رفتن به مطلب

روش نصب صحیح پرادزنده، به همراه خنک‌کننده و خمیر سیلیکون

روبیک
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

پردازنده کوچک‌ترین، مهم‌ترین، حساس‌ترین و گران‌ترین قطعه رایانه است که نصب اشتباه خنک‌کننده آن و یا کاربرد غیراصولی خمیر حرارتی روی آن می‌تواند عواقبی مانند افت کارایی و توقف کامل سیستم را به‌دنبال داشته باشد. البته به‌هیچ وجه جای نگرانی نیست! ما امروز در ترفندسیتی روش صحیح نصب پردازنده را به همراه خنک‌کننده و خمیر سیلیکون، برای شما برای ارایه می کنیم.

heatsink-and-fan-2.jpg

برای این‌کار:

۱- اگر تنها فن و خنک‌کننده پردازنده را عوض می‌کنید، قلاب‌های نگهدارنده آن را آزاد کرده و آن را از جای خود درآورید و از روی پردازنده بردارید.

۲- سپس خمیر حرارتی روی سطح خارجی پردازنده را به‌دقت پاک کنید. برای این کار می‌توانید از محلول‌های مخصوص پاک‌کننده و یا الکل سفید و یک دستمال تمیز بدون پرز و کرک کمک بگیرید. یکی‌دو قطره از محلول را روی خمیر قدیمی بریزید و یک دقیقه صبر کنید تا محلول ترکیب شیمیایی خمیر حرارتی را تجزیه کند.

۳- اگر پردازنده را ارتقا می‌دهید، تراشه قبلی را با دقت و مراقبت از عدم تماس دست، با پایه سوکت‌های آن از جای خود خارج ساخته در یک محفظه عایق بگذارید و پردازنده جدید را با در نظر داشتن نشانه مثلث شکل طلایی رنگ روی سوکت مادربورد و روی تراشه، بدون تماس دست با پایه‌ها و مدار الکترونیکی آن در محل خود قرار دهید.

۴- سپس خمیر را یکنواخت و به‌نازکی یک کاغذ روی سطح خارجی پردازنده بمالید و پهن کنید.

۵- بعد خنک‌کننده را گرفته و صاف روی پردازنده گذاشته و مستقیم رو به پایین فشار دهید تا خمیر در زیر آن در همه جهات پخش شود.

۶- سعی کنید این کار را یکباره انجام دهید. زیرا هر بار که خنک‌کننده را بردارید و دوباره بگذارید، حباب‌های هوای بیشتری در درون خمیر حرارتی ایجاد شده و از بالانس و صحیح نشستن خنک‌کننده روی پردازنده جلوگیری کرده و از کارآمدی آن در امر خنک کردن می‌کاهد.

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون

اما یه سوال بالاخره من نفهمیدم باید به اندازه یه عدس روی پردازنده خمیر بزنیم و با گذاشتن کولر خمیر خودش پخش بشه

یا اینکه همین طوری که این مقاله گفته خودمون پخشش کنیم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

ممنون

اما یه سوال بالاخره من نفهمیدم باید به اندازه یه عدس روی پردازنده خمیر بزنیم و با گذاشتن کولر خمیر خودش پخش بشه

یا اینکه همین طوری که این مقاله گفته خودمون پخشش کنیم؟

درود

دوست من دو راه برای خمیر زدن وجود داره.اون راهی که دوستمون معرفی کرد یکم سخت تر هست و با قاشقک مخصوص این کار انجام میشه.سختی این کا هم اینه که اکثر کاربرا نمیتونن بطور یکنواخت خمیر رو پخش کنند و یا بیش از حد خمیر رو انباشته میکنند روی پردازنده که باعث افت کارایی و اثر معکوس داره.معمولا روش بالا برای خمیرهای سفت که به سختی با فشار فن به همه جای سطح پردازنده میرسند انجام میشه مثل TX3.

روشی که شما فرمودید برای اکثر خمیرها کاربرد داره و ساده تر هست.

لینک به دیدگاه

ممنون از پاسختون

الان برای خمیر TX4 به چه صورت باید اینکار انجام بشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

TX4 خودم کار نکردم ولی خودم خوندم که کمی نرم تر و شل تر از TX3 هست.

اینم روش صحیح خمیر زدن :

http://www.tomshardware.com/reviews/cooling-air-pressure-heatsink,3058-9.html

و این هم یک نمونه قاشقک :

X5 hinten.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...