رفتن به مطلب

آموزش تضمینی اجرای بازی (ارباب حلقه ها استراتژیک) در ویندوز 10 !!!

اشتراک گذاری

آیا این آموزش برای شما مفید بود؟  

12 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا این آموزش برای شما مفید بود؟

• بله.
    • خیر.
      0
    • خودم بلد بودم.
    • علاقه ای به این بازی ندارم.

Recommended Posts

سلام

این آموزش مربوط به بازی (the lord of the rings the battle for middle earth 2 + witch king DLC) می باشد. و 100 درصد تضمینی می باشد.

1-بازی را دانلود کنید:

برای اجرای WITCH KING DLC شما باید حتما نسخه ی (the lord of the rings the battle for middle earth 2) رو داشته باشید.

برای دانلود بازی هم 2 تا روش هستش.

A-بازی را از EA بخرید.

B-بازی را به صورت کرک دانلود کنید.

نکته B : من نسخه ی کرک رو از 2 لینک زیر دانلود کردم و با آموزش خود سایت سرزمین دانلود تونستم نصبش کنم.( تست شده.)

لینک دانلود نسخه ی (the lord of the rings the battle for middle earth 2) : ( اول این نسخه را دانلود کنید.)

https://www.sarzamindownload.com/21024/-بازی-ارباب-حلقه-ها،-نسخه-جنگ-برای-میانه-زمین-2-(برای-کامپیوتر)---The-Lord-of-the-Rings-The-Battle-for-Middle-Earth-II-PC-Games

لینک دانلود نسخه ی ( WITCH KING DLC): ( بعد از دانلود لینک بالا ، این نسخه را نصب کنید.)

https://www.sarzamindownload.com/21025/-بازی-ارباب-حلقه-ها،-نسخه-رستاخیز-جادوگر-(برای-کامپیوتر)---The-Battle-For-Middle-Earth-II-The-Rise-of-the-Witch-King-PC-Game

بعد از دانلود ابتدا توضیحات را بخوانید سپس نصب کنید. من خودم با نرم افزاری که توی توضیحات معرفی کرده بود بازی رو نصب کردم.(Power ISO)

وقتی بازی رو نصب کردید و کرک هم کردید ، می توانید بازی را اجرا کنید اما متاسفانه بازی با ویندوز 10 سازگار نیست.(با اینکه خیلی از سایت ها می نویسند که با ویندوز 10 تست شده ، که دروغ محضه.بعضی ها هم میگفتند که در ویندوز 8 هم اجرا نشده.)

برای اینکه بازی در ویندوز 10 اجرا بشه باید کار های زیر را انجام دهید.

2-چگونه بازی را در ویندوز 10 اجرا کنیم؟

A-اول باید روی آیکون بازی راست کلیک کنید (همونی که توی بازی میره) بعد روی (PROPERTIES) کلیک کنید.

سپس به بخش (compatibility) بروید.حالا در بخش (compatibility mode) باید گزینه ویندوز ها رو به ( ویندوز xp پک 3) تغیر بدهید.

سپس Apply رو بزنید و بعدش ok.

حالا باید یک patch رو دانلود کنید:

لینک: ( این سایت نیاز به چیز شکن داره.)

https://www.moddb.com/games/battle-for-middle-earth-ii/downloads/bfme-startup-fixxer

وقتی دانلودش کردید باید اجراش کنید.(شاید ویندوز بگه فلان فلان فلان بعد یک چیزی رو دانلود کنه.شما وحشت نکنید.)

حالا که اجراش کردید باید یکی از گزینه ها رو بزنید. ( اگر به اسمش توجه کنید می فهمید که یکی مربوط به نسخه ی اصلی هستش و یکی هم به DLC.یا بهتر بگم بالایی سمت چپ مربوط به نسخه ی اصلی و بالایی سمت راست مربوط به نسخه ی DLC هستش.)

هر کدام از گزینه ها رو که بزنید ، بازی شما خیلی راحت اجرا میشود.

ولی صبر کنید ، اگر بازی را اجرا کنید احتمالا سایزش از مانیتور شما کوچک تره. برای همین باید به آدرس زیر بیایید.

c:\users[username]\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II

برای نسخه ی DLC باید به همین آدرس بیایید با این تفاوت که در اسم My Battle for Middle-earth(tm) II نیستش و شما باید فولدر The Battle For Middle Earth II The Rise of the Witch King  را پیدا کنید.

وقتی که داخل آدرس بیایید شما باید یک فایل به اسم (options.ini) می بینید. وارد اون شوید و Resolution را طبق مانیتور خود تنظیم کنید. فقط به هیچ وجه جای اعداد عوض نشود.

نکته:اگر شما (options.ini) را پیدا نمی کنید باید در ویندوز سرچ کنید ( show hidden files ) سپس طبق تصویر زیر عمل کنید.

windows-10-show-hidden-files.thumb.jpg.595d06b2915845a30e530077282ae0c1.jpg

حالا شما می توانید وارد بازی شوید و لذت ببرید.

خیلی ممنون بابت وقتی که برای گذاشتن این آموزش گذاشتید.

ویرایش شده توسط Wall Breaker
لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

دوستان بهتره از سایت های زیر بازی رو دانلود کنید.

پچ هم داره.

