با شبکه شخصی انتقال داده روسیه به این لینک برید و مشاهده کنید - بالای هزینه بازی یه توجه نوشته)
(خرید این بازی این بازی توی رجین های ارزون دیگه ای که رجین لاک نیست صورت میگیره و اگه دوستی این بازی رو خواست از اون رجین استفاده میشه)

https://store.steampowered.com/app/812140/Assassins_Creed_Odyssey/

بازی AC: Oddyssey که سال 2018 عرضه شده روی رجین روسیه لاک نیست. با شبکه شخصی انتقال داده روسیه به این لینک برید و همین کارو امتحان کنید.)

دوستی هم قصد خرید هر بازی رو داشته باشه، ابتدا رجین فری بودنش بررسی میشه و سپس خرید انجام میشه.

همچنین عزیز، شما هم موفق باشید! 😄 ویرایش شده توسط AFantasyHero
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AFantasyHero گفته است :

بعضی بازی های قدیمی که از 2008 تا 2014 ریلیز شدند، این مشکل رو گاها داشتند. که اگه توی صفحه خرید استیم دقت می کردید، خود استیم بیان میکنه که فلان گیم فقط در رجین مثلا روسیه قابل بازی کردنه.
بازی های 2015 به بعد اکثرا (99 درصد) رجین فری هستش.

https://store.steampowered.com/app/359550/Tom_Clancys_Rainbow_Six_Siege/
بازی Rainbow Six Siege که سال 2015 عرضه شده روی رجین روسیه رجین لاکه! (با شبکه شخصی انتقال داده روسیه به این لینک برید و مشاهده کنید - بالای هزینه بازی یه توجه نوشته)
(خرید این بازی این بازی توی رجین های ارزون دیگه ای که رجین لاک نیست صورت میگیره و اگه دوستی این بازی رو خواست از اون رجین استفاده میشه)

https://store.steampowered.com/app/812140/Assassins_Creed_Odyssey/

بازی AC: Oddyssey که سال 2018 عرضه شده روی رجین روسیه لاک نیست. با شبکه شخصی انتقال داده روسیه به این لینک برید و همین کارو امتحان کنید.)

دوستی هم قصد خرید هر بازی رو داشته باشه، ابتدا رجین فری بودنش بررسی میشه و سپس خرید انجام میشه.

همچنین عزیز، شما هم موفق باشید! 😄

درود

شما متوجه منظورم نشدی عزیز، منظورم این محدودیت نیست، خودم ریجن روسیه دارم و سه ماه پیش رد دد 2 رو برای خودم خریدم و بدون مشکل بازی میکنم ولی رد دد 2 رو من با ریجن روسیه گیفت کردم برای کسی! اون میخواست گیفتو فعال کنه براش مینوشت که نمیتونی جز ایپی روسیه بازی کنی! منظورم این محدودیته که هنوز برشنداشتن

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، Alien87 گفته است :

درود

شما متوجه منظورم نشدی عزیز، منظورم این محدودیت نیست، خودم ریجن روسیه دارم و سه ماه پیش رد دد 2 رو برای خودم خریدم و بدون مشکل بازی میکنم ولی رد دد 2 رو من با ریجن روسیه گیفت کردم برای کسی! اون میخواست گیفتو فعال کنه براش مینوشت که نمیتونی جز ایپی روسیه بازی کنی! منظورم این محدودیته که هنوز برشنداشتن

خوب دوست عزیز
وقتی با رجین روسیه باسه کسی گیمی گیفت میکنید،
رجین دوستتون هم باید روسیه باشه و باید گیفت رو هم دوستتون حدالمکان با شبکه شخصی انتقال داده روسیه یا همون کشور اکسپت بزنه، تا بعدش بازی رجین فری بشه و توی هر کشوری قابل بازی باشه.
هر کاری فوت و فنی داره.
همون طور که توی تاپیک عرض شده:

تغییر رجین پذیرفته میشه

فعال سازی بازی هم با هماهنگی دوستان توسط بنده صورت میگیره تا مشکلی پیش نیاد.
بعد فعال سازی بازی، بازی به صورت کامل رجین فری میشه و توی هر کشوری میشه اونو بازی کرد.

دوست عزیز هر یک از دوستان که بخواد معامله کنه،
بنده فعالسازی بازی رو باسه دوستان تضمین میکنم و هر مشکلی بیاد بر عهده میگیرم.

باسپاس

لینک به دیدگاه

سلام عزیز بازی پابجی با ادد فرند چقدر هزینش میشه؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

سلام عزیز بازی پابجی با ادد فرند چقدر هزینش میشه؟

سلام دوست عزیز

بازی پابجی: ۱۲.۵ دلار ضربدر ۱۵۰۰۰ که میشه ۱۸۷۰۰۰ تومان. چون الان تخفیفی توی استیم وجود نداره، بهتره برای خرید این بازی به صورت گیفتی تا حراج اول تابستون صبر کنید که اون موقع با تخفیف ۵۰ درصدی استیم نصف این قیمت رو میپردازید.

یا اگه عجله دارید، سی دی کی این بازی رو از فروشگاه های آنلاین تهیه کنید. تا ارزون تر براتون در بیاد.(بدلیل پرطرفدار بودن بازی، سی دی کی ش ارزون تره نسبت به قیمت غیرحراجش)

برلی افزودن قابلیت ادفرند به یک اکانت استیم، باید مستقیما ۵ دلار گیفت کارت روش بزنید و متاسفانه خرید گیم توسط بنده و گیفت اون مشکلی رو حل نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، AFantasyHero گفته است :

سلام دوست عزیز

بازی پابجی: ۱۲.۵ دلار ضربدر ۱۵۰۰۰ که میشه ۱۸۷۰۰۰ تومان. چون الان تخفیفی توی استیم وجود نداره، بهتره برای خرید این بازی به صورت گیفتی تا حراج اول تابستون صبر کنید که اون موقع با تخفیف ۵۰ درصدی استیم نصف این قیمت رو میپردازید.

یا اگه عجله دارید، سی دی کی این بازی رو از فروشگاه های آنلاین تهیه کنید.

برلی افزودن قابلیت ادفرند به یک اکانت استیم، باید مستقیما ۵ دلار گیفت کارت روش بزنید و متاسفانه خرید گیم توسط بنده و گیفت اون مشکلی رو حل نمیکنه.

شما نمیتونی به دلار به اکانت بنده گیفت کنی ؟
یعنی بازی نه دلار گیفت کنی به اکانت من 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Aydin گفته است :

شما نمیتونی به دلار به اکانت بنده گیفت کنی ؟
یعنی بازی نه دلار گیفت کنی به اکانت من 

متاسفانه امکانش نیست عزیز

استیم فقط اجازه میده که از پول موجود در حساب استیم فقط بازی گیفت بشه. امکان انتقال دلار از حساب استیم به حساب استیم دیگه وجود نداره متاسفانه... شرمنده....

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، AFantasyHero گفته است :

متاسفانه امکانش نیست عزیز

استیم فقط اجازه میده که از پول موجود در حساب استیم فقط بازی گیفت بشه. امکان انتقال دلار از حساب استیم به حساب استیم دیگه وجود نداره متاسفانه... شرمنده....

خیلی ممنون عزیز 
دشمنتون شرمنده

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...