رفتن به مطلب

برنامه مورد نیاز برای اجرای فایلهای Rar (فوری)

PC.CENTER SHIRAZ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید نرم افزار

دوستان من یک فایل از اینترنت دانلود کردم که پسوندش Rar هست این فایل حاوی برنامه ویژوال بیسیک 6 هست می خواستم بدون با کدوم برنامه می تونم نصبش کنم.

باتشکر

لینک به دیدگاه

برنامه WinRAR رو نصب کنید

WinRAR يك نرم افزار قدرتمند براي مديريت فايل هاي فشرده هست. به كمك اين نرم افزار ميتونيد فايل هاي خودتون رو فشرده كرده و حجم اونها را كاهش بدين تا در نقل و انتقال وقت كمتري صرف بشه! اين نرم افزار ميتونه انواع و اقسام فرمت فشرده شده رو براتون باز كنه و همچنين ميتونه براتون فرمت مورد نظرتون رو بسازه!اگه توجه كرده باشيد اكثر فايل هاي كرك كه در اينترنت منتشر ميشه بصورت فايل هاي rar هستن . اين يه نوع فرمت فشرده سازي هست كه فايل ها رو خيلي بيشتر از ساير فرمت هاي متداول فشرده ميكنه و اگه خودتون هم آزمايش كنيد و فرضا يك فايل 3 مگابايتي رو به انواع و اقسام فايل هاي فشرده تبديل كنيد به اين نتيجه خواهيد رسيد كه فرمت rar و نرم افزار winrar جزو بهترين انتخاب ها براي فشرده سازي اطلاعات محسوب ميشن! از اونجا كه كار اين نرم افزار به روشني معلومه از توضيح اضافه در مورد اين نرم فزار خودداري ميكنيم

دانلود WinRAR 3.41 Final با حجمي حدود 1 مگابايت

لینک به دیدگاه

برنامه WinRAR رو نصب کنید

WinRAR يك نرم افزار قدرتمند براي مديريت فايل هاي فشرده هست. به كمك اين نرم افزار ميتونيد فايل هاي خودتون رو فشرده كرده و حجم اونها را كاهش بدين تا در نقل و انتقال وقت كمتري صرف بشه! اين نرم افزار ميتونه انواع و اقسام فرمت فشرده شده رو براتون باز كنه و همچنين ميتونه براتون فرمت مورد نظرتون رو بسازه!اگه توجه كرده باشيد اكثر فايل هاي كرك كه در اينترنت منتشر ميشه بصورت فايل هاي rar هستن . اين يه نوع فرمت فشرده سازي هست كه فايل ها رو خيلي بيشتر از ساير فرمت هاي متداول فشرده ميكنه و اگه خودتون هم آزمايش كنيد و فرضا يك فايل 3 مگابايتي رو به انواع و اقسام فايل هاي فشرده تبديل كنيد به اين نتيجه خواهيد رسيد كه فرمت rar و نرم افزار winrar جزو بهترين انتخاب ها براي فشرده سازي اطلاعات محسوب ميشن! از اونجا كه كار اين نرم افزار به روشني معلومه از توضيح اضافه در مورد اين نرم فزار خودداري ميكنيم

دانلود WinRAR 3.41 Final با حجمي حدود 1 مگابايت

با تشکر فراوان از iriali که کمک خیلی بزرگی به من کرد چون کارم شدیدا گیر این ویژوال بیسیک بود.

لینک به دیدگاه

• 11 ماه بعد...

نسخه 3.9 هم موجود هست

کافیه یه سرچ بزنی توو اینترنت

چون الگوریتمش برای رار کردن کمی بهتر شده و بیشتر فشرده می کنه و با کیفیت تر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...