و از سایت سرزمین دانلود خیلی بهتره. (از نظر تبلیغات و رو اعصاب بودن)

https://www.downloadha.com/game/tlotr-battle-middle-earth-ii/

https://www.downloadha.com/game/tlotr-battle-middle-earth-pc/

بنده از این سایت ها دانلود کردم و طبق آموزش نصبش کردم. روی ویندوز 10 64 بیتی کار کرد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...
در ۱۳۹۹/۳/۵ در 14:14، Salted mr. goxx گفته است:

سلام

این آموزش مربوط به بازی (the lord of the rings the battle for middle earth 2 + witch king DLC) می باشد. و 100 درصد تضمینی می باشد.

1-بازی را دانلود کنید:

برای اجرای WITCH KING DLC شما باید حتما نسخه ی (the lord of the rings the battle for middle earth 2) رو داشته باشید.

برای دانلود بازی هم 2 تا روش هستش.

A-بازی را از EA بخرید.

B-بازی را به صورت کرک دانلود کنید.

نکته B : من نسخه ی کرک رو از 2 لینک زیر دانلود کردم و با آموزش خود سایت سرزمین دانلود تونستم نصبش کنم.( تست شده.)

لینک دانلود نسخه ی (the lord of the rings the battle for middle earth 2) : ( اول این نسخه را دانلود کنید.)

https://www.sarzamindownload.com/21024/-بازی-ارباب-حلقه-ها،-نسخه-جنگ-برای-میانه-زمین-2-(برای-کامپیوتر)---The-Lord-of-the-Rings-The-Battle-for-Middle-Earth-II-PC-Games

لینک دانلود نسخه ی ( WITCH KING DLC): ( بعد از دانلود لینک بالا ، این نسخه را نصب کنید.)

https://www.sarzamindownload.com/21025/-بازی-ارباب-حلقه-ها،-نسخه-رستاخیز-جادوگر-(برای-کامپیوتر)---The-Battle-For-Middle-Earth-II-The-Rise-of-the-Witch-King-PC-Game

بعد از دانلود ابتدا توضیحات را بخوانید سپس نصب کنید. من خودم با نرم افزاری که توی توضیحات معرفی کرده بود بازی رو نصب کردم.(Power ISO)

وقتی بازی رو نصب کردید و کرک هم کردید ، می توانید بازی را اجرا کنید اما متاسفانه بازی با ویندوز 10 سازگار نیست.(با اینکه خیلی از سایت ها می نویسند که با ویندوز 10 تست شده ، که دروغ محضه.بعضی ها هم میگفتند که در ویندوز 8 هم اجرا نشده.)

برای اینکه بازی در ویندوز 10 اجرا بشه باید کار های زیر را انجام دهید.

2-چگونه بازی را در ویندوز 10 اجرا کنیم؟

A-اول باید روی آیکون بازی راست کلیک کنید (همونی که توی بازی میره) بعد روی (PROPERTIES) کلیک کنید.

سپس به بخش (compatibility) بروید.حالا در بخش (compatibility mode) باید گزینه ویندوز ها رو به ( ویندوز xp پک 3) تغیر بدهید.

سپس Apply رو بزنید و بعدش ok.

حالا باید یک patch رو دانلود کنید:

لینک: ( این سایت نیاز به چیز شکن داره.)

https://www.moddb.com/games/battle-for-middle-earth-ii/downloads/bfme-startup-fixxer

وقتی دانلودش کردید باید اجراش کنید.(شاید ویندوز بگه فلان فلان فلان بعد یک چیزی رو دانلود کنه.شما وحشت نکنید.)

حالا که اجراش کردید باید یکی از گزینه ها رو بزنید. ( اگر به اسمش توجه کنید می فهمید که یکی مربوط به نسخه ی اصلی هستش و یکی هم به DLC.یا بهتر بگم بالایی سمت چپ مربوط به نسخه ی اصلی و بالایی سمت راست مربوط به نسخه ی DLC هستش.)

هر کدام از گزینه ها رو که بزنید ، بازی شما خیلی راحت اجرا میشود.

ولی صبر کنید ، اگر بازی را اجرا کنید احتمالا سایزش از مانیتور شما کوچک تره. برای همین باید به آدرس زیر بیایید.

c:\users[username]\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) II

برای نسخه ی DLC باید به همین آدرس بیایید با این تفاوت که در اسم My Battle for Middle-earth(tm) II نیستش و شما باید فولدر The Battle For Middle Earth II The Rise of the Witch King  را پیدا کنید.

وقتی که داخل آدرس بیایید شما باید یک فایل به اسم (options.ini) می بینید. وارد اون شوید و Resolution را طبق مانیتور خود تنظیم کنید. فقط به هیچ وجه جای اعداد عوض نشود.

نکته:اگر شما (options.ini) را پیدا نمی کنید باید در ویندوز سرچ کنید ( show hidden files ) سپس طبق تصویر زیر عمل کنید.

windows-10-show-hidden-files.thumb.jpg.595d06b2915845a30e530077282ae0c1.jpg

حالا شما می توانید وارد بازی شوید و لذت ببرید.

خیلی ممنون بابت وقتی که برای گذاشتن این آموزش گذاشتید.

من انجام دادم خوشبختانه تو ویندوز ده برام آورد بالا ولی هر کاری میکنم نمیتونم بزرگش منم و کوچیکه،باید چیکار کنم ؟

در ۱۴۰۰/۱/۳۰ در 17:34، Salted mr. goxx گفته است:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...