رفتن به مطلب

مینی لپ تاپ msi u135 dx

mosy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.نظرتون راجع به این مینی لپ تاپ چیه؟کارایی داره؟ گرافیکش چطوره؟در کل به درد چه کار هایی می خوره؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

این نت بوک بیشتر برای وبگردی مناسبه و بعد هم کارهای روزمره پردازنده اتم و رم دوگیگ هم برای این امور مناسبه

گرافیکش 45 نانومتریش که از 123 میلیون ترانزیستور طراحی شده هم با CORE,SHADRE SPEED 200 و حافظه به اشتراک گذاشته 384 مگابایتی فقط در حد اجرای بازی های سبک مثل سونیک،ماریو،ونهایتا پرندگان خشمگینه و نه بیشتر پس انتظار زیادی ازش نداشته باشین

در کل شما از این نت بوک چه انتظاراتی دارید

بنده پیشنهاد می کنم در این سری به سراغ U270 - 4 برید که حدود 820 قیمت داره

five_pictures1_2279_20110126162824.jpg

five_pictures5_2279_20110126162852.jpg

five_pictures3_2279_20110126162839.jpg

five_pictures4_2279_20110126162845.jpg

4444.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نظر من تا حدود 800 تا 900 هزار تومان این لپ تاپ ها بد نیست:

Acer Aspire 5733-B =حدودا 800

HP Pavilion G6-1202 = حدودا 800

Fujitsu LifeBook AH-530-H = حدودا 800 (لپ تاپ های لایف بوک فوجیتسو به غیر از کیفیت که در بیشتر لپ تاپ های فوجیتسو هست به شارژدهی بسیار بالا معروف هستن)

Acer Gateway ID 49C04h =حدودا 800 (کمی بیشتر)(بدنه این لپ تاپ فلزی هست و اگه فقط برای وب گردی می خواین این لپ تاپ باریک و شیک هست و وزن اون هم کم هست)

Acer Aspire 5749Z-B = حدودا 800

Asus X44H-C =حدودا 800

(لپ تاپ ها بالا اغلب با گرافیک مجتمع کار می کنن)

ولی دوست عزیز به نطر من شما با هزینه کم می تونید لپ Acer Aspire 5750 با cpu i3 بگیرید که مدلیش که پردازنده i5 داره در حد 1 میلیون تومان هست ولی i3 اون ازرونتر هست و به نظر من با کارت گرافیگ 520 به خوبی نیازهای بیشتر از روزمره شما رو (البته تا حدودی) جواب گو هست.

اگه برای وبگردی و دیدن چند فیلم می خواید و شارژدهی خیلی براتون مهم هست فوجیتسو اگر بدنه زیبا می خواید مدل سوم که acer هست.

و اگه برای کارهای بیشتر از وبگردی می خواین آخرین مدلی رو که بهتون پیشنهاد دادم.

ویرایش شده توسط miladna
لینک به دیدگاه

ممنون از دو دوست عزیز ولی قیمت مدنظرم تا500 هستش..به نظرتون واسه اجرای چند نرم افزار این این نت بوک خوبه؟هنگ نمی کنه؟

لینک به دیدگاه

موسی جان بستگی داره به نرم افزاراتون.ولی مثلا اگه شما بخوای با نرو (هرچند که رایتر ندارن) کار کنی و یک فیلم رو ببینی و مرورگرتون باز باشه سرعت به صورت چشم گیری(خیلی چشم گیر) پایین میاد.

از مدل های نت بوک مدل

Samsung N150

و مدل

Samsung NC110 سامسونگ جدای قیافه بهتر و رم بیشتر (یک گیگابایت) از 7 استفاده می کنه در صورتی که msi از dos استفاده می کنه (!!!!!!!!)(من شنیده بودم از سال 2000 دیگه توسعش نمیدن!!!!!) استفاده می کنه.

همچنین مدل های سامونگ خروجی HDMI دارن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...