رفتن به مطلب

مشاوره خرید کیس برای مهندسی مکانیک

Recommended Posts

سلام و خسته نباشین

دوستان لطف کنین ی کیس خوب و سریع برای استفاده از نرمافزارهایی مثل solidworks  , Matlab , Abaqus  معرفی کنین تا قیمت حدود 15 تومن

من الان ی لپ تاپ قدیمی دارم که بیچاره خیلی ساله داره کار میکنه دوران دانشجویی و اینارو وب رد کرد برام اما الان که میخوام یکم حرفه ای تر کار کنم نمیدونم میشه باهاش کار کرد یا نه؟مسخصاتش اینه

2670qm

6g

525m gt

بدون ssd

الان موقع کار کردن با این نرم افزارها جواب میده اما لگ میزنه به نظرتون با افزایش رم میشه کاری کرد و بعدا که قیمت ها کاهش پیدا کرد سیستم گرفت؟ اصلا امکانش هست قیمتا کاهش پیدا کنه؟ یا خیر؟

ممنون

لینک به دیدگاه

کلا فکر کاهش قیمت رو از سرت بیرون کن!

حتی با در نظر گرفتن کاهش شدید درآمد دلاری دولت، تا اخر‌ سال، احتمالا ی جهش تو قیمت ها داشته باشیم !

در مورد لپتاپ هم ی ssd با چند گیگ‌ رم اضافه کنی ، فعلا فکر کنم کارت رو راه میندازه.

چون با ۱۰~۱۵ تومن نمیشه آنچنان سیستم قویی برداشت...

لینک به دیدگاه

تا 15 تومن مایا رو شاید بتونین اوکی کنید ولی برای سالید ورک اذیت میشین.

پیشنهاد دوستمون عقلانی تر هستش فعلا سعی در ارتقاء لپتاپ تون با ssd و ram باشید و برید دنبال پول جمع کردن

البته همین الان هم گرافیکتون خیلی برای این برنامه ها ضعیفه

ویرایش شده توسط lordinvo1380
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، AMIN1372 گفته است :

معرفی کنین تا قیمت حدود 15 تومن

اگه رندر نهایی و گرافیکی ندارید میشه یه سیستم خوب بست :

i7 8700

asus z390 pii

2*8 geil 2400 mhz

power Raidmax Scorpio RX-635AP-S

ssd: biostar m500 256gb

hdd:1t blue 7200prm

case:دلخواه تا 500 تومن

گرافیک: داخلی

خنک کننده: Thermalright HR-02 Rev.A BW Macho

قیمت تقریبی نهایی: 16.550 تومان

ویرایش شده توسط _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_ گفته است :

اگه رندر نهایی و گرافیکی ندارید میشه یه سیستم خوب بست :

i7 8700

asus z390 pii

2*8 geil 2400 mhz

power Raidmax Scorpio RX-635AP-S

ssd: biostar m500 256gb

hdd:1t blue 7200prm

case:دلخواه تا 500 تومن

گرافیک: داخلی

خنک کننده: Thermalright HR-02 Rev.A BW Macho

قیمت تقریبی نهایی: 16.550 تومان

ممنون از جواب دوستان

نظرتون در مورد این سیستم چیه؟ با کارت گرافیک داخلی به مشکل برخورد نمیکنم؟ چون تا جایی که میدونم نرم افزاری طراحی سه بعدی از تک هسته ای فعالیت میکنن و بیشتر بار کار به دوش گرافیکه پردازنده لپ تاپ من هنوزم انقدری خوب هست که مشکلی با اجرای سالید نداشته باشه احساسم اینه که گرافیک کم میاره

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، AMIN1372 گفته است :

ممنون از جواب دوستان

نظرتون در مورد این سیستم چیه؟ با کارت گرافیک داخلی به مشکل برخورد نمیکنم؟ چون تا جایی که میدونم نرم افزاری طراحی سه بعدی از تک هسته ای فعالیت میکنن و بیشتر بار کار به دوش گرافیکه پردازنده لپ تاپ من هنوزم انقدری خوب هست که مشکلی با اجرای سالید نداشته باشه احساسم اینه که گرافیک کم میاره

خود ایشون جوابتون رو ابتدای پیامشون عرض کردند.    "اگر رندر نهایی و گرافیکی ندارید"

گرافیک داخلی اصلا مناسب کار شما نیست

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، AMIN1372 گفته است :

ممنون از جواب دوستان

ببینید ما یه قسمت ویو پورت داریم که اون فقط نمایش اجزاست 

بزارید چک کنم ببینم از پسش برمیاد یا نه 

اگه بر نیومد باید 9400f بندازید و یه گرافیک دست دو ازینجا تا 4تومن تهیه کنید میتونید وگا 64 یا 56 بگیرید  قدرت خوبی دارن در ویو پورت های این برنامه های از 1080 بهتر عمل میکنن

AMD Radeon RX Vega 64 - SPECviewperf CATIA & SolidWorks

AMD Radeon RX Vega 64 - SPECviewperf Energy, Medical & Showcase Scores

AMD Radeon RX Vega 64 - SPECapc Maya 2012

workstation gpu bench 3ds max viewport

workstation gpu bench solidworks viewport

Compute/ProViz: SPECviewperf 13 - catia-05Compute/ProViz: SPECviewperf 13 - maya-05Compute/ProViz: SPECviewperf 13 - sw-04 (Solidworks)

به نظر میاد حتی 580 هم کارتونو راه میندازه نهیات یه 580 تهیه میکنید اگه نخواستید سیپیو ضعیف بردارید 

البته اول اطمینان پیدا کنید برنامه هاتون با OPENCL میتونن کار کنن و فناوری انحصاری CUDA رو فقط ندارن در این صورت باید باید دنبال کارت های 1070ti دست دو باشید

ویرایش شده توسط _Ga̴͇̒ḿ̷͈e̶_ò̸̞v̶̫̂e̵̠͒r_
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز برای solidworks، چون خودم کار میکنم عرض میکنم، یه 9100f هم کافیه از لحاظ توانایی، ولی حداقل 16 گیگ رم میخواد.

سالید اصولا خیییییلی به اون صورت cpu محور نیست. بیشتر رم اهمیت داره و گرافیک

همچنین ssd رو فراموش نکنید.

اصلا گرافیک مجتمع برای solidworks توصیه نمیکنم، اعصابتون رو برای یه پروژه متوسط خورد میکنه. حتمن کارت گرافیک جدا داشته باشید

سیستم پیشنهادی من:

9100f - b365 motherboard - 16gb ddr4 2400 ram - 128gb ssd - 500w psu

همین سیستم، الان جمعش میشه حدود 8 تومن، میمونه کارت گرافیک و کیس

نظر من برای کارت گرافیک، یه rx580 دست دوم تمیز هست. ماینی هم باشه اگه شرایطش خوب باشه مشکلی نداره. از 2500 تا 3 تومن هم بسته به شرایط و مدل میتونید پیدا کنید. بهترین کارت برای سالیدورکس نیست، ولی با توجه به بودجه محدود، بهترین گزینه در دسترسه

این سیستم، قطعا برای solidworks هیچ مشکلی نخواهد داشت ...

ویرایش شده توسط ali_8114
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...